Ką pasakysi?
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Ką turit naujo parašyt? : D Gal radai savo talentą? Parodyk ! O gal atsirado naujų pomėgių? Ar šiuo metų tau nutiko kas nors linksmo ,įdomaus ar ypatingo? Turi klausimų? Klausk ! Nesvarbu apie ką klausimas. ; ] Dėl ko nerimauji? Vienu žodžiu čia rašyk tai kas šauna į galvą. : DD**
Paskutinį kartą redagavo klaudija22 2013 Lie 19, 01:36. Iš viso redaguota 4 kartus.
-------------------------------------- Praėjusią savaitę važiavau troleibusu, įlipa kontrolė, prašo pravažiuojančio, knisuosi po rankinę, ir.... piniginę namie palikau
![]() ![]() ![]() ![]() Va. Buvo atėjas noras laiškais per paštą susirašinėt.. Jis dar yra,jei kas norit,man parašykit,duosiu savo adresą.
Dabar atšliaužė noras elektroniniais laiškais susirašinėt su nepažįstamu žmogumi,kad susipažintumėm. ; ))) Mano elektroninis paštas - klaudija.22@gmail.com Lauksiu VISOKIŲ laiškelių. ![]() Aktyviau
![]() Paskutinį kartą redagavo klaudija22 2013 Lie 19, 01:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
Užsukau palikėt geros dienos!
Paskutinį kartą redagavo klaudija22 2013 Lie 19, 01:38. Iš viso redaguota 1 kartą.
O gaila..
![]() ![]()
Gavau jau vieną laiškelį ,o tai yra laibai šaunu . Taigi noriu dar priminti,kad vis dar laukiu laiškų. Kuo daugiau-tuo smagiau. ![]() Šiandien su dviračiu važiavau iki Ustukių kaimo ,tai pavargau. ; p Užtat buvo linksma ten pasimaudyti,pavalgyt kriaušių ir riešutų. ; DD Dar šiandien kai vaikščiojom su draugėm mus užkalbino toks vyras (girtas ![]() Bet kiek jis prikalbėjo... Tai juokemės žiauriai,nors negražu juoktis iš girto žmogaus.. ![]() Na,bent jau padėjome jam.. Nes jis ir mano tėčio draugas,tai , kad ir girtas,kažkaip padėti tai reikėjo.. ![]() O dabar einu dar į lovą paskaitysiu.; )) Saldžių sapnų ! ![]()
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |