Įvairūs Mistika

Jausmas

Vartotojo avataras

Gabe*

Dalyvis

Kaunas

7,612.33 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 18:16

Prie ko čia jausmas, kai tuo metu daugelis žiūri pro langus, einantis kitoj gatvės pusėj gali nužiūrinėt, tuo metu gali kas nors galvot apie tave.
Normalu čia:}

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kaukuoliukas

Dalyvis

824.80 Lt

Standartinė » 2009 Geg 30, 16:36

man irgi taip būna, net nereikia tamsos ar gatvės. Vien tik sėdėdamas prie kompiuterio jaučiu, kad kažkas už menęs stovi ir atrodo, kad stebi visą laiką, bet kai atsisukų, nieko nėra. Nemalonus jausmas :D

HenriS

Lankytojas

99.76 Lt

Standartinė » 2009 Bir 11, 16:56

jums taip? :D man kitaip einuir jauciu kazkas mane stebi atsisuku atgal nieko bet kai nusisuku kazka isgirstu atsisuku nieko tada paziuriu salia manes krumais eina mano katinas!!!! :D

FlyGirl

Įsijaučiantis

1,712.68 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 17:58

Būna, bet visad save tikinu , kad tai tik mano vaizduotė :D
Net nebeatsisuku pažiūrėti :D
Seniau atsisukdavau dar ir žingsnius paspartindavau nors ir nieko nebūdavo..

Vartotojo avataras

Shyma

Dalyvis

Šiauliai

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 19:22

Aš kai einu, nemanau, kad mane kažkas stebi, o dažniau vakare savo pačios šešėlio išsigąstu. :D

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 22:45

Man irgi taip būdavo.. kažkaip atsikračiau to "seklio" ;D

Vartotojo avataras

Tosco

Įsijaučiantis

2,794.18 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 06, 13:30

Man tai būna jog atrodo kažkas iš nugaros greit eina link manęs,kai atsisuku nieko nėra ir praeina. :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 06, 13:33

Kažkada pora kartų buvo, bet tik tada kai prisižiūrėdavau siaubo filmų ar knygą kokią.

Vartotojo avataras

ag.v

Dalyvis

Klaipėda

206.01 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 06, 15:23

Joa, kai siaubekų ypač prisižiūri ar prisiskaitai, tai visada taip atrodo. :D Bet šiaip tokiais atvejais tikinu save, kad tai tik vaizduotė :D

Vartotojo avataras

slpke

Dalyvis

15.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 07, 19:28

MAn ir toks nemalonus jausmas aplanko gal vien del to kad bijau kad mane kazkas uzpuls :D

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 15, 18:28

Buna kai vakare viena einu mazai pazistama gatve :|

Vartotojo avataras

jokius

Aktyvus dalyvis

10,395.15 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 15, 18:52

Egzorcistas sake, kad toks jausmas tik daug stipresnis ir visur tave sekiojantis diena nakti, buna apsedus ar pries apsedant :D šiaip kartais buna bet net ne baisus jis, daug baisiau kai tave kazkas is tikro seka ir atsisukes ji matai. :D

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 28, 18:43

Šiaip čia yra fobija. Arba daikto esančio kairėje arba tai ko nematai kas yra už tavęs. Nepamenu kaip tiksliai vadinasi.
http://www.castleofspirits.com/hauntedpainting.html

Migla7

Lankytojas

Kaunas

120.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 12, 17:06

Esu jutusi gatvėje, troleibuse ir pan. įbestą žvilgsnį į mane. Kai atsisukdavau į tą pusę kur jausdavau žvilgsnį pamatydavau žmogų žiūrintį į mane. šiaip, įdomus jausmas, kai atsisuki būtent į tą žmogų kuris į tave žiūri, nors yra ir kitų žmonių.
Žvilgsnį to, ko negalėjau pamatyti plika akimi, taip pat esu jautusi. Tai buvo nutikę prieš užmiegant arba tik nubudus. Maždaug prieš savaitę jaučiau, kai kažkas prie lovos palinkęs mane stebi. Tuo metu buvo apie 4 valanda ryto. Aš gulėjau užsimerkus, nusisukus į sieną, tačiau jutau aplinką, tą žvilgsnį, nuo kurio pribudau ir net galėjau justi to stebėtojo ūgį. Tada, labai norėjau miego, bet kadangi žinojau, kad jokio žmogaus kambaryje nėra atsiukau patikrint kas mane stebi. Atsimerkiau ir man besisukant jaučiau, kai stebėtojas tarsi suileidžia. Tuo metu atsikėliau iš lovos ir nuėjau atidaryti duris. :)
Žinau, kad daug dalykų žmonės prisigalvoja, kai buvau 12-15 m. ir turėdavau viena grįžti namo tamsoje, tuo metu gal ir prisigalvodavau, kad kas mane stebi, tačiau ne dabar. Šitas nutikimas buvo realus, kaip ir keletas kitų nutikimų, kurie man tik patvirtino, jog mes esame ne vieni. Aš nesu mačiusi nei dvasių, nei fantomų, nei vaiduoklių ir t.t., tačiau esu jutusi jų energiją, svorį, prisilietimą. Kas įdomiausiai, tai kas nutiko man yra panašiai nutikę ir kitiem. Taip pat per vieną nutikimą mano katinas tą energiją kurią aš jutau, sekiojo žvilgsniu. Bet čia jau kita tema. :)
Šiaip, manau, kad ne visi žmonės junta mistinius dalykus. na, kai namus kas apsėda ir panašiai, tai jau tada pajunta ir pamatoi visi :), tačiau kad pajustum ar pamatytum vaiduoklį ir pan., bet kur, turi būti jautrus žmogus, dažnai būnantis gamtoje ir pan. Manau, jei pakeisčiau savo gyvenimo ritmą, dažnai eičiau į plotus, toosus, vakarėlius, būčiau meterialistė, tokie dalykai man nenutiktų. :)

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 26, 12:01

Būna kartais, bet labai retai, anksčiau dažniau būdavo. Šiaip labai nemalonus jausmas, ypač jeigu eini kažkur vienas, aplinkui niekur nėra žmonių.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių