Diskusijos Grožis ir sveikata

Kabės

Vartotojo avataras

Giga

Įsijaučiantis

Prienų r.

973.60 Lt

Standartinė » 2012 Spa 03, 20:04

O kaip su valymu breketų? ar labai sunku, nes skaičiau kad reikia prisipirkt šepetėlių mažų vienam dančiui kad gerai išsivalytų?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Spa 04, 21:15

Valyti tenka daugiau, negu įprastai be breketu, nes daugiau nešasi dantys. Tačiau tai nereiškia, kad reikia valyti keturis kart per dieną, higieniškai įrodyta, kad užtenka ir dviejų normalių išvalymų. Ir jeigu nevalysi, pradeda gest dantys. Gerai skaitei, išvalai su normaliu šepėtėliu, čiumpi mažiuką ir valai tarpelius ir pačius dantukus, tada čiumpi skalavimo skystį ir damušį paskutines apnašėles :D Sunku nėra, bet iš patirties sakau, nepavalysit sąžiningai, iškart gausit "pylos" nuo ortodonto, nes viskas tuoj pat matosi, ir pradeda kauptis. :)
Dėl mados nesutinku, manau tiesiog, ankščiau taip nebuvo pažengę viskas, kaip dabar, ir vaikai nori ir gali sau leisti turėti gražią šypseną.

Cypt

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 05, 22:53

O kai įpranti prie tokios procedūros, tai ji atrodo vieni juokai. :)

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Spa 05, 23:00

Nešiojau 3metus, nuėmė prieš puse metų, tai nežinau, normaliai:)
Šiaip man tai jokio grožio jos neduoda, priešingai - man labai nesimpatiškai atrodo:) bet aišku jau geriau panešioti ir vėliau turėti lygius gražius dantis, negu vaikščioti su kreivais:))

doro

Lankytojas

203.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 06, 21:57

Verta kankintis del tobulos sypsenos :)))

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Spa 07, 13:46

būtent, Doro:)

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Spa 08, 20:23

Ir aš pritariu, kad ir kaip tenka pasikankint, bent jau man tai tenka, bet kai matai po truputėlį rezultatą tai labai gerai pasidaro :))

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Spa 08, 21:40

Bet ir kai nuiima reikia atsargiai elgtis. Aš kad ir 3metus pranešiojau, atrodo vaikščiojau su lygiais dantim ir su kabėm, bet kai nuėmė, tai per kelias dienas nukrypo, tada vėl atitiesinau su naktinėm plokštelėm tokiom, kad ir kaip skaudėjo :D buvo uždėję vielas iš kitos pusės kur nesimato, bet viršus man išvis nelaiko, kebabą valgiau ir nutrūko :D nusibodo kas savaitę važinėti į kitą miestą, tai kad ir nutrūkę dabar, nieko nesakau tėvam, pasižiūriu kad nekrypsta lyg ir, ir gerai;d
Paskutinį kartą redagavo mazikii 2012 Spa 08, 21:41. Iš viso redaguota 1 kartą.

Rugea

Lankytojas

151.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 14, 17:06

Tuirėtų man dėt šį trečiadienį kabes :( Laukiu bet nelabai nežinau kaip juos dės ar skaudės ar liks koki pozymiai ... :cry: Bijau.. Norėčiau sužinot kaip jas deda paklausti jau turinciu patirties. :prašau: :fear:

Rugea

Lankytojas

151.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 14, 17:09

dovylka rašė:Maždaug prieš 4 mėnesius uždėjo breketus :piktas: Šiaip labai neskauda, galbūt tik kol kas :D

O pačioj pradžioj neskaudėjo nešveplavai? :roll: :shock:

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Spa 14, 19:11

Rugea rašė:Tuirėtų man dėt šį trečiadienį kabes :( Laukiu bet nelabai nežinau kaip juos dės ar skaudės ar liks koki pozymiai ... :cry: Bijau.. Norėčiau sužinot kaip jas deda paklausti jau turinciu patirties. :prašau: :fear:

Skausmas, priklauso nuo to kokia pakanti esi jam. Pora dienu skaudėjo man bent jau, kai deda tikrai neskauda, gali nebijot, filma žiūri išsižiojęs, o tau ten tvarko. Tačiau yra bjaurusis skausmas. Man kažkur kai uždėjo į viršų, dvi - tris savaitės, kąsti padorei nieko negalėjau, savaite kažkur rijau viska, nekramsnojau, nes turėjo dantys priprast. Ir dar tikrai žinok, kad reikės laiko kol pripras liežuvis, ir aplamai kol pati priprasi prie jų, bet viskas susitvarkys savaime, tikrai viskas iškenčiama, nėra taip jau blogai, bus tikrai nemalonesnių procedūrų. Taip kad nebijok, eik drąsiai į savo gražios šypsenos kelią. Sekmės :)

Rugea

Lankytojas

151.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 15, 08:13

Ačiū pasistenksiu :)

AlbertasO

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 22, 12:25

Ačiū, tikrai padrąsinot :)

kazys.bo

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 11, 14:44

Man kitą savaitę dės kabes, labai jaudinuosi, bet užtat vėliau galėsiu džiaugtis gražia šypsena :)

lukrecija12

Lankytojas

250.00 Lt

Standartinė » 2015 Rgs 21, 15:07

Mane tai domina keramikinių breketų kaina, nes tų metalinių nenoriu dėtis, nes jie labai jau krenta į akis. :)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių