|
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
-

Citrinute
- Patyręs forumietis
-
- 22,825.21 Lt
» 2010 Vas 21, 14:43
Boogie. rašė:Tai su šreku ar ledynmečiu tai jo,bet čia tikrai rimtas filmas,kuris buvo kuriamas ne 1nus metus 
As ir nasakau, kad nerimtas, tiesiog dauguma panasaus zanro filmu susilaukia testinio.
--------------------------------------
-

monstraZz
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 6,181.42 Lt
» 2010 Vas 22, 20:29
visi sako kad geras filmas bet man tie keisti melyni zmones labai nepatinka tai dar nepasiziurejau 
-

Fas
- Patyręs forumietis
-
- Vilnius.
- 22,212.34 Lt
» 2010 Vas 22, 20:44
monstraZz rašė:visi sako kad geras filmas bet man tie keisti melyni zmones labai nepatinka tai dar nepasiziurejau 
Tai pažiūrėk ir tada sakyk ar patiko ar ne.
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2010 Vas 22, 21:28
Fas rašė:Geras filmas, bet manau, kad jis pervertinamas, yra tikrai geresnių filmų ir neįvertintų ... 
Agreed. Visapusiškai sutinku, nes taipogi manau tą patį : yra vertesnių. Tiesiog...
-

Citrinute
- Patyręs forumietis
-
- 22,825.21 Lt
» 2010 Vas 23, 00:44
Fas rašė:Tai pažiūrėk ir tada sakyk ar patiko ar ne.
Nu as irgi taip sakau lol
Smile Zinoma, yra ir geresniu filmu, bet tu man parodyk ta geresni, o as tau parodysiu dar geresni nes niekada nebus tos virsuneles ypač filmuose ir ypač kai kekvienas turi savo nuomone. Pvz nezinau, kaip kiti bet as neturiu savo megstamiausio filmo as tik turiu ta sarasa megstamu ir sis yra vienas tarp ju.
-

Neeiline
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 37,870.39 Lt
» 2010 Vas 23, 12:36
Visi labai giria šitą filmą,bet aš taip nemėgstu fantastikos. Bet visi verčia pažiūrėti
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- 4,069.52 Lt
» 2010 Vas 23, 19:17
Citrinute rašė:Nu as irgi taip sakau lol
Smile Zinoma, yra ir geresniu filmu, bet tu man parodyk ta geresni, o as tau parodysiu dar geresni nes niekada nebus tos virsuneles ypač filmuose ir ypač kai kekvienas turi savo nuomone. Pvz nezinau, kaip kiti bet as neturiu savo megstamiausio filmo as tik turiu ta sarasa megstamu ir sis yra vienas tarp ju.
Oh. Pala. Jei nori,kad pasakyčiau, jog tave suprantu - ok, suprantu tave. Mat neįkirtau, ką daugiau man norėjai tuo pasakyt. Aš tiesiog nesu tokio žanro mėgėja, tai ir pasakiau, ką galvoju, tu pasakei ką tu galvoji ir moralas tame, kad... (?) (skaitome paryškintus cituoto posto žodžius) O jei jis tau patinka - šaunu! Niekas juk nieko ir nesako.
-

Blond.
- Forumo gyventojas
-
- Kretinga
- 29,210.62 Lt
» 2010 Vas 23, 22:48
Manęs tai kažkaip nevilioja tas filmas.:D
-

Citrinute
- Patyręs forumietis
-
- 22,825.21 Lt
» 2010 Vas 23, 22:51
.(Smile). rašė:Oh. Pala. Jei nori,kad pasakyčiau, jog tave suprantu - ok, suprantu tave. Mat neįkirtau, ką daugiau man norėjai tuo pasakyt. Aš tiesiog nesu tokio žanro mėgėja, tai ir pasakiau, ką galvoju, tu pasakei ką tu galvoji ir moralas tame, kad... (?) (skaitome paryškintus cituoto posto žodžius) O jei jis tau patinka - šaunu! Niekas juk nieko ir nesako.
Oh my god niekas man ir neturi nieko sakyti lol. Cia ne delto, ar tau patiko ar ne, man vienodai. Tik sakau, kad vieniems sis filmas gali atrodyti šiaip sau, o kitiems lb geras, tai, kad vieiems jis patinka, dar nereiskia, kad jis pervertintas. Nes tie kas ji vertina yra tiesiog zmones reiskiantys savo nuomone. Tai kaip jis gali buti pervertintas? Va del sitos dalies as snekejau: Geras filmas, bet manau, kad jis pervertinamas, yra tikrai geresnių filmų ir neįvertintų ..
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- 4,069.52 Lt
» 2010 Vas 23, 23:03
Pasikartočiau, bet whatever. Aš irgi esu žmogus, reiškiantis savo nuomonę, o ji tokia :
Geras filmas, bet manau, kad jis pervertinamas, yra tikrai geresnių filmų ir neįvertintų ..
Viskas. Taika pasaulyje.
-

Citrinute
- Patyręs forumietis
-
- 22,825.21 Lt
» 2010 Vas 23, 23:11
.(Smile). rašė:Pasikartočiau, bet whatever. Aš irgi esu žmogus, reiškiantis savo nuomonę, o ji tokia :
Geras filmas, bet manau, kad jis pervertinamas, yra tikrai geresnių filmų ir neįvertintų ..
Viskas. Taika pasaulyje.
Siaip jeigu gyvensime reliame pasaulyje, tai jame taikos nera. Taigi rementis siuo pasakymu, puse sios temos filmu yra pervertinta, nes jie man nepatinka. Aisq taika (tarp musu) 
-

CutePanda
- Lankytojas
-
- Vilnius
- 343.12 Lt
» 2010 Vas 27, 00:44
O man ziauriai patiko. Du kartus ejau i kina ziuret (viena paprasta kita 3d) ir tos 2 h 30min neprailgo... ^^
-

statybininke
- Dalyvis
-
- Jonava
- 439.40 Lt
» 2010 Kov 01, 19:16
Gal ir pačio filmo mintis yra gera, bet man fantastiniai filmai nepatinka, bet visviena filmą peržiūrėjau..Iš vienos pusės vertėjo žiūrėti, o iš kitos ne...
-

Gintukas*~
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 2,244.80 Lt
» 2010 Lie 04, 12:56
-

Diva
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,164.00 Lt
» 2010 Lie 08, 08:15
Visai toks nieko. Bet šiaip James'o Cameron'o Titanikas labiau įspūdį paliko.
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
|
|
|