Būna gi "netyčiukų", ir ką tada daryt? Jeigu pvz mergina žino, jog tėvai ją užmuš už tai, vaikinas (vaiko tėvas) netinkamas (čia galima įvairiai suprasti, gal ta mergina mano, jog net nenori su juo pragyventi gyvenimo, tiesiog draugavo ir atsidavė, o čia dabar nėštumas, juk stresas ne tik nuo to, kad va, aš nėščia, o ir dėl to, kad blemba, susigadinau gyvenimą, turėsiu vaiką kurio nenorėjau, gyvensiu su vyru su kuriuo net nenorėjau rimtai kažko planuoti). Nu žodžiu, užjaučiu aš tokias, ir nesakau kad jos kaltos, nes taip nėra. Visiems pasitaiko.
O dėl aborto, tai galėčiau jums papasakoti jeigu įdomu, nes mano pusseserės draugė darėsi jį, vėliau tokios komplikacijos.. Tai va, jei kam įdomu, papasakosiu vėliau.
Jaunos mamytės, nėštumas
Papasakok! Įdomu. :> Nee..
Na, aborto metu nieko nejauti visiškai, nes tau suleidžia narkozę (gali rinktis, ar pusiau, ar pilnai, jei pusiau, tai šiek tiek kažką jauti, bet neskauda). Abortas trunka apie 5-15 minučių, vėliau tu guli maždaug 3h tokia visa kaip girta (nu po narkozės). Dvi dienas (kaikurioms mažiau, o kaikurioms visai nieko) šiek tiek paskausta pilvą, bet nedaug. Žinoma, tau kuriam laikui dingsta mėnesinės, reikės reguliariai vaikščioti arba pas ginekologę arba pas tą daktarę, kuri darė tau abortą. O komplikacijos būna tokios, kad nei iš šio nei iš to tu atsitoji, o tau kaip iš kibiro pradeda piltis kraujas.. Ir jis nesustoja, čia ne taip, kaip per mėnesines, o kaip pvz iš stiklinės pili ir pili tą kraują, tu jau manai, kad ten viso kraujo netekai, nes tavo visas kambarys kraujuotas. Ok, kraujas sustoja. Tada tu eini pas gydytoją, kuri darė tau abortą, o ji su tavim šiurkščiai kalba (čia aišku dar priklauso nuo gydytojos), ir pareiškia, kad "vaikų tu išvis neturėsi, nu va, gali įsivaikinti iš vaikų namų, sėkmės, viso gero". Kaip jaustis tai merginai? :} O nuėjus pas normalią malonią gydytoją, paaiškiėja, kad natūralus nėštumas gali būti, jei tu gydaisi po aborto, tikimybė 50 ant 50. O jei per apvaisinimą, tai 100proc. Tik kaina aborto šiek tiek nustebino, 600Lt su sutartim, ir + 300Lt visokios apžiūros. O kai dar visokios komplikacijos ir mokami apsilankymai pas ginekologes. Aš taip pat prieš abortus. Tai yra žiauru. Va, mano draugė žino, jog ne kartą jos mama yra pasidariusi abortą. Labai daug sutapimų. Na, pavyzdžiui, kad kažkada buvo radusi teigiamą nėštumo testą, o vaiko kaip nėr taip nėr. Ir kažkada yra nugirdusi savo tėvų pokalbį apie tai. Suprantu aš ją. Jai skaudu. Dažnai pagalvoja, kad ji gyva tik dėl to, kad tada kai užsimezgė jos gyvybė, mama nusprendė jos nenutraukti. Man net baisu pagalvoti...
blyn vienam saite kai žvengiau klausimas "Labas..... gal kas zinot kaip pasidaryti namie aborta? na ta prasme gal zinot koke arbata kuri parnaikina vaisiu is gimdos arba dar kokiu budu... reikia labai.... aciu uz nuomone
![]() atsakymai : Lipton Isgerk acto 1. Jei feik tema eik ** 2. Jei ne tu kalė 3. Arbata čia nepadės o šiaip, tai kžn, kaimietės kokios taip ir prisidaro dzin viskas, jei net klausia kai kur "jei man bx baigia į burną, tai galiu pastot?" nu išvis...atsiriboję nuo gyvenimo tai ir daros vaikai vaikus. nors ir mieste tokių yra kaušių, nejaučiu pagarbos tokiom ir tiek. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |