Ką pasakysi?
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Ką turit naujo parašyt? : D Gal radai savo talentą? Parodyk ! O gal atsirado naujų pomėgių? Ar šiuo metų tau nutiko kas nors linksmo ,įdomaus ar ypatingo? Turi klausimų? Klausk ! Nesvarbu apie ką klausimas. ; ] Dėl ko nerimauji? Vienu žodžiu čia rašyk tai kas šauna į galvą. : DD**
Paskutinį kartą redagavo klaudija22 2013 Lie 19, 01:36. Iš viso redaguota 4 kartus.
-------------------------------------- Praėjusią savaitę važiavau troleibusu, įlipa kontrolė, prašo pravažiuojančio, knisuosi po rankinę, ir.... piniginę namie palikau
!!! Žodžiu, išlaipino, norėjo baudą išrašyt, bet jokio dokumento neturėjau, be to, pasakiau, kad man dar nėra 18-likos ir dar nė karto nesu papuolusi į kontrolierių nagus Tad vyr.kontrolierius neturėjo kito pasirinkimo, tik kaip mane paleisti Nuo to laiko kelis kartus pasitikrinu ar piniginė vietoj DDVa. Buvo atėjas noras laiškais per paštą susirašinėt.. Jis dar yra,jei kas norit,man parašykit,duosiu savo adresą.
Dabar atšliaužė noras elektroniniais laiškais susirašinėt su nepažįstamu žmogumi,kad susipažintumėm. ; ))) Mano elektroninis paštas - klaudija.22@gmail.com Lauksiu VISOKIŲ laiškelių. ![]() Aktyviau
![]() Paskutinį kartą redagavo klaudija22 2013 Lie 19, 01:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
Užsukau palikėt geros dienos!
Paskutinį kartą redagavo klaudija22 2013 Lie 19, 01:38. Iš viso redaguota 1 kartą.
O gaila..
Na,nieko,užtat kai kurie žmonės skaito
Gavau jau vieną laiškelį ,o tai yra laibai šaunu . Taigi noriu dar priminti,kad vis dar laukiu laiškų. Kuo daugiau-tuo smagiau. Šiandien su dviračiu važiavau iki Ustukių kaimo ,tai pavargau. ; p Užtat buvo linksma ten pasimaudyti,pavalgyt kriaušių ir riešutų. ; DD Dar šiandien kai vaikščiojom su draugėm mus užkalbino toks vyras (girtas ) ,na ir nuėjo kalbėdamas.; DD Bet pamatėm , kad jis eidamas 2 kartus griuvo ant galvos,tai mums jo pagailo,ir jam pasisiūlėm padėti ,tai su draugėm jo dviratį pervežėm iki jo namų ir pati palydėjom,kad nesusižeistu. ; DD Bet kiek jis prikalbėjo... Tai juokemės žiauriai,nors negražu juoktis iš girto žmogaus.. Na,bent jau padėjome jam.. Nes jis ir mano tėčio draugas,tai , kad ir girtas,kažkaip padėti tai reikėjo.. O dabar einu dar į lovą paskaitysiu.; )) Saldžių sapnų ! ![]()
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

!!! Žodžiu, išlaipino, norėjo baudą išrašyt, bet jokio dokumento neturėjau, be to, pasakiau, kad man dar nėra 18-likos ir dar nė karto nesu papuolusi į kontrolierių nagus 
) ,na ir nuėjo kalbėdamas.; DD Bet pamatėm , kad jis eidamas 2 kartus griuvo ant galvos,tai mums jo pagailo,ir jam pasisiūlėm padėti ,tai su draugėm jo dviratį pervežėm iki jo namų ir pati palydėjom,kad nesusižeistu. ; DD