IšradimaiManau neišgyvenčiau be mp3,knygų, laikraščių (naujienom sužinot),ugnies.
Tokie daiktai kaip TV,kompas ar telefonas nėra būtini man.Be telefono jau pusė metų (jeigu ne daugiau) gyvenu,TV beveik nežiūriu (tik žinias,Simpsonus ar kokį filmą),be kompo irgi teko gyvent..Manau išgyvenčiau ![]() Man tai reikėtų labai minimalaus skaičiaus išrasimų (mačetės, virvės ir antklodės) Jeigu tik mane palikų negyvenamoje saloje (kur visus metus karsta) su panele, kur auga daugybė gėrybiu, vaisių, dar gyvena nepavojingi gyvūnėliai
![]() Būtų jėga viska kurti nuo nulio, pasistatyti namus ir kt. be to jokių didelių rupesčiu, visi vakarai laisvi su panele ![]() ![]() negaleciau gyventi be:
be geriamo vandens(manau,ne as viena ![]() laikrodzio(visada susiplanuoju diena,mintyse, kitaip nieko nespeciau) knygu(...) drabuziu(nors aisku jei ju niekas nebutu sugalvojes vaiksciot nuogiems atrodytu normalu ![]() mikrobangu krosnele(is kur siu amziu vaikas daugiau gautu maisto? ![]() yra dar daug be kuriu ne gyvenimas, bet manau kad sitie man svarbiausi ![]() Ei, vanduo nėra išradimas : )
Aš pati negalėčiau be telefono. Be vandentiekio žmonės kaimuose išsiverčia, tad nemanau, kad aš negalėčiau ištvert. Bet vat telefonas mirtinai reikalingas daiktas yra. Kompo ir interneto dėl manęs gali ir nebūti. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |