Diskusijos Įdomios nuorodos

Kalėdinis testas

Standartinė osam » 2006 Gru 13, 18:44

Čia galite pasitikrinti savo reakcija (rezultatai bus stulbinantys :lol: )

Nagi greit pasisakykite kaip sekėsi? ;)

--------------------------------------

Darbaba

Apšilinėjantis

2,226.40 Lt

Standartinė » 2006 Gru 13, 19:27

Labas, mielas Kalėdų Seneli!

Mano vardas Simonas. Sulaukiau 5 metų. Bet kai kurie Blogi manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu Ne. Kiti Mentai sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik Tai. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip Bosas, imu staugti kaip Vilkas ir pasislepiu Niekur. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi Niekur! Nes mano tėvai yra Rusai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški Ukrainiechiai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra Sunkus. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad Andrius Mamontovas yra tikras Suo, Arbata dainuoja blogiau negu Lietuvos rytas, o Aiste - apskritai Vilke. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek Agurkas, nes per pamokas Zaidziu su kompiuteriu, o per pertraukas Nusisneku. Mokykloje aš jaučiuosi kaip New Yorke, o namuose tupiu kamputyje kaip Ziurke. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai Aids. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo Kotletas tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik Pre-paid\'as. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet Floridoje? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip Pamidoras, ramus (-i) kaip Sofa ir išmintingas (-a) kaip Kernagis. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra Vanduo, o kita pusė - pipiras, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 1 litų. Mielas Seneli, nebūk Vilkas, išpildyk mano prašymą!

Tavo Blogas, Geras ir Kvailas Simas.

:haha: :haha: liux testas va koks atsakymas

Vartotojo avataras

nightshadow

Dalyvis

Vilnius

18,289.56 Lt

Standartinė » 2006 Gru 13, 20:11

Sakes, geras.. kaip prisizvengiau :lol: :rock:

Mano vardas Ozka. Sulaukiau 3 metų. Bet kai kurie durniai manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu aiskina. Kiti idiotai sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik klasta. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip jo, imu staugti kaip varna ir pasislepiu tualete. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi po lova! Nes mano tėvai yra durniai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški dar didesni durniai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra lengva. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad cicinas yra tikras karve, yva dainuoja blogiau negu Žalgiris, o zvonke - apskritai sarka. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek morka, nes per pamokas sedziu ir ziuriu i laikrodi, o per pertraukas rekiu. Mokykloje aš jaučiuosi kaip siknoj, o namuose tupiu kamputyje kaip sraige. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai sloga. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo balandeliai tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik taika. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet suomijoje? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip agurkas, ramus (-i) kaip kede ir išmintingas (-a) kaip valinskas. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra alus, o kita pusė - ecstazy, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 1000000 litų. Mielas Seneli, nebūk stacias , išpildyk mano prašymą!

Tavo grazus, labai labai grazus ir durnas ozkyte.

xxx1990

Lankytojas

kauno fabrikas

865.80 Lt

Standartinė » 2006 Gru 14, 19:10

Mano vardas Agne. Sulaukiau 4 metų. Bet kai kurie Blogiukai manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu Tiesa. Kiti blogi zmones sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik tiesa. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip trepkuviene, imu staugti kaip liutas ir pasislepiu uz medžio. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi krumuose! Nes mano tėvai yra nesveiki. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški dar labiau nesveiki. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra sunkiausias. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad stanislovas yra tikras kate, zentai dainuoja blogiau negu lietuvos ryrtas, o taja - apskritai kregzde. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek morka, nes per pamokas miegu, o per pertraukas nieko. Mokykloje aš jaučiuosi kaip siukslyne, o namuose tupiu kamputyje kaip pelyte. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai gripas. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo pupu sriuba tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik mp3 plejeris. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet egipte? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip agurkas, ramus (-i) kaip lova ir išmintingas (-a) kaip kucinskas. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra limonadas, o kita pusė - kruopos, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 2 litų. Mielas Seneli, nebūk seskas, išpildyk mano prašymą!

geras :lol:

Vartotojo avataras

gėlė

Aktyvus dalyvis

18,874.90 Lt

Standartinė » 2006 Gru 14, 19:19

Mano vardas Aurelija. Sulaukiau 15 metų. Bet kai kurie negeri manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu sakyti tiesa. Kiti nedoreliais sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik tiesa. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip Suo, imu staugti kaip Liūtas ir pasislepiu po lova. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi spintoje! Nes mano tėvai yra keistuoliai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški nesveiki. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra fizikos uzdavinys. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad stano yra tikras katė, yva dainuoja blogiau negu Žalgiris, o Geltona - apskritai Višta. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek Morka, nes per pamokas skaitau knygas, o per pertraukas šneku. Mokykloje aš jaučiuosi kaip lauke, o namuose tupiu kamputyje kaip pelė. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai gripas. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo morku košė tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik mp3. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet Egipte? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip bulvė, ramus (-i) kaip kedė ir išmintingas (-a) kaip Nomeda. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra vanduo, o kita pusė - cukrus, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 4 litų. Mielas Seneli, nebūk Nykštukinis šuo, išpildyk mano prašymą!

Tavo gražus, piktas ir storas Aurytė.

Zvengiau :lol:

Vartotojo avataras

FANTA

Patyręs forumietis

Biržai

18.00 Lt

Standartinė » 2006 Gru 14, 19:37

Mano vardas Emilija. Sulaukiau 5 metų. Bet kai kurie baddd manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu sakyti tiesa. Kiti blogais sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik koldunas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip kaledu senelis, imu staugti kaip kate ir pasislepiu po stalu. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi uz pagalves! Nes mano tėvai yra keistuoliai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški durniai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra susipainiojes. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad m.k. ciurlionis yra tikras suo, neo dainuoja blogiau negu Žalgiris, o taja - apskritai tigre. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek agurkas, nes per pamokas ziuriu tv, o per pertraukas prilenduo prie snukio. Mokykloje aš jaučiuosi kaip kalejme, o namuose tupiu kamputyje kaip utele. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai kiaulyte. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo lasiakas tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik mp3. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet PARYZIUJE? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip pomidoras, ramus (-i) kaip sofa ir išmintingas (-a) kaip valinskas. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra jogurtas, o kita pusė - smelis, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 2 litų. Mielas Seneli, nebūk nera, išpildyk mano prašymą!

Tavo grazus, nedrasus ir patrakes emilytea

Geras man labai patiko :):):):) daugiau tokiu testu :)

Vartotojo avataras

arnax

Lankytojas

siauliai

850.54 Lt

Standartinė » 2006 Gru 14, 19:52

as ant bajerio

Mano vardas Arnas. Sulaukiau 148596357 metų. Bet kai kurie kakai manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu meluoti. Kiti sudai sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik guleti. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip as, imu staugti kaip Suo ir pasislepiu tolete. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi po stalu! Nes mano tėvai yra bomzai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški klaunai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra as. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad kazys yra tikras kate, bavarija dainuoja blogiau negu Žalgiris, o ruta - apskritai suo. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek agurkas, nes per pamokas kakoju, o per pertraukas perziu. Mokykloje aš jaučiuosi kaip namuose, o namuose tupiu kamputyje kaip dramblys. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai vezys. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo silke tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik nera. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet kaime? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip obuolys, ramus (-i) kaip kede ir išmintingas (-a) kaip algis. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra vanduo, o kita pusė - sausainis, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 1478965230 litų. Mielas Seneli, nebūk kiaule, išpildyk mano prašymą!

Tavo grazus, drasus ir bailus nezinau :D.

Vartotojo avataras

Goth_Girl

Apšilinėjantis

Pabandyk surast :P

2,291.70 Lt

Standartinė » 2006 Gru 14, 19:54

Mano vardas Goth_Girl. Sulaukiau 17 metų. Bet kai kurie negeri manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu sakyti tiesą. Kiti .. sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik .. išmislas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip mano mama, imu staugti kaip paršas ir pasislepiu prekybos centro sandėliuose. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi Mėnulyje! Nes mano tėvai yra politikai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški daunai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra nerealiai sunkus. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad Eminemas yra tikras paršas, Linkin Park dainuoja blogiau negu Lietuvos Rytas, o Beyonce - apskritai karvė. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek supuvusi bulvė, nes per pamokas šaipausi iš mokytojų, o per pertraukas pakišu po geografijos mokytojos kojomis tuščią Fantos butelį. Mokykloje aš jaučiuosi kaip šiukšliadėžėje, o namuose tupiu kamputyje kaip šūdas. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai pasiutligė. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo sraigės tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik iPod'as. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet po eglute? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip tu, ramus (-i) kaip belgas ir išmintingas (-a) kaip Vytautas Kernagis. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra popierius, o kita pusė - rašalas, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 1 000 000 litų. Mielas Seneli, nebūk šiknius, išpildyk mano prašymą!

Tavo meilutė, gerutė ir gražutė Goth_Girl'utė.

visai nieko :D

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2006 Gru 14, 22:12

abas, mielas Kalėdų Seneli!

Mano vardas Karolina. Sulaukiau 4 metų. Bet kai kurie šlikštynėm manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu sakyti neteisybę. Kiti parketo klojėjais sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik apmonimas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip tėvas, imu staugti kaip puma ir pasislepiu bunkery. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi krateryje! Nes mano tėvai yra Jorūnė. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški Eglė Urbonienė. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra Kvailas. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad Rytis Cicinas yra tikras Katė, NL dainuoja blogiau negu TEO, o Gintarė - apskritai Višta. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek Agurkas, nes per pamokas žaidžiu tinklinį, o per pertraukas sakau Alio.... Mokykloje aš jaučiuosi kaip Vidurį Atlanto vandenyno, o namuose tupiu kamputyje kaip kolibris. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai laimo liga. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo kepti svogūnai tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik MP3. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet Islandijoje? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip Salota, ramus (-i) kaip kėdė ir išmintingas (-a) kaip Algis Ramanauskas Greitai. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra aliejus, o kita pusė - smėlis, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 7 litų. Mielas Seneli, nebūk Šeškas, išpildyk mano prašymą!

Tavo liliputinis, milžiniškas ir sutriuškintas Karolytė.

man tai praėjo :lol: :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Foggy.

Aktyvus dalyvis

Lietuva.

17,275.50 Lt

Standartinė » 2006 Gru 16, 19:27

Mano vardas soyinka. Sulaukiau 25 metų. Bet kai kurie kaka manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu pist prota . Kiti fuuu sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik apipisimas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip gedas, imu staugti kaip sernas ir pasislepiu rusy. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi giliam rusy! Nes mano tėvai yra satanistai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški dideli satanistai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra matematika. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad minedas yra tikras ziurke, zentai dainuoja blogiau negu Žalgiris, o gintare - apskritai kale. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek pomidoras, nes per pamokas miegu, o per pertraukas nusisneku. Mokykloje aš jaučiuosi kaip shulej, o namuose tupiu kamputyje kaip ziurkenas. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai gripas. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo balandeliai tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik baseinas. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet madride? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip morka, ramus (-i) kaip lova ir išmintingas (-a) kaip sapranauskas. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra arbata, o kita pusė - cukrus, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 13 litų. Mielas Seneli, nebūk gyvate, išpildyk mano prašymą!

Tavo isbrydes, mielas ir fainas soyinkutia
sakes, kaip zvengiau :lol: :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2006 Gru 16, 19:32

oi geras cia ;] :) :D

Vartotojo avataras

JustEve

Įsijaučiantis

Kaunas

4,453.29 Lt

Standartinė » 2006 Gru 16, 19:42

:haha: :haha: :haha:

Mano vardas Ema. Sulaukiau 18 metų. Bet kai kurie .. manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu nemeluoti. Kiti .. sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik neapgaule. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip Tetis, imu staugti kaip kate ir pasislepiu po lova. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi pas drauge! Nes mano tėvai yra keistuoliai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški klaunai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra beprotiskas. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad Grudas yra tikras begemotas, mango dainuoja blogiau negu Lietuvos rytas, o simona - apskritai leliuke. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek apelsinas, nes per pamokas miegu, o per pertraukas linksminu. Mokykloje aš jaučiuosi kaip siusklyne, o namuose tupiu kamputyje kaip suniukas. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai aids. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo vedarai tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik mobilus telefonas. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet Menulyje? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip citrina, ramus (-i) kaip kede ir išmintingas (-a) kaip Agne. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra gerimas, o kita pusė - karoliai, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 1000000000000000 litų. Mielas Seneli, nebūk Voras, išpildyk mano prašymą!

Tavo grazi, jautri ir slyksti Em.

Linas

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,624.67 Lt

Standartinė » 2006 Gru 16, 22:31

:))) linksmiausias sakinys :)) Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad deivis yra tikras ozys, yva dainuoja blogiau negu Žalgiris, o inga valinskiene - apskritai kale

Vartotojo avataras

wYnka

Apšilinėjantis

[Klp.]

1,473.60 Lt

Standartinė » 2006 Gru 16, 22:43

uj cja tai man patinka;>>

Mano vardas Raminta. Sulaukiau 7 metų. Bet kai kurie blogiukais manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu sakyti tiesa. Kiti blogiukais sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik tiesa. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip piktciurna, imu staugti kaip tigras ir pasislepiu po lova. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi po ciuzhiniu! Nes mano tėvai yra keistuoliai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški durneliukshciai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra uoj.... Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad Stano yra tikras bebras, SKAMP dainuoja blogiau negu Zhalgiris xDD, o Jurga - apskritai varna. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek morka, nes per pamokas durnavoju;P, o per pertraukas durniuoju;D. Mokykloje aš jaučiuosi kaip pas tave xD, o namuose tupiu kamputyje kaip kaciux. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai gripas. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo morkos su cesnakajs tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik Tu. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet menuly? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip bulve, ramus (-i) kaip fotelis ir išmintingas (-a) kaip eam....nzhn.... Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra limonadas, o kita pusė - cukrus, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 15 litų. Mielas Seneli, nebūk rupuzhe, išpildyk mano prašymą!

Tavo mielas, kvailas ir gražus Ramintuoskiuukas;>.

nindriux

Lankytojas

sakiai

61.00 Lt

Standartinė » 2006 Gru 16, 23:03

Mano vardas indre. Sulaukiau 8 metų. Bet kai kurie kiaules manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu nesakyti. Kiti blogieciai sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik melas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip dede, imu staugti kaip kate ir pasislepiu po lova. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi spintoj! Nes mano tėvai yra keistuoliai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški keistenybes. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra keistas. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad rytis yra tikras lape, sel dainuoja blogiau negu Žalgiris, o taja - apskritai patele. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek pupa, nes per pamokas zaidziu, o per pertraukas juokiuosi. Mokykloje aš jaučiuosi kaip menuly, o namuose tupiu kamputyje kaip pelyte. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai vezys. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo spirgai tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik masina. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet meksikoj? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip morka, ramus (-i) kaip lova ir išmintingas (-a) kaip ramune is be tabu. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra degtine, o kita pusė - pipirai, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 13 litų. Mielas Seneli, nebūk sliekas, išpildyk mano prašymą!

uj koks linxmas testux :clap:

Diskusijos Įdomios nuorodos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių