Jie vadinami ávairiai: þvaigþdþiø vaikai, indigo, kriðtoliniai vaikai. Jie pradëti pastebëti maþdaug prieð 30 m. Jie turi keisti ðalutinius poþymius, tokius kaip didesnis atsparumas terðalams, taèiau padidëjusá jautrumà cukrui ir maisto priedams. Tai vaikai, gimæ su meno, kalbø ir dvasiniø dalykø paþinimu, ástabiu protu. Yra sakanèiø, kad tai naujo þmoniø evoliucijos þingsnio ðaukliai.Teorijos apie jø atsiradimà varijuoja nuo dvasiø Indigo vaikas ið kitø matavimø iki dangaus iðrinktøjø. Yra sakanèiø, kad jie buvo pagrobti ir pakeista jø DNR.
Indigo terminà prieð 1982 m. ávedë Nancy Ann Tappe, parapsichologë, ávedusi þmoniø klasifikavimo sistemà pagal jø auros ðvytëjimà (knygoje "Gyvenimo supratimas per spalvas"). Anot jos, auros ateina ir palieka þemæ. Jos tai daro per amþius. Pvz., raudona fuksino spalva ið mûsø genø iðnyko maþdaug prieð 100 m. (nors vëliau nustebo radusi fuksino spalvà Palm Springs mieste). Ji teigë, kad turinti atsirasti nauja gyvenimo spalva. Ji negalëjo rasti naujos spalvos schemos tol, kol San Diego ligoninëje negimë kûdikis su ðirdies yda. Jame ji pastebëjo tamsiai mëlynà spalvà. Tas kûdikis mirë po 6 savaièiø, taèiau pradëjo atsirasti vis daugiau ir daugiau indigo spalvos vaikø.
1999 m. pasirodë Lee Carroll ir Jan Tober knyga "Indigo vaikai", iðpopuliarinusi naujos kartos idëjà.
Jie viskuo skiriasi nuo kitø - nuo pat vaikystës svarsto pasaulio problemas, demonstruoja nepaprastus sugebëjimus, iðsiskiria elgesiu, pasiþymi lyderio savybëmis - ir tuo neatitinka áprastø lavinimosi standartø.
Jø aura yra tamsiai mëlynos (indigo) spalvos. Jie pasiþymi unikaliais sugebëjimais: skaityti mintis (telepatija), aiðkiaregystë, pranaðavimas ir ateities ávykiø numatymas. Sako, kad jø pavyzdþiu Vieðpats moko, kaip reikia bendrauti su Juo.
D. I. Mendelejevas mokë, kad visa ko esmë yra trejopa: proto, sielos ir kûno. Jo pasekëjas V. I. Vernadskis tyrinëjo protà, suformulavæs noosferos (proto sferos, kurioje kaupiamos teisingos þinios ir su kuria visiðkai suderintas þmogaus protas) koncepcijà. Jis sakë, kad 21 a. þmonës iðmoks bendrauti su noosfera intuicijos bûdu. Bûtent toks ir yra indigo vaikø paþinimo bûdas - intuicija jiems parodo vienintelá teisingà atsakymà.
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Paraðytas: Straipsniukai > Indigo vaikai
Reklamukas
33036.50 Lt
Uþsiregistravæ nariai reklamø nemato. Registruotis galite èia.
Greitas redagavimas
gasoline
Paraðytas: 2007 05 02, 6:55 pm
Aktyvus dalyvisAmþius: 14Praneðimai: 146
4322.40 Lt
VOV, ðiuolaikinis jaunimas .
Evoliucija-rimèiausias paaðkinimas tik manau kad tokios vaikuèiø ádëjos greit baigsis.
Greitas redagavimas
pinigëlis :)
Paraðytas: 2007 05 02, 7:03 pm
Aktyvus dalyvisPraneðimai: 135
4878.10 Lt
Tikëkimës, kad dar vaikystëje pastebimos lyderio savybës neperaugs á karðtligiðkà norà "uþkariauti pasaulá" ir neatsiras naujasis Hitleris ar Napoleonas ar ðiaip koks nors nors velnias.
Greitas redagavimas
MissMurder
Paraðytas: 2007 05 02, 7:31 pm
®espectAmþius: 13Praneðimai: 1356
16572.40 Lt
ir nesulauksim Treciojo pasaulinio. [tfu tfu tfu per kairi peti ir tuk tuk tuk i stala]
Greitas redagavimas
SenderiS
Paraðytas: 2007 05 02, 7:56 pm
®espectAmþius: 19Praneðimai: 966
34781.90 Lt
..manau, esu jø mokytojas..
Greitas redagavimas
guste992
Paraðytas: 2007 05 02, 10:16 pm
®espectAmþius: 16Praneðimai: 1093
33036.50 Lt
Kà turi omeny?
Greitas redagavimas
SenderiS
Paraðytas: 2007 05 03, 11:52 am
®espectAmþius: 19Praneðimai: 966
34781.90 Lt
Jauèiu, kad esu jø (turiu omeny ne visus) gyvenimo mokytojas, nors dar nesu itin gabus tame, bet ateity manau bûsiu. Tai labai miglota, bet kaþkiek aiðki intuicija..
Greitas redagavimas
guste992
Paraðytas: 2007 05 03, 4:33 pm
®espectAmþius: 16Praneðimai: 1093
33036.50 Lt
wow... likau susizavejus... manau supratau ka nori pasakyt...
Tobulumui lygiu nëra.:]
Kaip ir gyvunø naujos veislës, galima sakyti, þmoniø taip pat.
Visgi mes þinduoliai.
Indigo vaikai, gali visiðkai pakeisti pasaulá.
Arba já paversti robotukø miesteliu, arba iðsiplësti ne tik Þemës planetoje.
mano nuomone.
Greitas redagavimas
HeliX
Paraðytas: 2007 05 06, 6:01 pm
LankytojasPraneðimai: 8
92.30 Lt
Perskaitæs ðá straipsná jauciuosi beveik kaip indigo vaikas, na bent jau daydreaming ir intuition is everything atþvilgiu.
Greitas redagavimas
Kristuse
Paraðytas: 2008 02 24, 12:17 am
Forumo gyventojasAmþius: 15Praneðimai: 613
12633.40 Lt
Ádomu bûtø su tokiu vaiku pabendrauti...
Greitas redagavimas
juggler
Paraðytas: 2008 03 17, 11:14 am
DalyvisAmþius: 14Praneðimai: 110
3433.00 Lt
nu jo su tokiu vaiku pabendravus tau gal ir butu idomu bet jam atrodo kad ne (cia mano nuomone) nu nzn ar tiketi tais vaikais ar ne ?
Greitas redagavimas
SmileXD
Paraðytas: 2008 03 23, 11:06 pm
Aktyvus dalyvisAmþius: 14Praneðimai: 114
2544.50 Lt
Ádomu buvo paskaityti
Greitas redagavimas
Gabriiele
Paraðytas: 2008 03 24, 10:30 am
ApðilinëjantisPraneðimai: 27
899.40 Lt
esu,senai zinojau,kad tokia esu,nuo tada kiek save prisimenu,t.y. nuo gimimo.Ispranasavau pries 7 metus nibiru planeta,nors jos taip nevadinau.vadinau tiesiog nauja planeta su galbut tenesancia gyvybe.Bet ji pro mus praskris,ir neturetu sustabdyti zemes.
Greitas redagavimas
~MoNiKuTe~
Paraðytas: 2008 05 21, 6:57 pm
Aktyvus dalyvisPraneðimai: 122
2289.50 Lt
Gabriiele raðo:
esu,senai zinojau,kad tokia esu,nuo tada kiek save prisimenu,t.y. nuo gimimo.Ispranasavau pries 7 metus nibiru planeta,nors jos taip nevadinau.vadinau tiesiog nauja planeta su galbut tenesancia gyvybe.Bet ji pro mus praskris,ir neturetu sustabdyti zemes.
Tu èia tikrai?
Nu gal að pati tikiu tokiais vaikais...