Šis bei tas Pašnekesiai

Kalėdos

Vartotojo avataras

plungike

Aktyvus dalyvis

5,694.08 Lt

Standartinė » 2008 Lap 24, 15:09

Kūčios su šeima ir 12 patiekalų ant stalo. Aišku kūčiukai 8)
Kalėdos- dovanos ;)
Kaip ir visada.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 00:47

Kūčių dieną visa šeima važiuojame į kaimą, pas mamos tėvus. Dar atvažiuoja dvi mamos sesės su savom šeimom. Žodžiu susirenkame visi, artimiausi žmonės ir kūčių vakarą praleidžiame drauge :)

Tradicijos - 12valgių, plotkelių dalinimasis, nakčiai paliekamos švarios lėkštės mirusiesiems ir nenukraustomas stalas, nes močiutė sako, kad mirusieji kūčių naktį ateina pavalgyti :) Ir dar, tėttukas sako, kad kūčių naktį visi gyvūnai šneka. Kai maži būdavom, eidavau su broliu ir pusbroliais pasiklausyt į tvartą karvių, paršiukų ir žąsų :D Brolis kažkada pasakojo, kad tikrai girdėjo ten kalbant, bet jis mane visad mėgo erzint :D

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 01:09

nekenciu...

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 02:21

Per kūčias su tėčio gimine dovanos šventė ir t.t. vakare į druskininkus pas mamos giminę ir ten 12 patiekalų[arba daugiau] kalėdų žvaigždė ėglutė kalėdų naktis ir KALĖDOS

Vartotojo avataras

Villea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,471.37 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 08:00

Kūčios geras dalykas, pradedu tai laikyti tiesiog kaip už giminių suvažiavimą, jų apsiėdimą, ilgą indų plovimą ir tipo nuoširdūs žodžiai... Nepatinka.
O vat kalėdos rimtas dalykas. Su šeima. i6 PA2IO RYTO ėJIMAS PRIE EGLUT4S ; D net dabar... o pavakare kur nors važiuojam vakarieniaut.
Nauji linksma ; D :D

Vartotojo avataras

sonnata192

Patyręs forumietis

6,786.96 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 21:26

Eovyna rašė:Kalėdos švenčiamos namie. Su šeima. Ar kas blogaiu su giminėm. Kūčios. Ramus vakaras. Paprastai kitą dieną atidunda giminės ir geria valgo, geria valgo. Visiems pasišypsau ir lekiu kur nors lauk pas žiemą.
Bet amn tai ne Kalėdos. Kalėdos tai jausmas. Laukimas. Meilė. Paraudusios nosys iš šalčio. Apelsinų kvapas. Sniego girgždesys po kojom. Šypsena. Šiluma. Nežinau, man trūksta žodžių. Tai kažkas ką jaučiu viduje. Kalėdiškas jausmas. Vienintelis toks. :] Bet deja 2007 metais Kalėdų man nebuvo. . . Tikiuosi bus šiemet.

Visiškai sutinku su tavim, pernai kalėdu ir aš nepajutau, gal delto kad sniego nebuvo.. tikuosi šiemet bus :) :love: :lovegif:

Vartotojo avataras

liulyte

Dalyvis

Sostinė

4,043.51 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 17:41

Mūsų šeima kūčias švenčiame pas močiutę.. Kalėdų švęst važiuojam į savą sodybą. Brolis persirengia kalėdų seneliu aš kokiu nykštuku ir vaikštom pas kaimynus, gimines... Žinokit kaip faina buna, kai mieste reakcijas pamatai žmonių, kai mus pamato;)

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 19:16

Kalėdos man pati gražiausia šventė metuose. Gruodžio 24 visada pasileidžiu kalėdinių giesmių kasetę ir klausydama sutvarkau namus. Po to, kartu su mama ir sese, gaminame daugybę maisto. Jei pavyksta, Gruodžio 25 važiuojama pas močiutę, kur būname iki gruodžio 28. Kartu su gimine (nors ir skamba nuobodžiai, taičiau taip nėra, nes turiu du nerealius pusbrolius, su kuriais prisijuokiame iki ašarų) švenčiu savo gimtadienį.

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 16:52

Eovyna rašė:Kalėdos švenčiamos namie. Su šeima. Ar kas blogaiu su giminėm. Kūčios. Ramus vakaras. Paprastai kitą dieną atidunda giminės ir geria valgo, geria valgo. Visiems pasišypsau ir lekiu kur nors lauk pas žiemą.
Bet amn tai ne Kalėdos. Kalėdos tai jausmas. Laukimas. Meilė. Paraudusios nosys iš šalčio. Apelsinų kvapas. Sniego girgždesys po kojom. Šypsena. Šiluma. Nežinau, man trūksta žodžių. Tai kažkas ką jaučiu viduje. Kalėdiškas jausmas. Vienintelis toks. :] Bet deja 2007 metais Kalėdų man nebuvo. . . Tikiuosi bus šiemet.

Antra pastraipa.

Vartotojo avataras

Jieva.

Įsijaučiantis

2,838.06 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 10:55

Per kiekvienas Kūčias su mama,broliu ir sese važiuojam pas močiutę.Ten susirenka artimiausi žmonės.Pamenu močiutė per vienas Kūčias paprašė,kad paskaityčiau padėką Dievui ar kažką panašaus.Labai pamaldi mano močiutė.
Šiaip visad ant stalo būna 12 patiekalų(tarp jų jokios mėsos apart žuvies).Vėliau visi beveik miegantys grįžtam namo ir einam miegot.Per kiekvienas Kalėdas dažniausiai be jokio žadintuvo atsikeliu apie 4-5 ryto.Tada prižadinu mamą,vėliau brolį ir sesę.Žinoma juos labai nervina, kad aš taip darau, bet žiauriai neturiu kantrybės. Per Kalėdas švenčiame mano ir mano brolio gimtadienius.
Patinka man Kalėdos.Daug prisijuokiam,būna labai linksma.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias