Juodaplaukės ar blondinės?Miisu- Okay,bet vistiek pagrindinė mintis buvo ta,kad kai šukuosena,drabužiai būna suderinti,tada atrodo gražiai ir aš nieko prieš. P.S.beje tose fotkese plaukai gražūs dar dėl to nes jie nenualinti,jais rūpinasi. Nes prieš dažydamasi plaukus tokia spalva manau kiekviena '' fyfa '' turi žinot kad priežiūros jie tikrai reikalaus,bet deja ne kiekviena tai žino,o veliau gaunas šluotos šeriai ant galvos,o dar kai stiliuką atitinkamą pasirenka (t.y. kiek tik įmanoma susimažina nešiojamą rūbų kiekį) tada ir gaunas stotis style ,bent jau mano požiūriu,gal ir kitiem tai gražu,nu bet kžn..
-------------------------------------- Visokios grazios kam tinka kokia spalva, yra net ryzu merginu graziu.
Nes kai blondine turi rudas akis kazkaip pilkai atrodo, taip paprastai. Arba kai juodaplaukes turi zydras akis tai pigiai atrodo (sorry, jei ka izeidziau, as tesiog sakau savo nuomone).. Nes man juodaplaukes su zydrom akim grynai asocijuoja su kretingos rozem. Kai buvau maza mano plaukai buvo labai sviesus, bet augant ir augant tie plaukai po truputi tamseja...
Mano mama yra blondiniskai briunete ![]() O tetis, na tiesa pasakius nelabai ir zinau jo plauku spalva nes jis beveik jau ir plikas , bet kiek mama pasakojo sake kad sviesaus plauko "musiet" busiu briunete ![]() Iš tikrūjų nesureikšminu plaukų spalvos ir žmonių neskirstau pagal tai. Bendrauju su pačiu žmogum, o ne su jo plaukų spalva. Na žinoma būna taip, kad kitoms merginoms netinka tarkim blondiniška plaukų spalva, o ji vistiek ją nešioja ir nesvarbu kad netinka va tada tai tikrai žiauroka būna.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |