Įvairūs Straipsniukai

Indigo vaikai

Standartinė guste992 » 2007 Geg 01, 21:42

Indigo vaikai

Jie vadinami įvairiai: žvaigždžių vaikai, indigo, krištoliniai vaikai. Jie pradėti pastebėti maždaug prieš 30 m. Jie turi keisti šalutinius požymius, tokius kaip didesnis atsparumas teršalams, tačiau padidėjusį jautrumą cukrui ir maisto priedams. Tai vaikai, gimę su meno, kalbų ir dvasinių dalykų pažinimu, įstabiu protu. Yra sakančių, kad tai naujo žmonių evoliucijos žingsnio šaukliai.Teorijos apie jų atsiradimą varijuoja nuo dvasių Indigo vaikas iš kitų matavimų iki dangaus išrinktųjų. Yra sakančių, kad jie buvo pagrobti ir pakeista jų DNR.

Indigo terminą prieš 1982 m. įvedė Nancy Ann Tappe, parapsichologė, įvedusi žmonių klasifikavimo sistemą pagal jų auros švytėjimą (knygoje "Gyvenimo supratimas per spalvas"). Anot jos, auros ateina ir palieka žemę. Jos tai daro per amžius. Pvz., raudona fuksino spalva iš mūsų genų išnyko maždaug prieš 100 m. (nors vėliau nustebo radusi fuksino spalvą Palm Springs mieste). Ji teigė, kad turinti atsirasti nauja gyvenimo spalva. Ji negalėjo rasti naujos spalvos schemos tol, kol San Diego ligoninėje negimė kūdikis su širdies yda. Jame ji pastebėjo tamsiai mėlyną spalvą. Tas kūdikis mirė po 6 savaičių, tačiau pradėjo atsirasti vis daugiau ir daugiau indigo spalvos vaikų.

1999 m. pasirodė Lee Carroll ir Jan Tober knyga "Indigo vaikai", išpopuliarinusi naujos kartos idėją.

Jie viskuo skiriasi nuo kitų - nuo pat vaikystės svarsto pasaulio problemas, demonstruoja nepaprastus sugebėjimus, išsiskiria elgesiu, pasižymi lyderio savybėmis - ir tuo neatitinka įprastų lavinimosi standartų.

Jų aura yra tamsiai mėlynos (indigo) spalvos. Jie pasižymi unikaliais sugebėjimais: skaityti mintis (telepatija), aiškiaregystė, pranašavimas ir ateities įvykių numatymas. Sako, kad jų pavyzdžiu Viešpats moko, kaip reikia bendrauti su Juo.

D. I. Mendelejevas mokė, kad visa ko esmė yra trejopa: proto, sielos ir kūno. Jo pasekėjas V. I. Vernadskis tyrinėjo protą, suformulavęs noosferos (proto sferos, kurioje kaupiamos teisingos žinios ir su kuria visiškai suderintas žmogaus protas) koncepciją. Jis sakė, kad 21 a. žmonės išmoks bendrauti su noosfera intuicijos būdu. Būtent toks ir yra indigo vaikų pažinimo būdas - intuicija jiems parodo vienintelį teisingą atsakymą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

gasoline

Įsijaučiantis

Šiauliai

4,416.50 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 18:55

VOV, šiuolaikinis jaunimas xD.
Evoliucija-rimčiausias paaškinimas tik manau kad tokios vaikučių įdėjos greit baigsis.

pinigėlis :)

Įsijaučiantis

5,028.10 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 19:03

Tikėkimės, kad dar vaikystėje pastebimos lyderio savybės neperaugs į karštligišką norą "užkariauti pasaulį" ir neatsiras naujasis Hitleris ar Napoleonas ar šiaip koks nors nors velnias.

Vartotojo avataras

MissMurder

Aktyvus dalyvis

Kretinga

17,068.50 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 19:31

ir nesulauksim Treciojo pasaulinio. xD [tfu tfu tfu per kairi peti ir tuk tuk tuk i stala]

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 19:56

..manau, esu jų mokytojas..

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 22:16

Ką turi omeny?

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2007 Geg 03, 11:52

Jaučiu, kad esu jų (turiu omeny ne visus) gyvenimo mokytojas, nors dar nesu itin gabus tame, bet ateity manau būsiu. Tai labai miglota, bet kažkiek aiški intuicija..

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Geg 03, 16:33

wow... likau susizavejus... manau supratau ka nori pasakyt...
Paskutinį kartą redagavo guste992 2008 Geg 22, 22:04. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Besirde.

Dalyvis

6,211.40 Lt

Standartinė » 2007 Geg 06, 13:10

Tobulumui lygiu nėra.:]
Kaip ir gyvunų naujos veislės, galima sakyti, žmonių taip pat.
Visgi mes žinduoliai.
Indigo vaikai, gali visiškai pakeisti pasaulį.
Arba jį paversti robotukų miesteliu, arba išsiplėsti ne tik Žemės planetoje.
mano nuomone.

HeliX

Lankytojas

92.30 Lt

Standartinė » 2007 Geg 06, 18:01

Perskaitęs šį straipsnį jauciuosi beveik kaip indigo vaikas, na bent jau daydreaming ir intuition is everything atžvilgiu. :P

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Vas 24, 00:17

Įdomu būtų su tokiu vaiku pabendrauti... ;)

Vartotojo avataras

juggler

Dalyvis

vilnius

165.00 Lt

Standartinė » 2008 Kov 17, 11:14

nu jo su tokiu vaiku pabendravus tau gal ir butu idomu bet jam atrodo kad ne (cia mano nuomone) :) nu nzn ar tiketi tais vaikais ar ne ? :D

Vartotojo avataras

SmileXD

Įsijaučiantis

Wilnius

3,184.43 Lt

Standartinė » 2008 Kov 23, 23:06

Įdomu buvo paskaityti :? :shock:

Vartotojo avataras

Gabriiele

Apšilinėjantis

1,312.93 Lt

Standartinė » 2008 Kov 24, 10:30

esu,senai zinojau,kad tokia esu,nuo tada kiek save prisimenu,t.y. nuo gimimo.Ispranasavau pries 7 metus nibiru planeta,nors jos taip nevadinau.vadinau tiesiog nauja planeta su galbut tenesancia gyvybe.Bet ji pro mus praskris,ir neturetu sustabdyti zemes.

Vartotojo avataras

~MoNiKuTe~

Dalyvis

5,078.72 Lt

Standartinė » 2008 Geg 21, 18:57

Gabriiele rašė:esu,senai zinojau,kad tokia esu,nuo tada kiek save prisimenu,t.y. nuo gimimo.Ispranasavau pries 7 metus nibiru planeta,nors jos taip nevadinau.vadinau tiesiog nauja planeta su galbut tenesancia gyvybe.Bet ji pro mus praskris,ir neturetu sustabdyti zemes.

Tu čia tikrai? :shock:
Nu gal aš pati tikiu tokiais vaikais... ;)

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių