Mano nuomone tai yra pats geriausias lietuviškas serijalas.
Ar žiūrit?
Kokia jūsų nuomonė?
Garbės kuopa
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
OI KAIP ŽIŪRAU! Visas serijas mačiau,nepraleidau. Jėgovas serialas,man žiauriai patiko,vien tik iš anonso nusprendžiau,kad žiūrėsiu. Aktoriai gerai vaidina,ir aplinka kareiviška-vyriška, ir mafijozų yra ir bomžų,tiesiog realistiškas serialas.
Aišku, kad žiūriu
![]() ![]() ![]() ![]() Mano nuomone, nors mačiau tik vieną seriją, šis serialas yra beproto mažo biudžeto, aktoriai parinkti bet kaip (visi teatralai, dauguma negali pasikeisti iš savo teatro amplua į nors kiek labiau gyvenimišką), situacijos visai neapgalvotos. Turbūt didžioji dalis kokybės nukenčia dėl aktorių, kodėl jie negali paprasčiausiai nevaidinti tų rolių, o jose gyventi. Mano 2 centai.
Man nepatiko tavo nuomonė,ji nepagrįsta
![]() ![]() Mano nuomone pagrista tuom, kad teatralai po ilgu metu vaidybos teatre nebemoka reiskti savo emociju nesipustai, t.y. kai ju personazai susinervina ir turetu tai atvaizduoti tai labiau primena amerikietiskas imtynes nei tikra vaidyba. Arba kai issigasta ir nori pavaizduoti kad bijo, tai pradeda visaip steneti ir reiksti emocijas lyg butu ant scenos ir visiem ziurovam saleje reiketu parodyti, ka ju personazas jaucia, nors is tiesu stovi pries kamera ir tos emocijos gaunasi kaip parodija vaidybos. Musu filmai ir tv programos niekad netures tokios kokybes kaip vakarietiska produkcija, kol juose vaidins uzkieteje teatralai.
Komedija ten
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() num... tokie daikciukai ant vamzdzio galo sukasi... siaip is koviniu saudant naudojami slopintuvai, kad garsa ir ugni mazintu, o kompensatoriai naudojami kai saudoma is imitacijos, ta prasme netikru soviniu... tik parakas ten.. tai va, kompensatoriuje nera skyles kur turetu kulka iseit, tam, kad tie soviniai per silpni kad atstumtu spyna ir pertaisytu ginkla, be ju negaletu saudyt nepertaisydami is naujo ginklo...
Nu tarkim supratau [bet iš tikro nieko nesupratau
![]() ![]()
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |