Labai visur gražu...
Tik man nepatinka, kad konteinerinė kitų visus piešinius žemina, kaip ir mano klasiokė... :]
Aš piešiu negražiai, beje tik graffiti arba kokias nesusijusias nesąmones :> Nenoriu dėti, nes išsityčiosit. :> Per dailę "iš reikalo" piešti nenoriu, kai noriu sau ką nors nusipiešti reikia įkvėpimo ir piešti iš širdies :] Bet piešti kažką nemoku ir nemėgstu :]
Gal kas piešia?Aš tik pasakau savo nuomonę, o kurie nemoka jos priimti, tai jų reikalas. Manau kekvienas turi teisę išsakyti ką galvoja... Neįdomu būtu skaityti tik tokius komentarus: "gražu" ar "labai gražu"... Gal kiti žmonės atsižvelgs į mano ar kieno nors kitą komentarą ir stengsis tobulėti. Tad nereikia čia sakyti, kad aš ką nors žeminu ir nereikia manęs su kažkuo lyginti, juk tu manęs nepažįsti.
Ne tą norėjau pasakyti... Turėju galvoje tai, kad tu sakai šlykštų, bjauru. Galėtum pasakyti kažką mandagesnio... Bet tai jau yra mano nuomonė ir aš žinau kaip jaučasi tie kurie čia deda piešinius. Tiesiog tavo nuomonė galėtų būti bent kiek mandagesnė, bet kritika yra visada gerai. Tačiau mandagi, tolerantiška žmogau kritika, o nepasityčiojimas ir žeminimas kito darbo.
Tai gi baigiau savo nuomonę ir nemanau, kad vertą veltis į ginčą. Gyvenkim draugiškai :> Taip, tačiau man nemalonu kaip, kad tarkim mano klasiokė nepiešia įspūdingai išgiria savus piešinius [nors man pačiai jie negražūs, bet nieko sakau], o mano paprasti... Man pačiai jie ne prie širdies, bet neturiu talento piešti. Ji juos visaip iškeikia. Vadina šlykščiais. Na man asmeniškai ati nėra malonu. Aš puikiai žinau, kad tai nėra gražu, bet sakyti, kad šlykštu, tai jau atsiprašau, bet yra žema.
Na manau nereikia vystyti skandalų, nes aš esu labai jau užsispyrus ir ginu savo nuomonę belekaip.... ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

Fainai!