Ilgakasės lietuvaitėsaš tai nesuprantu tų,kurios užsiaugina plaukus iki kelių. ir ką su tokiais veikt? su palaidais tik pasifotkint,o šiaip arba nešiot supintus į kasą,arba į dvi.išnaudot bonką šampūno ir kiekvieną rytą prašyt mamos,kad iššukuotų kaltūnus,+ jei nori nusidažyt,tai kiek pinigų ant dažų išleistų.
Mano plaukai tai tokie ilgoki, nu ne trumpi žodžiu
ilgų nenorių, nes draugė turėjo labai ilgus, tai omg, kaip jai sunku su jais būdavo. (dabar nusikirpo.) Visalaiką supynus vaikščiodavo.Klasiokė dar viena blondinė turi tikrai ilgus plaukus, bet jinai ir palaidais vaikšto, jai kaip matau problemų nėra. Na aš žodžiu, tikrai nenorėčiau ilgų labai plaukų. Turėjau ilgai rudus plaukus mano stori yra plaukai tai labai nusikirpt norėjau tai nuo 6 klasės vaikštau su pečių lygiu plaukais . Šiaip tokius plaukus labai sunku prižiūrėti , o neprižiūrėtus slenkančius manau tik kirpt
![]() Paskutinį kartą redagavo quiet 2010 Bal 25, 19:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
pritariu, ir dar yra tokių, kurios užsiaugina tokius ilgus plaukus, jų neprižiūri ir vaikšto su išsišakojusiomis, susivėlusiomis galūnėmis, o kai paklausi kodėl nenusikerpa atsako: "man gaila kirpt tokius ilgus plaukus, visi sako, kad labai gražu." Nesuprantu tokių žmonių, juk čia tik plaukai. Nusikirpsi, ataugs. As irgi turejau labai ilgus ir storus plaukus, taciau mama neleido ju kirpt. Visada nesiojau kasa, kadangi tiesiog neidavo susisukuot kazka normaliau. Taciau viena karta vistiek nusikirpau iki mazdaug vidutinio ilgio ir tikrai nesigailiu. Daug graziau atrodo ir nereikia kiekviena diena sukuot taip ilgai. Man asmeniskai, plaukai iki siknos nera grazu. Taciau tos kasu nuotraukos virs manes tikrai labai grazios.
![]() O man kažkaip nepatinka plaukai iki liemens arba dar žemiau. Pati tokius turėjau. Bet negaliu pasigirti plaukų gausa ir storumu, tai man ilgi plaukai atrodė negražiai. Palaidais negalėjau eit, nes maždaug po valandos susiveldavo, o šukuot kas valandą, ačiū ne. Todėl nusikirpau. Bet vėl užaugo. Iki rugsėjo pirmos turiu nueiti į kirpyklą ir nusikirpti tuos nušiurusius galus.
Paskutinį kartą redagavo Simona♥ 2011 Rgp 09, 21:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

D Vasarą labai gražu yra. ;}}