Įvairūs Filmai, TV, knygos

Išminuotojų būrys / The Hurt Locker

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 20:10

Išminuotojų būrys / The Hurt Locker

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b3i7SV-XN7M[/youtube]

Premjera: Spalio 10, 2008
Premjera Lietuvoje: Lapkričio 6, 2009
Indeksas: T
Trukmė: 131 min.
Žanras: Karinis, Veiksmas, Drama, Trileris
Šalis: USA
Režisavo:
Kathryn Bigelow
Vaidina: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce, Ralph Fiennes …

Siužetas

Irako konfliktas pačiame įkarštyje. Elitinės išminuotojų komandos vadas žūva mūšio lauke - išlekia į orą. Jį pakeičia naujas komandos vadas – seržantas Viljamas Džeimsas. Atrodo, jog jis nebijo nieko: nei kulkų krušos, nei aplink sproginėjančių užtaisų. Jis beatodairiškai veržiasi į priekines mūšio linijas rizikuodamas tiek savo, tiek jam pavaldžių karių gyvybėmis.

Jis elgiasi taip lyg mirtis jam būtų nė motais. Tačiau jo pavaldiniai Senbornas ir Eldridžas dar neatsisveikino su sveiku protu ir juos vado pramuštgalviškumas gąsdina: Senbornui svarbiausia saugumas, o Eldridžas siaubingai bijo mirties. Tad naujasis vadas tampa tikru išbandymu abiems.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 21:16

Planuoju ryt - poryt pažiūrėt, visgi 6 oskarai - "nemažai".

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 21:51

Šiandien žiūrėjau. Šiaip filmas iš dalies geras, turėjau nuomonę, kad ten va vėl amerikiečiai atsiskleidžia kaip tautos gelbėtojai, bet buvo viskas iš tikrųjų kitaip. Buvo nepatikusių vietų, kai kur ir nuobodus, bet negaliu sakyt, kad nepatiko. Tik reikalas tas, kad filmas nevertas tų visų oskarų. Bent jau metų filmo tai tikrai. Aš gal būčiau davus už scenarijų, pagrindinio vaidmens atlikimą ir gal kinematografiją. Ir ta pati pati galinė mintis man patiko, tokia keista. O šiaip nieko labai blogo ir negaliu sakyt, visgi pati beveik 8 įvertinau.

P.S. jau pati norėjau eit tokią temą kurt. :D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 22:15

Rūt. rašė:Ir ta pati pati galinė mintis man patiko, tokia keista.

Aš tai visą filmą laukiau, kas čia bus, kai baigsis "tos likusios dienos". O čia... Nesitikėjau to tikrai, keistai nuteikė tas paskutinis sakinys. Bet man mintis patiko.

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 22:17

Sakau, man grynai tas pats. Kažkaip nebuvau mačius tokio žanro filmo, su tokia keista mintim pabaigoj. Nors vistik trūko kažko, galėjo tas juodukas mirt, nu man reikėjo kažko liūdno. :D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 22:19

Ja, reikėjo daugiau mirčių :up:

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę