Diskusijos Gyvenimas

Fanatizmas

Vartotojo avataras

raSSSaa

Forumo gyventojas

Alytus

4,593.27 Lt

Standartinė » 2009 Spa 26, 14:52

DJ Ezopas rašė:aš nieko apie jį nemanau, niekad neteko apie jį pamąstyt

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 26, 18:49

Woo rašė:NU reiketu apsibrezt zodi kas yra fanatizmas, terorizmas kad neklaidziot po "pievas". Ka turi bendro su fanatizmu zudikas? Ir ka musulmonai ir teroristai? Ir pats terorizmas yra tam tikra karine taktika. Karmo metu diversijas renkdavo infliltruoti daliniai araba pasipriesinimas su tikslu pakenkt priesui. Vienaip ar kitaip tos grupuotes siekia tam tikru savo tikslu, pasitelkusios tam tikrus isteklius.
Tai iš skaitytų postų čia atrodo jog fanatikas ir yra žudikas, teroristas. O dėl ko dažniausiai vykdomi teroro išpuoliai? Dėl tikėjimo. Terorizmas musulmonų taktika, dėl to šį kartą juos ir paminėjau.

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2009 Spa 26, 19:17

Sturgelis rašė:Tai iš skaitytų postų čia atrodo jog fanatikas ir yra žudikas, teroristas. O dėl ko dažniausiai vykdomi teroro išpuoliai? Dėl tikėjimo. Terorizmas musulmonų taktika, dėl to šį kartą juos ir paminėjau.

DAr karta kartoju atskirk fanatizma ir terorizma. Ir klausimas ar Kedys fanatas? Ar smogikai fanatikai? Ar nusikalstamo pasaulio atstovai irgi fanatikai? Manau ne.
O ar pvz Grenn Peasc aktyvistai kurie daznai netgi rizikuoja savo gyvybemis nera fanatai kai kurie is ju? O tada ar jie zudikai teroristai?

Matai tai ne tas pats. O tu esi tikras kad tik musulmonai tuo zusiima? O kaip pvz su Nigerija? Somalio situacija, Siaures Amerikos kai kuriuose valstybese? Tai ta tikri veiksmai, tai ne tiesiogine karine konfrontacija (armija vs kita armija). Juk Teroristai vadinami visi kovotojai kurie kovojo uz Nepriklausomybe po WW II. Taip dabar jie vadinami teroristai, bent jau taip kai kurie aktyvistai aiskina kurie okupacija neigia.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 26, 19:43

Woo rašė:DAr karta kartoju atskirk fanatizma ir terorizma. Ir klausimas ar Kedys fanatas? Ar smogikai fanatikai? Ar nusikalstamo pasaulio atstovai irgi fanatikai? Manau ne.
O ar pvz Grenn Peasc aktyvistai kurie daznai netgi rizikuoja savo gyvybemis nera fanatai kai kurie is ju? O tada ar jie zudikai teroristai?

Matai tai ne tas pats. O tu esi tikras kad tik musulmonai tuo zusiima? O kaip pvz su Nigerija? Somalio situacija, Siaures Amerikos kai kuriuose valstybese? Tai ta tikri veiksmai, tai ne tiesiogine karine konfrontacija (armija vs kita armija). Juk Teroristai vadinami visi kovotojai kurie kovojo uz Nepriklausomybe po WW II. Taip dabar jie vadinami teroristai, bent jau taip kai kurie aktyvistai aiskina kurie okupacija neigia.
Tu neatskiri ironijos nuo rimto kalbėjimo :} Taigi aš ir pasijuokiau, iš to žmonių nesugebėjimo atskirt fanatiko nuo žudiko ar teroristo. Nežinau kaip dar aiškiau pasakyt, ką savo postu turėjau omeny :}

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Spa 26, 22:21

Sally rašė:Aš esu fanatikė proto ribose ir nieko blogo tame nematau.

Visi fanatikai mano, kad jie yra proto ribose ir tikrai tame nieko blogo nemato :D

Vartotojo avataras

jokius

Aktyvus dalyvis

10,395.15 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 23:32

Sally be to manau, kad fanatizmas tada ir būna, kai jau ne proto ribose :D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 00:17

Rask tu man nors vieną fanatiką, kuris prisipažintų toks esąs :D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 07, 20:36

Lietuvoje, baznycioje kuria lankiau buvo viena tokia moteraite -kaip ir visos tvarkingai melsdavosi, padainuodavo, po misiu sausainukais pavaisindavo ir buvo labai normali. Bet vos palikusi baznycia imdavo puldineti zmones su brosiuromis apie Dieva, pacios uzrasytomis maldelemis ir skaitydavo pamokslus tiesiog vidury gatves. Ne karta teko ja sutikti viesajame transporte vadinancia zmones velniais, nusidejeliais ir kitais 'maloniais' zodziais. Ir dar kaskart pamacius mane prieidavo ir pradedavo manes klausineti, na argi visi aplinkinia ne nusidejeliai, zodziu nelabai smagu buvo.. Kad ir kaip zmogus tiki, nemanau, kad reikia puldineti aplinkinius del ju asmeniniu isitikinimu, kiekvienas turi laisve pasirinkti kuo tiketi ir kuo ne..

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Lie 30, 12:36

na iš dalies fantaikai man nelabai patinka... 1D fanatikai, tikejimo fanatikai ir dar ivairiu... nu bet del ju pasaulis negereja

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 02, 16:09

Artes rašė:Rask tu man nors vieną fanatiką, kuris prisipažintų toks esąs :D

mano sese buvo prisipažinus kad yra iš yra dalies One Direction fanatike

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 02, 18:53

Strawberry Swing rašė:Aš esu fanatikė proto ribose ir nieko blogo tame nematau.

Fanatizmas proto ribose nera fanatizmas :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių