Šis bei tas Pašnekesiai

Kaziuko mugė

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 17:45

Pasidarė įdomu, ką manote apie kasmet vykstančią kaziuko mugę? Ar lankotės, į ką atkreipiate didžiausią dėmesį? O gal ir patys prekiaujate? (:

Asmeniškai aš lankausi kasmet, tiesiog praeinu, pažiūriu kas ir kaip. Ir niekučių įvairių nusiperku.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 18:07

Man tai patinka tos Kaziuko mugės. Gyvenu palyginant nedideliame mieste, kur gana skurdi ta šventė būna, tad mėgstu nuvykti į Kauną. Praeitais metais važiavau, važiuosiu ir šiais. Smagu.(:

Vartotojo avataras

ilmuciukas

Lankytojas

radviliskis

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 18:11

Man asmeniškai tos Kaziuko mugės nepatinka. Nežinau kodėl, bet mane jos vargina... Dažniausiai prisiperku nereikalingo šlamšto ir tik pinigus į balą išmetu :D

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 19:01

Neatsimenu kada paskutinį kartą buvau, tiesą sakant.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 20:20

Šiaip kiekvienais metais einam, čia tokia tradicija vaikščiot po balas ir grįžt sušalus. ; DD Ir šiaip, keista būtų nenusipirkti duonos, meduolių ir baronkų. O šiaip tai šiais metais sirgau tai namie sėdėjau, galvojau kad bus gaila neiti bet nebuvo, nes labai blogai jaučiausi su 38,5 temperatūra. ;D O šiaip man kaziukuose ypač gražu būna dideli medžio drožiniai, metalų lydiniai. Tik niekada tokių neperkam. Kartais kokį papuošalą ar dar ką.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 23:21

Teko lankytis. Na sakyčiau grūdausi su minia žmonių, tad nieko doro pamatyti nespėjau (stebiuosi kaip Rūtai pasisekė nugriebti tokius puikius auskarus). O šiaip, toks dalykas kaip "Kaziuko mugė" yra labai smagus.
Korių nusipirkau (labai džiaugiuos dėl šito), sukramsnojau vaflį šokoladinį ir berods viskas. Šįkart mama spėjo visko prisigriebti
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Kov 06, 23:22. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 20:15

Kasmet nueinu pasižvalgyti. Kartais ką nors nusiperku, bet tik tada, jei labai labai patinka. :} Šiųmetei mugei dar nebuvau, bet manau, kad ryt eisiu. :}

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 20:30

Fainos tos Kaziuko mugės :) Tik šiais metais nevažiavom, nes iš pradžių oras bjaurus buvo, o vėliau tiesiog laiko nebeliko ;)

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Kov 12, 15:19

Ashtray Heart rašė:Neatsimenu kada paskutinį kartą buvau, tiesą sakant.

same.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių