DJ Ezopas rašė:aš nieko apie jį nemanau, niekad neteko apie jį pamąstyt
Fanatizmas
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Tai iš skaitytų postų čia atrodo jog fanatikas ir yra žudikas, teroristas. O dėl ko dažniausiai vykdomi teroro išpuoliai? Dėl tikėjimo. Terorizmas musulmonų taktika, dėl to šį kartą juos ir paminėjau.
DAr karta kartoju atskirk fanatizma ir terorizma. Ir klausimas ar Kedys fanatas? Ar smogikai fanatikai? Ar nusikalstamo pasaulio atstovai irgi fanatikai? Manau ne. O ar pvz Grenn Peasc aktyvistai kurie daznai netgi rizikuoja savo gyvybemis nera fanatai kai kurie is ju? O tada ar jie zudikai teroristai? Matai tai ne tas pats. O tu esi tikras kad tik musulmonai tuo zusiima? O kaip pvz su Nigerija? Somalio situacija, Siaures Amerikos kai kuriuose valstybese? Tai ta tikri veiksmai, tai ne tiesiogine karine konfrontacija (armija vs kita armija). Juk Teroristai vadinami visi kovotojai kurie kovojo uz Nepriklausomybe po WW II. Taip dabar jie vadinami teroristai, bent jau taip kai kurie aktyvistai aiskina kurie okupacija neigia. Tu neatskiri ironijos nuo rimto kalbėjimo :} Taigi aš ir pasijuokiau, iš to žmonių nesugebėjimo atskirt fanatiko nuo žudiko ar teroristo. Nežinau kaip dar aiškiau pasakyt, ką savo postu turėjau omeny :} Lietuvoje, baznycioje kuria lankiau buvo viena tokia moteraite -kaip ir visos tvarkingai melsdavosi, padainuodavo, po misiu sausainukais pavaisindavo ir buvo labai normali. Bet vos palikusi baznycia imdavo puldineti zmones su brosiuromis apie Dieva, pacios uzrasytomis maldelemis ir skaitydavo pamokslus tiesiog vidury gatves. Ne karta teko ja sutikti viesajame transporte vadinancia zmones velniais, nusidejeliais ir kitais 'maloniais' zodziais. Ir dar kaskart pamacius mane prieidavo ir pradedavo manes klausineti, na argi visi aplinkinia ne nusidejeliai, zodziu nelabai smagu buvo.. Kad ir kaip zmogus tiki, nemanau, kad reikia puldineti aplinkinius del ju asmeniniu isitikinimu, kiekvienas turi laisve pasirinkti kuo tiketi ir kuo ne..
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |