Įvairūs Filmai, TV, knygos

Garbės kuopa

Vartotojo avataras

ROKAS

Įsijaučiantis

Vilnius

9,911.70 Lt

Standartinė » 2007 Gru 12, 19:28

Mano nuomone tai yra pats geriausias lietuviškas serijalas.
Ar žiūrit?
Kokia jūsų nuomonė?
Paskutinį kartą redagavo ROKAS 2007 Gru 12, 19:53. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2007 Gru 12, 19:43

OI KAIP ŽIŪRAU! Visas serijas mačiau,nepraleidau. Jėgovas serialas,man žiauriai patiko,vien tik iš anonso nusprendžiau,kad žiūrėsiu. Aktoriai gerai vaidina,ir aplinka kareiviška-vyriška, ir mafijozų yra ir bomžų,tiesiog realistiškas serialas.

Vartotojo avataras

perlla

Dalyvis

9,365.33 Lt

Standartinė » 2007 Gru 12, 19:51

Aš ir gi žiūriu tik gaila praitos serijos nemačiau :(

Ledinuku_feja

Užrakinta

Standartinė » 2007 Gru 15, 15:16

Aišku, kad žiūriu :shock: .Labai įdomus ;) tik gaila, kad tik savaitgaliais rodo :cry: .Galėtų vietoj muilo operų kur kasdien vakarais eina parodyt "Garbės kuopą" :clap:

anupras_kitas

Lankytojas

395.50 Lt

Standartinė » 2007 Gru 20, 13:52

Mano nuomone, nors mačiau tik vieną seriją, šis serialas yra beproto mažo biudžeto, aktoriai parinkti bet kaip (visi teatralai, dauguma negali pasikeisti iš savo teatro amplua į nors kiek labiau gyvenimišką), situacijos visai neapgalvotos. Turbūt didžioji dalis kokybės nukenčia dėl aktorių, kodėl jie negali paprasčiausiai nevaidinti tų rolių, o jose gyventi. Mano 2 centai.

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2007 Gru 20, 16:14

Man nepatiko tavo nuomonė,ji nepagrįsta :piktas: :x Kad jau vieną kartą pasižiūrėjai,tai nereikia spręsti,kad tai visiškas mėšlas. Jei daugiau pasižiūrėtai tai gal pakeistum nuomonę,kažkiek. Ir nepasakyčiau,kad aktoriai pasirinkti bet kaip.

anupras_kitas

Lankytojas

395.50 Lt

Standartinė » 2007 Gru 20, 19:00

Mano nuomone pagrista tuom, kad teatralai po ilgu metu vaidybos teatre nebemoka reiskti savo emociju nesipustai, t.y. kai ju personazai susinervina ir turetu tai atvaizduoti tai labiau primena amerikietiskas imtynes nei tikra vaidyba. Arba kai issigasta ir nori pavaizduoti kad bijo, tai pradeda visaip steneti ir reiksti emocijas lyg butu ant scenos ir visiem ziurovam saleje reiketu parodyti, ka ju personazas jaucia, nors is tiesu stovi pries kamera ir tos emocijos gaunasi kaip parodija vaidybos. Musu filmai ir tv programos niekad netures tokios kokybes kaip vakarietiska produkcija, kol juose vaidins uzkieteje teatralai.

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2007 Gru 20, 19:23

Ten yra tik du aktoriai kurei man patinka Cicėnas ir dar kažkoks.Pačiame seriale nesukuriamas tikroves pojutis tesiog kitur žiuri tai atrodoi kad iš tiesu taip buvo..

Vartotojo avataras

vikuse159

Apšilinėjantis

1,386.90 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 19:12

man patinka garbes kuopa visai fainas filmas kai ziuriu isijautus nu nerelus filmas liux!!! :lol: :lol: :lol: :love:

Vartotojo avataras

~LuZGiuS~

Apšilinėjantis

KlP

5,775.08 Lt

Standartinė » 2007 Gru 29, 00:27

Komedija ten :D kaip galima koviniuose saudymuose saudyt su kompensatoriais? :D "sitie ginklai nestringa".... musu kuopoj stringa kas trecias akm'as :D o siaip tai kovinis dalinys, geriausiai ginkluotas... ir siaip tai daug tokiu nerealiu situaciju :) linksma siaip, ziuredami kuopoj visi juokiames :D

Ledinuku_feja

Užrakinta

Standartinė » 2007 Gru 29, 00:53

O kas tie kompensatoriai? :cry:

Vartotojo avataras

~LuZGiuS~

Apšilinėjantis

KlP

5,775.08 Lt

Standartinė » 2007 Gru 29, 01:07

num... tokie daikciukai ant vamzdzio galo sukasi... siaip is koviniu saudant naudojami slopintuvai, kad garsa ir ugni mazintu, o kompensatoriai naudojami kai saudoma is imitacijos, ta prasme netikru soviniu... tik parakas ten.. tai va, kompensatoriuje nera skyles kur turetu kulka iseit, tam, kad tie soviniai per silpni kad atstumtu spyna ir pertaisytu ginkla, be ju negaletu saudyt nepertaisydami is naujo ginklo...

Ledinuku_feja

Užrakinta

Standartinė » 2007 Gru 30, 01:36

Nu tarkim supratau [bet iš tikro nieko nesupratau :D ] ir kaip tu pamatei, kad jie bet tų *kažkokių* šaudo? :roll:

Vartotojo avataras

~LuZGiuS~

Apšilinėjantis

KlP

5,775.08 Lt

Standartinė » 2007 Gru 30, 04:25

nagi, as tarnauju kovinej kuopoj.. saudom is tokiu pat ginklu... aiskiai matos skirtumas ;)

Vartotojo avataras

glassdeco

Įsijaučiantis

Panevezysh

1,765.80 Lt

Standartinė » 2008 Bal 30, 15:44

ziurejau visas serijas kiek tik buwo nes man jis labai patiko :shock:

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę