Hole
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Labai labai
![]() Ir Hole ir jos vienos kūriniai:} Ir stilius patinka. O už praeities klaidas, reikia atleisti ir jas užmiršti, nes tai jau praeitis. Reikia suprast, kad laiko nieks nebeatsuks, nes ir Kurtas turėjo problemų, čia ne jos įtaka. Jeigu skaitėt jo laišką parašytą prieš mirtį, galima įskaityt tikrai nuoširdžius jausmus jai ir dukrelei.
pilnai pritariu... ![]() Už ką čia visi jos taip nekenčia? Už tai kad scenoje parodo papus? Nugi čia viskas taip ir turi būt, juk čia Courtny Loooove. Jos tikrai labai geras balsas, stiprus, toks nemergaitiškas ir necypentis, ir dainavimo maniera man patinka. Ir rengėsi jin savo laiku labai gražiai, mano supratimu. Jin gi atstovavo tą kinderwhore stilių. Kaip ir Babes in Toyland. Ir jų mtv unplugged buvo labai geras. Kadaise labai klausiau, dabar jau atsibodo. aaaa.Jos gi nekenčia,kad Kobainą nužudė.
man tai keista, kaip visoie Kobeino fanai nežino Hole. oO
Man pačiai patinka tik Dying, Doll Parts, Violet, Malibu, Teenage Whore, Turpentine, Sassy, Do it clean ir,rodos,daugiau nelabai kas, nes pati Courtney man kaip persona nelabai.. tačiau dainos kai kurios visai sueina.;d
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |