Prie ko čia jausmas, kai tuo metu daugelis žiūri pro langus, einantis kitoj gatvės pusėj gali nužiūrinėt, tuo metu gali kas nors galvot apie tave.
Normalu čia:}
Jausmas
49 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Šiaip čia yra fobija. Arba daikto esančio kairėje arba tai ko nematai kas yra už tavęs. Nepamenu kaip tiksliai vadinasi.
http://www.castleofspirits.com/hauntedpainting.html Esu jutusi gatvėje, troleibuse ir pan. įbestą žvilgsnį į mane. Kai atsisukdavau į tą pusę kur jausdavau žvilgsnį pamatydavau žmogų žiūrintį į mane. šiaip, įdomus jausmas, kai atsisuki būtent į tą žmogų kuris į tave žiūri, nors yra ir kitų žmonių.
Žvilgsnį to, ko negalėjau pamatyti plika akimi, taip pat esu jautusi. Tai buvo nutikę prieš užmiegant arba tik nubudus. Maždaug prieš savaitę jaučiau, kai kažkas prie lovos palinkęs mane stebi. Tuo metu buvo apie 4 valanda ryto. Aš gulėjau užsimerkus, nusisukus į sieną, tačiau jutau aplinką, tą žvilgsnį, nuo kurio pribudau ir net galėjau justi to stebėtojo ūgį. Tada, labai norėjau miego, bet kadangi žinojau, kad jokio žmogaus kambaryje nėra atsiukau patikrint kas mane stebi. Atsimerkiau ir man besisukant jaučiau, kai stebėtojas tarsi suileidžia. Tuo metu atsikėliau iš lovos ir nuėjau atidaryti duris. ![]() Žinau, kad daug dalykų žmonės prisigalvoja, kai buvau 12-15 m. ir turėdavau viena grįžti namo tamsoje, tuo metu gal ir prisigalvodavau, kad kas mane stebi, tačiau ne dabar. Šitas nutikimas buvo realus, kaip ir keletas kitų nutikimų, kurie man tik patvirtino, jog mes esame ne vieni. Aš nesu mačiusi nei dvasių, nei fantomų, nei vaiduoklių ir t.t., tačiau esu jutusi jų energiją, svorį, prisilietimą. Kas įdomiausiai, tai kas nutiko man yra panašiai nutikę ir kitiem. Taip pat per vieną nutikimą mano katinas tą energiją kurią aš jutau, sekiojo žvilgsniu. Bet čia jau kita tema. ![]() Šiaip, manau, kad ne visi žmonės junta mistinius dalykus. na, kai namus kas apsėda ir panašiai, tai jau tada pajunta ir pamatoi visi ![]() ![]()
49 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Mistika |