Šis bei tas Pašnekesiai

ganja?

Vartotojo avataras

sofa

Aktyvus dalyvis

9,494.62 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 21:29

:D :D
Paskutinį kartą redagavo sofa 2012 Rgs 08, 18:04. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 21:58

Istorijos,anglų mokytojai labai geri.:)
O vat lietuvių mokytoja penktoje klasėje buvo nereali.O dabar...Septinoje,siaubas.! Pasakai "mokytojai,ką čia reik rašyt?" tai jos atsakymas visada būna "Netrugdyk aš dirbu" :roll:
O šiaip nėra pas mus labai jau nerealių mokytojų:)

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 22:52

Mirė prieš dvejus metus mano matematikos mokytoja.Prisimenam Ją visa klasė su pagarba.Buvom paskutiniai,kuriuos ji buvo pasilikusi ir kuriem dėstė.(ji sirgo vėžiu) Tiesą būdavo kartų .kai keikdavau,bet dabar tikrai gailiuosi to :shock:
R.I.P

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 22:55

Sofa, iš tavo lietuvių kalbos žinių matosi, kad tavo lietuvių mokytoja daugiau pokštavo, nei mokė..
Man patinka dabartinė mūsų lietuvių mokytoja. Ji labai griežta, atrodytų tikra ragana, bet pamokos su ja įdomios, ji turi humoro jausmą, o jos istorijos nemirtingos. :D Bet neduok Dieve, tu pavėlavai į jos pamoką..Tada geriau išvis net į klasę neik.. Ir šiaip jos balso stygos tokios..galingos. :D Bet gauti tokios mokytojos pagyrimą.. Va čia tai laimė. :D
Man ir ankstesnėje mokykloje lietuvių mokytoja buvo mylimiausia. Ji tokia griežta nebuvo, bet mokėjo suvaldyti mūsų nesuvaldomą klasę. O kaip ji girdavo mano rašinius.. :D Et, geri laikai buvo.

Vartotojo avataras

Seco`ND

Dalyvis

Darien, IL

9,083.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 03, 01:32

man tai gaila buvo praeita savaite labai anglu mokytojos mano nes ji ziauriai tokia jautri yra. mire muzikos mokytojo sunus (27 metu) tai visa mokykla didziausioj depresijoj buvo (ta prasme mokytojai) nes jis i ta mokykla ejo. ir siandien laidotuves buvo. nu tai vat. gaila labai buvo.

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2008 Spa 03, 08:42

Aš tai pasiilgstu :) :D
Nežinau,tikriausiai informatikos mokytojos ir pernų metų anglų mokytojos :( Jau nebedėsto mums ji ;(

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2008 Spa 03, 11:56

Matematikos ir chemijos mokytojoms pagarba. nuostabiai dėsto.

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2008 Spa 03, 13:15

žmonės miršta. taip jau yra.

VIKA112

Lankytojas

SIRVINTOS

1.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 03, 23:14

muzikos,pilietinio,matematikos,aišku auklytė dar :lol:

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 09:51

Gerai kad dar mūsų nei viena mokytoja nenumirė.
Tik visi kažkaip laukia kada auklėtoja išeis anapilin.
Ham.
Aš tai gerai sutariu su matematikos,chemijos,rusų,anglų,muzikos,technologijos,ir dailės mokytoja.
Su auklėtoja.
Bet nelabai aš ją ten mėgstu.
Ir nuo trečiadienio pradėjau gerai sutart su kūno kultūros mokytoja. :haha:

Vartotojo avataras

murd.

Įsijaučiantis

3,383.30 Lt

Standartinė » 2008 Lap 07, 23:26

Myliu istorijos mokytoją. :play: Bazarina kaip ką aš žinau. Net aš taip nemokėčiau. :D Sako, 'gal užčiaupkit savo srėbtuvę, ką'?(fyfos balsu :D) Tai vat. :lol: Dar daug tų bairių, nemirštančių... :D

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 13:23

Na, trys vienintelės pamokos į kurias su noru einu, nes mokytojos geros tai: Matematika (superinė mokytoja), muzika (nes mūsų auklėtoja yra muzikos mokytoja ir šiaip labai gera) ir kūno kultūra (o čia jau mokytojas labai šaunus ir viską aiškiai išdėsto kaip ką reikia daryt, ir tiems kuriem nesiseka labai padeda pasimokyt to ar to).

Vartotojo avataras

Efemera

Įsijaučiantis

Vilnius

2,563.89 Lt

Standartinė » 2008 Lap 09, 01:04

Nėra mokytojo, kurį drąsiai pavadinčiau nekenčiamu. Visi savotiški, visi nepiktybiški. Su visais ir sutariu. ;) Bet jei reiktų įvardint mėgiamiausią, paminėčiau matematikos mokytoją, savo auklėtoją. Jos pamokos sukoncentruotos, suprantamos ir neįtemptos. Ji gali pajuokauti, bet žino, kada nustoti. Gerbiu ją kaip žmogų. Galima bet kada su ja pasikalbėt. Tai darant pasimiršta kad ji mokytoja. ;)

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2008 Lap 09, 21:11

Šitos mokytojos nemirė, bet aš jas myliu. Tikrai :love:
Auksė - Lt mokytoja. Buvus mūsų auklėtoja. Nėščia db. Sapnuoju aš ją net... ;(
Ilona - istorijos. mokytoja. :love: Mokė praeitais metais. Užknisom jau čjw ją su savo sekiojimais. Penktadieniais ji nedirba, tai per mokytojų dieną kažkam gėlę skirtą JAI padovanojom, o pirmadienį kaip duchės stovėjom visą pertrauką, neišmokom kontrui, bet padovanojom jai gėlę. :love:
Lina - vokiečių ir anglų mokytoja. Daba sesijoj, bet šiaip mus mokina. Neriali. :love:

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių