Kalėdinės dovanos
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Sesei ir jos vaikinui tai jau padariau puodelį su jų nuotrauka, tėčiui turbūt dovanosiu knygą apie Afganistaną, nes jis ten tarnavo ir turėtų jam būt įdomu paskaityti (tikiuooos), mamai ruošiuosi iškept kalėdinių kepinių (neapsisprendžiu ar sausainių, ar meduolių) tada sudėsiu į mažą pintinėlę su kaspinu. Aišku gal dar persigalvosiu, bet va toks pas mane pradinis planas
![]() -------------------------------------- Uoj ne,nesu gabi aš tokiem,neturiu kantrybės
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esu visiškai beviltiškoj padėty. Vakar ištraukėm lapelius dovanomis keistis, suma dovanai - 10lt. Dovaną turiu išrinkti vaikinui, su kuriuo beveik nesu bendravusi. Žinau keletą jo pomėgių - grojimas gitara ir pinigų kolekcionavimas. Gal žinot kur įmanoma nusipirkt kupiūrų su Žemaite? Ir ar mediatorius būtų žiauriai kvaila dovana? Aš nevilty, nes kol kas supakavau tik jo knygą, kurią turiu kone tris mėnesius ;x
Va, va. Aš irgi panašioj padėty. Toookios beviltiškoj. Su mama, tėčiu ir drauge aišku viskas, et va sesei net nenumanau. Jai 12 metų, domisi Japonija ir mėgsta piešti. Ir dar. Traukėm lapelius, ištraukiau berną. Su juo iš vis nebendrauju žinau, kad tik tiek, kad mėgsta futbolą, tai nejaugi man kamuolį dovanot??? Suma15 lt. Tai va, gal patarsit kas ką?
![]()
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |