bet ja geriau
o as niekaip nesuprantu kaip man padaryti kad butu tiesiog zalias fonas?
prašau padekit
HTML, PHP, CSS, JavaScript (svetainių kūrimas)
Kad žalias fonas būtų reikia rašyti tokį kodą:
sveiki!
kažkada teko prašyt jūsų pagalbos ir tikrai man padėjot, todėl grįžau čia ir vėl. Šį kartą turiu klausimą apie komentarus. Norėčiau į savo tinklalapį (html) įdiegti galimybę vartotojams komentuoti straisnius, nuotraukas ir visa kita. ką patartumėt? reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad tinklalapyje puslapiu yra (bus) is ties daug. 28 pamoka - CSS - "Dėžutės"
Dėžutėse laikomi HTML objektai. Jos juos atvaizduoja reikiamoje vietoje. Dėžutėse ojektai, gali būti patraukti nuo kraštų, įvairiai lygiuoti ir t.t. Dėžutę sukuriame su div gairę. PVZ.: [code]<div id="dezute">Tekstas<br>...</div>[code] CSS kodas: [code]#dezute { margin:0px, 0px, 0px, 100px; //Nurodo, kad nuo kairiojo krašto atitrauktų 100 pikselių }[/code] Rezultatas:
... Dežutės gali būti sukuriamos ir su kitomis gairėmis (a, br ir t.t.) DAR VIENAS PVZ Kitoje pamokoje: CSS - "Dėžutės" kraštinės ir apvedimas 29 pamoka - CSS - "Dėžutės" kraštinės ir apvedimas
Kraštinės Kodas:
Rezultatas: ![]() Kraštinės spalvos keitimas:
Kraštinės pločio keitimas:
![]() Apvedimas Apvedimas neveikia IE naršyklėje. ![]() Pavyzdžiai: 1 2 3 4 Kitoje pamokoje: CSS - Margin & Padding Na durnas klausimas, mokinuos CSS tai va:
Mano meniu plotis yra 180px, parašau nuorodą, bet man kai uždedu jei stilių meta tik tiek kiek yra teksto, o man reiktu kad mestu nuo krasto iki krasto ir tam tikrą atstumą aukščio atžvilgiu. Gal reiktu daryt su <li>? nes dabar bandau linko klase parinkt.
![]() Gerai supratau? ‹ Kompiuteriai ‹ Svetainės kūrimas |