Įvairūs Filmai, TV, knygos

Gran Torino

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 25, 20:14

Paveikslėlis
Voltas Kovalskis – atsiskyrėlis, buvęs Korėjos karo veteranas. Jis didžiuojasi gerai išlaikytu kolekciniu 1972 m. automobiliu "Gran Torino", prie kurio niekam neleidžiama nė prisiartinti.

Ilgapirštis kaimynų sūnus Tao, vietinės paauglių gaujos spaudžiamas, išdrįsta pasikėsinti į veterano legendinį automobilį. Irzlus seniokas ryžtasi peraukėti jaunimą ir lyg netyčia išsitraukia seną šautuvą...

~

Man šitas filmas labai patiko.
Manau mažos mergaitės vietoj žiūrėdamos Hannah Montana: The Movie, galėtų žiūrėti tokius va filmus. 8)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 23:16

always on top rašė:Man šitas filmas labai patiko.

Man taip pat. Filmas tikrai stiprus. Sakyčiau labai Eastwood'iškas darbas, su visais jam būdingais bruožais. Bet kadangi jo kūryba man patinka, priekaištų neturiu.
Beje, pabaiga verčia susimąstyti...

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 23:31

Tikrai geras filmas. Toks su mintimi.
Deja mačiau tik angliška, reikėtų gal LT parsisiųsti jeigu yra.

Vartotojo avataras

DizzY.

Forumo gyventojas

Kaunas

31,917.65 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 11:38

Jau taip seniai mačiau, kad net pamiršau apie ką jis. :D

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 13:27

Artes rašė:Sakyčiau labai Eastwood'iškas darbas, su visais jam būdingais bruožais.

Eastwood'iškas? Hm, nesutikčiau. Šitie jo filmai labai geri, bet tikri Eastwood'iški darbai tai tie, prieš keliasdešimt metų statyti/filmuoti vesternai, arba jo 1992-tų "Unforgiven".

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 13:36

saulė.pasaulio rašė:Tikrai geras filmas. Toks su mintimi.
Deja mačiau tik angliška, reikėtų gal LT parsisiųsti jeigu yra.

http://torrent.lt/v2/t90668-Filmai-LTU- ... 008-DVDRip

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 14:44

Rūt. rašė:Eastwood'iškas? Hm, nesutikčiau. Šitie jo filmai labai geri, bet tikri Eastwood'iški darbai tai tie, prieš keliasdešimt metų statyti/filmuoti vesternai, arba jo 1992-tų "Unforgiven".

Aš kaip ir visada - rašau tik apie tuos filmus, kuriuos esu mačiusi. Niekada nesiekiu objektyvumo, nes mano nuomone tai yra visiškai nieko verta [objektyvią nuomonę galima pasiskaityti imdb, įv. kino kritikų straipsniuose - nors ir čia stipriai abejočiau objektyvumu - ir kt panašiuose komentaruose].
Todėl ir mano nuomonė apie šio filmo Eastwood'iškumą yra tik mano nuomonė. Lyginau tik tuos filmus, kuriuos esu mačiusi [Million Dollar Baby, Letters from Iwo Jima, Changeling ir žinoma Gran Torino]. Ir BŪTENT ŠIE filmai man pasirodė panašūs [jokiu būdu ne turiniu, o pateikimu, režisūriniais sprendimais ir t.t.].
O dabar norėčiau paklausti, kodėl manai, kad būtent tie senesni filmai yra ''Eastwood'iškesni už naujesnius

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 14:49

Artes rašė:O dabar norėčiau paklausti, kodėl manai, kad būtent tie senesni filmai yra ''Eastwood'iškesni už naujesnius

Nes Eastwood'as jais iškilo. Aišku, negalima pamiršt naujų filmų, bet didžiausiai daliai žmonių, jau nuo pat senų laikų Eastwood'as asocijuojas su tais senais vesternais.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 14:59

Na o man Jis asosijuojasi su naujesniais - t.y. mano matytais [taigi - kiekvienam skirtingai]. Beje - pati matei tuos vesternus ar internete pasiskaitei, kad jie lb Eastwood'iški [t.y. cit. ''didžiausiai daliai žmonių'' jie tokie pasirodė].
Apskritai, man dabar visai ne Eastwood galvoje, nes kątik pažiūrėjau ''Pulp Fiction'' ir galvoju, ką čia parašius būtent apie šį filmą;0.

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 15:05

Artes rašė:Beje - pati matei tuos vesternus ar internete pasiskaitei, kad jie lb Eastwood'iški [t.y. cit. ''didžiausiai daliai žmonių'' jie tokie pasirodė].

Visų mačius nesu, taip ir neturi būt. Bet keletą senų esu mačius, aišku, tai gan senokai buvo..
Ir beje kaip čia dėl interneto paminėjai, tai skamba tikrai kvailai, nesu mėgėja taip elgtis..

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 15:10

Rūt. rašė:Ir beje kaip čia dėl interneto paminėjai, tai skamba tikrai kvailai, nesu mėgėja taip elgtis..

Tai šaunu tada :up:
Tik leisk tada pasiteirauti, iš kur tokios žinios, jog ''didžiausiai daliai žmonių'' vesternai yra Eastwood'iški už ne vesternus.

Vartotojo avataras

statybininke

Dalyvis

Jonava

439.40 Lt

Standartinė » 2010 Kov 01, 18:35

Nu filmas tikrai mane sudomino, reikės būtinai pažiūrėti..

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių