Šis bei tas Pašnekesiai

Idealai

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 21:35

Gal turit kokį nors idealą ?
Idealas - tai žmogus, kurį jūs labai mėgstate, esate jo įkvėpti, norite būti į jį panašūs, lygiuojatės į jį. Labai gerbiat jį patį ir jo gyvenimą. Idealas gali būti bet kas: įžymybė, giminaitė, kaimynas, mokytoja ir t.t.
Mano idealas kūryboje ir muzikoje yra Stefani Germanotta. Norėčiau pasiekti tokių viršūnių kaip ji.
O asmeniniame gyvenime idealo neturiu. :love:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 21:37

Neturiu aš idealų, stengiuos būti savim ir elgtis taip, kaip noriu ir kaip man patinka, o ne siekt tokių pat aukštumų kaip kiti žmonės.

Na nebent šiokį tokį autoritetą turiu - mama.

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Heh...Man nėra įdealo.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Tim McIlrath - dėl jo kuriamos muzikos.

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 21:41

Greičiausiai jokių idealų kaip ir neturiu. Tiesa, šiokį prioritetą turiu - mamą. Tikrai neeilinė ir galiu lygint kiek noriu su kitom mamom - maniškė tikrai skiriasi ir dėl to aš džiaugiuosi.

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 21:47

Tokio dalyko,kaip idealas,neturiu.
Reikia pačiam sau išsikelti tikslą, o ne žavėtis kažkuo...
Negaliu nieko idealizuoti. Galiu nebent žavėtis atskiromis skirtingų žmonių savybėmis, bet ne vieno konkretaus žmogaus savybių visuma.

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 21:52

.(Smile). rašė:Tokio dalyko,kaip idealas,neturiu.
Reikia pačiam sau išsikelti tikslą, o ne žavėtis kažkuo...
Negaliu nieko idealizuoti. Galiu nebent žavėtis atskiromis skirtingų žmonių savybėmis, bet ne vieno konkretaus žmogaus savybių visuma.

Pritariu, norėjau tapatį pasakyti, tik man šiandien žodžiai nesiriša, tai niekaip neišėjo suformuluoti to ką norėjau pasakyti. Tu tai padarei už mane. :D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 21:59

Smile,
pasiginčyčiau žinok.
Jei tu neturi idealo, tai ok, gerbiu tavo nuomonę.
Bet nepritariu, jog sakai, kad iš viso nereikia turėti idealo.
Šiaip, jei pasižiūrėtum kiekvienas žmogus, kažko pasiekęs turi savo įkvėpėjus. Pvz. Madonną įkvėpė Merlin Monroe ir t.t. (nebūtinai su dainininkais) ..Netgi senieji Graikijos filosofai turi savo įkvėpėjus.
Nes jei žmogus neturi idealo, bent jau kūryboje, jis nepasieks labai daug, nes darys viską pats ir jam nepasiseks.
Kadangi kiekvieno mūsų mintys yra įkvėptos kažko, mes kiekvieną dieną kažką kopijuojam, to net nematydami.

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 22:03

Kopijuoti - banalu.
Reikia gyventi savo pasaulyje, o ne butaforijoje, kurią kopijuoji. (Jei jau sakai - kopijuojam, tai man kailis šiaušias nuo minties,kad kažką kopijuoti. Neįsivaizduoju savęs kopijuojančios.)
Madona pasiekė kažką, bet aš ja nežadu žavėtis.
O kadangi aš nesu senasis Graikų filosofas *mirkt*, tai man ir įkvėpėjų nereikia. Mane kūryboje įkvepia gamta, bet tai - per plati savoka idealui. Jei ieškočiau įkvėpimo žmonėse - va tada turbūt kopijavimas man gautųsi, nes nori nenori kažkas dubliuotųsi. Aš nevertinu idealų,atleisk. Tokia mano nuomonė. O tavosios net nežadu užginčyt.
Pati esu už originalumą...

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 22:07

Gerbiu tavo nuomonę.

Vartotojo avataras

WaWa?!

Įsijaučiantis

Beveik Kaunas, bet dar nevisai...

1,310.94 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 22:23

Aš taip pat neturiu idealo. Žodžiu, pritariu Smile. Esu kūrybingas žmogus, kurdama eilėraščius ar piešdama nesistengiu būti į ką nors panaši. Aplamai manau, ypač kūryboje nereikia turėti idealo. Nes nori nenori, ilgainiui imi jį kopijuoti.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 22:24

always on top rašė:Kadangi kiekvieno mūsų mintys yra įkvėptos kažko, mes kiekvieną dieną kažką kopijuojam, to net nematydami.

Pritariu šitam teiginiui.
Bet jeigu mums įsimena vienoks ar kitoks žmogaus elgesys ar būdo bruožas, kurį mes netyčiom, o kartais ir tyčia atkartojam, nepasakyčiau visgi, kad tas žmogus yra mūsų idealas.

Mano įsivaizdavimu, idealas yra toks žmogus, kuriuo tu žaviesi ir stengies atrasti tarp tavęs ir jo kuo daugiau panašumų...

Nesiriša mintys man šiandien, bet galbūt supratot ką turėjau omeny. :DDD

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 22:42

Brunete,
nu tai jo, tu teisi. ;oo
aš sakiau aplamai, apie tai, kad visiškai nieko nekopijuojančio žmogaus nėra.
o tavo idealo apibrėžimas teisingas.
apie tai mes ir šnekam.
:D:D:D

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 23:11

O dabar jau pasidarė banalu sakyt kad tu už originalumą.

Taip, apsimesti kažkokiu antrininku ir aklai jo sekti yra nesąmonė, tačiau pasiimti kai kurias geras savybes (ir t.t.) ir pabandyt jas pritaikyt sau yra geras dalykas. Juolab kaip always on top minėjo tikrai nėra nė vieno žmogaus, kuris nė trupučio nekopijuotų. Ir mano nuomone, tie kurie dėl kažkokios smulkmenos klykia "tu kopijuoji mane" yra gryniausi idiotai.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 23:19

Aš pats esu sau idealas. Kiekvienas idealas daro klaidų, ir pats geriausiai mokosi tik iš savų klaidų. Kiti stengiasi mokytis iš savojo idealo klaidų. Tai argi man nėra geriau mokytis iš idealo ir plius iš savo klaidų? Tai būtų two in one. Tik pats sau rodydamas kelią, rinkdamasis kryptį, bandydamas kažką daryt, padarysiu tai idealiai. Nuvalkioti kito idealo būdai tapti laimingu, nebe padarys tavęs laimingu. Tik tavo paties pasirinkimas, tavo paties sprendimas lems didžiausią sėkmę. Kas iš to jei bandysiu siekt kažko kaip mano kažkoks idealas. To paties nepasieksiu, nes jis siekė savaip, turėjo savų minčių. Taip ir aš turiu siek savo, savais keliais, nes tik jie vieni bus man įkandami ir žinomi. Ir tik man vienam įveikiami. Niekas jų negalės pakartot. O jei visi imsim kokį vieną idealą, tai greit pamatysim, kad tas idealo pasirinkimas buvo klaida, nes visi bus tokie patys, bus rutina ir vėl ieškosim kito idealo. O tai kas iš to tada jei taip ir lakstysim per idealus. Ogi šnipštas.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių