Gražiausia šalis
tikrai neužtenka to,kad protestuoji prieš valdžią ir žinai,kad protestuoji.Reiktų turėti kanditatų,kuriuos galėtum vietoj tos valdžios pastatyt,o kad parėkaut ar apmėtyt maisto produktais seimo narius tai tikrai pensijų nepakels. ![]() Gal nepulsit manęs čia smerkt, bet man gražiausia šalis yra Amerika. Dauguma iš jūsų aprašot gamtą, vandenynus, medžius, kalnus. O man nieko gražiau ir nuostabiau už dangoraižius, didžiules gatves pilnas judėjimo, milžiniškus prekybos centrus nėra. (:
O man mano salis - Anglija labai grazi, tie vienodi namukai vienas salia kito, mazos gatveles, svara. Zinoma nuo miesto ir rajono priklauso, bet ten kur as gyvenu labai grazu ir tvarkinga viskas, o dar tos sviesos nakti, tiltai, spindintys pastatai..
Islandija! svajonė ten nuvykti. tie žavūs,spalvoti namukai,kontrastas tarp ugnies ir ledo,ugnikalniai..
![]() ![]() ![]() ![]() išvis,mane taip traukia tos šiaurinės šalys-Suomija,Norvegija,Danija,Švedija,Islandija.Tokios mielos šalys atrodo ypač švediškas ar islandiškas akcentas,toooks mielas. ir pačios kalbos labai gražios. ^^ ir aišku,pačios šalys. ![]() Bet šiaip,visose šalyse galima įžvelgt stebuklų,nuostabių vietų,manau. Indija vaa: ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |