Įvairūs Straipsniukai

Gal kam šviečiančios katės?

Standartinė Milkyfriday » 2008 Spa 22, 20:14

Mokslininkai išvedė šviečiančias kates
Jau turime tamsoje šviečiančių kačių. Pietų Korėjos mokslininkai klonavo dvi kates, įvedę vieną papildomą geną, dėl kurio visas kūnas švyti raudonai.
Mokslininkai paėmė baltos turkų angoros katės odos ląstelių ir į jų genomą įvedė švytinčio proteino geną. Po to ląstelių kamienus įskiepijo į 11 patelių kiaušides. Po dviejų mėnesių gimė du sveiki kačiukai, o dar po 60 dienų mokslininkai nustatė, kad tamsoje, apšviesti ultravioletine šviesa, jie švyti raudonai. Pasak mokslininkų, šis metodas atveria galimybes įvesti gyvūnams ir kitų genų, jis gali būti naudojamas, pavyzdžiui, ir žmogaus ligoms tirti.
rašo "Iliustruotasis mokslas".

. Tikėtina, kad tokius augintinius netrukus laikysime ir namuose.
Genetikos eksperimentai gali padėti suprasti paveldimas ligas, kurios kankina žmoniją, tačiau ir eksperimentiniai gyvūnėliai atrodo visai... hmm... mieli. Gal kam pūkuoto mutanto?

Paveikslėlis

Betrūksta tik skraidančių begemotų..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 22, 21:16

Nu jo begemotu tai tikrai,nu nežinau man kažkaip gaila tu gyvunų,kam reikia juosm kankinti.Juk baisiai atrodo toj foto ypač raudonai,ne nelaikysiu nė už ką tokio gyvūno kuris švyti,aš jo bijočiau jei tokiį pamatyčiau.

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 22, 21:53

Aš PRIEŠ tokius dalykus. Tegul sau tuos genus sodina, o ne gyvūnus kankina.

Vartotojo avataras

miduzza

Aktyvus dalyvis

vilnius

9,967.87 Lt

Standartinė » 2008 Spa 23, 22:18

kazkoks absurdas.

Vartotojo avataras

emo156

Aktyvus dalyvis

7,505.36 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 21:23

Aš pasakyčiau tiems žmonėms kas kankina gyvūnus, kad kada nors galėtu gyvūnai žmones pakankinti, pažiūrėtumėme kaip jaustumėmės :piktas:

Vartotojo avataras

Gabi.

Patyręs forumietis

Kaunas

8,424.38 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 23:25

Jei turėčiau tokią katę, pabusčiau naktį, ir ji kur nors švytedama eitų.. aš išsigąsčiau..

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 23:36

Davai tegul švienčiančius žmones padaro... :piktas: Visai jau durni.. Net neįsivaizduoju kiek kačių buvo numarinta, kiek ekspermentuota su jomis kol jos pradėjo švytėt... Dėl pramogos viską gali padaryt, tokių žmonių net liežuvis neapsiverčia mokslininkais pavadint... :piktas:

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias