Įvairūs Studijos, mokykla

Karo akademija

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2009 Vas 17, 17:44

kas nors galvoja apie sita ar ne? kas nori stoti ten ir kodel? kodel ne? gal yra cia kas ten jau isistoje? :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2009 Vas 17, 20:47

Kažkada norėjau įstot :D

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 16:03

Tokios institucijos tik gadina visuomenini gyvenimą. Iš tos akademijos išeina kažkokie monstrai, ir neskiria realybės nuo gyvenimo toj mokykloj. So, ten tik sugadinami vaikai.

dovee

Dalyvis

6,018.11 Lt

Standartinė » 2009 Bal 24, 17:22

Mykas rašė:Tokios institucijos tik gadina visuomenini gyvenimą. Iš tos akademijos išeina kažkokie monstrai, ir neskiria realybės nuo gyvenimo toj mokykloj. So, ten tik sugadinami vaikai.

As manau, kad jie tesiog buna jau taip ismustruoti, kad jiems tas gyvenimas jau visai kitaip, nei mums atrodo...ir ne pati akademija, kaip institucija, zmones, kaip monstrus daro, o karas, ir manau tai visiskai normalu, nes zmones ten zudo vieni kitus, kad visa nervine itampa ir agresija islietu ir kad isliktu, kad patiems dar blogiau nebutu...o jei visko patiri ka jie patyre, pamatai ten tuos lavonus gulincius ir pan. tai retas ten atsilaikytu ir visiskai nepasikeistu...

Vartotojo avataras

Salvis

Įsijaučiantis

Gargzdai

1,818.05 Lt

Standartinė » 2010 Bal 26, 21:27

As pats ketinu ten stoti i personalo vadyba( bijau , kad tik akinukai kojos nepakistu),be to nemanau , kad ten zmones kadina, jog jie nori zudyti ir pan... pvz: as ten stosiu del patriotizmo, manau , kad taip as labiau pasitarnausiu savo saliai negu budamas koks firmos direktorius ar pan...(tiesiog neisivaizduoju saves tokaime darbe),ir kaip jus sakot " nori islieti agresija ir pan" ne velnio ....ginkals eina ginant savo sali, jos nepriklausomybe ,jos piliecius- JUS!

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Bal 26, 23:15

Vienas draugas yra baigęs, kitas ketina stot. Tai vat ir jums pasakysiu, jei norit į karo akademiją, turit mokytis gerai. Bet ko ten nepriima. Ir neskieskit, kad ten monstrus gamina. Tiesiog karas pakeičia žmones, pakeičia jų požiūrį į gyvenimą. Aš labai gerbiu tuos, kurie pasiryžta stot į šią akademiją.
Kas ten per trijų dienų stovykla? Aš taip ir nesupratau, kai man aiškino. Ten atranka ar kas?

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Bal 27, 19:51

Sturgeli, o ką konkrečiai reikia gerai mokėti? ;D
Aš pati puoselėju didelę viltį ir norą stot kažkur ties šita kryptim, nes vistik nėra jau mano tokie ir mokslai blogi, tik keletas dalykų koją kiša. Ir šiaip.. Ir pati nepritarčiau tokiam pasakymui, kad ten padaro iš žmonių žudymo mašinas. Visų pirma išmokoma atsakomybės ir griežtos disciplinos. O toliau eina ir kiti, ne mažiau svarbūs dalykai.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Bal 27, 20:11

Labai daug informacijos, tai geriau pati pasiskaityk :}
Čia plačiau gali pasiskaityt apie pačią atranką:
http://www.lka.lt/EasyAdmin/sys/files/P ... 20PDF1.pdf

O čia jau mokomieji dalykai ir kokių egzaminų kur reikia:
http://www.lka.lt/EasyAdmin/sys/files/L ... riunai.pdf

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Bal 27, 21:28

Kiek supratau paskaičius, kad nereikia matematikos egzamino? Jėga tuomet. Tik gaila, kad reikia istorijos egzamino, kažkaip labiau norėjos geografijos, bet tiek to. ;D Viskas atrodo gan sunkiai, bet ką aš čia kalbu, juk dar tik 8 klasę užbaiginėju, dar visai laiko į valias. ;D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Bal 28, 16:25

Tai žinoma :}
O istorijos egzo beveik visur reikia. Juk būtent jis parodo ar turi kantrybės mokytis ir įsimint gaunamą informaciją :}

p.s. pažiūrėk filmą "Voina", lietuviškai torrentuose yra ;}

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Bal 28, 16:44

Na, man su atmintim nėra blogai, visas datas išmokstu, tik kartais kantrybės pritrūksta ir dar mokytoja mūsų nėra pati geriausia.. ;D
Dėkui, reiks pažiūrėt, kai bus laiko. :]

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 16:39

Aš planavau.

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 14:59

O kokios galimybės, baigus šią akademiją?

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 15:58

mano bratkė norėjo stot :D dėja, persigalvojo xD

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Geg 23, 19:13

Caffeine rašė:O kokios galimybės, baigus šią akademiją?

Didelės, tikrai. Na žiūrint ką tu laikai geromis galimybėmis. Iš šitos akademijos išeini iškart su neblogu laipsniu, kiek žinau yra lengviau pakliūti į kitas šalis tarptautinėm operacijom su neblogu atlyginimu. Na žiūrint į ką stosi, į personalo vadybą ar į tarptautinius santykius. Aš jei stočiau, tai norėčiau stot į tarptautinius santykius. Yra berods dar keletas pasirinkčių, bet kadangi man jos neaktualios, tai apie jas nekalbu. ;D

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių