Įvairūs Filmai, TV, knygos

Gryni pinigai / Cashback

Vartotojo avataras

VerM

Patyręs forumietis

Panevėžys

121.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 27, 23:14

Paveikslėlis

Išleidimo Metai: 2006
Žanras: Drama l Komedija l Romantinis
Režisierius: Sean Ellis
Vaidina: Emilia Fox, Sean Biggerstaff, Michelle Ryan, Marc Pickering, Shaun Evans

Siužetas:
Po skausmingo išsiskyrimo su mergina Benas Vilisas suserga chroniška nemiga, todėl pasisiūlo dirbti prekybos centre naktinėje pamainoje. Kad nebūtų nuobodu, tai nuo pat mažens moteriškam kūnui silpnybę jaučiantis vaikinas pradeda fantazuoti ir mintyse stabdyti laiką. Jis vaikšto po parduotuvę, stebi sustingusius pirkėjus, perstato juos į kitas vietas, nurenginėja gražiausias merginas, piešia paveikslus ir mėgina panaikinti meilės ilgesį...

-------------------------------Mano nuomonė---------------------------------

Tai filmas vienas iš geresnių.Man labai patiko.Šiek tiek komedijos buvo pradžioje,o ant galo rimtas filmas.Verčiantis susimastyti.Na šiam filmui duočiau 9 balus iš 10 :) Na o ką manote jūs apie šį filmą?

--------------------------------------

giedreetia

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 17:15

O man patiko garso takelis :-) Buvo maloni staigmena isgirsti seniai begirdeta „Frankie Goes To Hollywood - Power Of Love“ ir atrasti „Grand Avenue - She“... :sweeet:

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 18:01

Šitą šiandien pažiūrėsiu.

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 20:17

Filmo ištrauką pamačiau vienos savo mylimos dainos klipe, tad labai labai sudomino.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Spa 12, 16:23

Naa, šiaip geras filmas, man patiko.
Tik atrodo, lyg jis yra sumaišytas: banalus + kažkas neįprasto. Nžn, lygtais labai panašus į tokius filmus kur išsiskiria, vėliau suranda kitą ir puikiai gyvena, bet yra įdėta kažko tokio ypatingo.
Nežinau, ar visiems toks patiktų.
8/10

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Spa 12, 22:21

Šitą kažkada senai buvau mačius, bet neprisiminiau pavadinimo, tad visaip kaip ieškojau, neradau. Po to vėl per tv jį parodė, tai po to dar parsisiunčiau ir vėl pažiūrėjau. Man tai jis labai kūl. :up:
Patiko scenos kai pagrindinis veikėjas prekybos centre piešdavo tas moteris. :lick:
101010.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Spa 22, 20:16

Ką tik pažiūrėjau. Man patiko. Ir jei filme nebūtų tų bukų komedijos intarpų ir pernelyg nuspėjamos bei "saldokos" pabaigos - galėčiau netgi sakyti, kad filmas tikrai labai geras. Patiko filmo idėja, pagrindinio veikėjo monologai sustojus laikui, kai kurios dainos iš garso takelio.
Taigi tikrai nesigailiu pažiūrėjusi: mielas ir jaukus filmas, po kurio jautiesi gerai. Šiandienai kažko panašaus ir norėjau 8/10.

Baigtė rašė:Filmo ištrauką pamačiau vienos savo mylimos dainos klipe, tad labai labai sudomino.

Na ši daina yra ne tik tame klipe, bet ir pačiam filme :sweet:

klemensas

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 22, 17:35

žiauriai geras šitas filmas :)

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių