Greitas maistasten gi cocacola,sprite ir fanta gamina iš tokio sirupo,kurį laiko specialiose talpose,nes jis graužia viską,tiesiog atskiedžia su vandeniu.kažkoks mc darbuotojas buvo paaragavęs tik to daikto,tai kraujais spjaudėsi.svogūnai irgi būna tokie susitraukę,bet paskui pamirko valandą vandeny ir jė.O didelė porcija bulvyčių yra viena bulvė.Apsimoka - 4.20 už bulvę.visas mc maistas galioja 5minutes.maždaug ten tik ledai ir arbata normalūs,nes iš aparato.
bet aš vistiek ten valgau ![]() as tai neseniai nusprendziau nevalgyti greito maisto,visokiu guminuku ir ZINOMA bulviu traskuciu.... as tai turiu tokia apkunia drauge,tai tai neuztenka to storumo-vis dar guminukus kemsa...na man tai tiesa sakant jos gaila,nes jinai nesupranta,kad jinai gal storiausia klaseje,be vistiek valgo,valgo ir valgo...
![]() ![]() ![]() Tfy.
Vien nuo visų mėsainių-dešrainių-keptos plastmasės kvapo verčia iš kojų.;x Net ragavus nesu nieko panašaus, atstumia mane kažkaip ir viskas... Pradinėj mokykloj kaip ir dauguma vaikų, aišku valgiau visokius traškučius užgerdama limonadu... Dabar net nupurto pagalvojus, kaip tokias šiukšles pirkt galėjau. Tfy. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |