Kompiuteriai Internetas, technologijos

Facebook vs. Twitter

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 14, 20:58

Nu man atrodo, kad šimtą kartų FACEBOOK

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gallenone

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

3,440.28 Lt

Standartinė » 2010 Spa 15, 13:10

Facebook.

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 15, 13:56

Veidaknygė :)

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Spa 15, 23:19

Facebook :D
Nes kai užsiregistravau į abu tą pačią dieną. tai Twitter'ije buvau gal 2 kartus per metus. o Facebook tai į dieną mažiausiai 10 kartų :DDDD
Aj žodžiu liga man jau ;DD Facebook sindromas.

Vartotojo avataras

toxaemia

Įsijaučiantis

Klaipėda.

1,318.66 Lt

Standartinė » 2010 Lap 03, 00:56

Fa.

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 20, 13:40

Facebook

Vartotojo avataras

skilleriox

Įsijaučiantis

546.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 04, 15:10

:)book

Vartotojo avataras

Meow***

Dalyvis

Vilnius.

2,451.03 Lt

Standartinė » 2010 Gru 16, 22:51

Turiu ir Twitter'į, ir Facebook'ą, bet twitter'yje beveik nesilankau, nes nematau ten nieko įdomaus, o gal ir nelabai moku naudotis.. Bet prie facebook'o prasėdžiu vos ne pusę dienos, turiu nuo jo priklausomybę.

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Standartinė » 2010 Gru 30, 18:43

Facebook, man asmeniškai, geriau.
Kaip ir dauguma, turiu nuo jo priklausomybę. Atrodo nieko neveikiu, bet vistiek nežinia kiek kartų perkraunu puslapį... :-D

Janisimo

Įsijaučiantis

Vilnius

1,245.19 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 23:07

Jų negalima lyginti, tai du, visiškai skirtingo pobudžio internetiniai puslapiai. Facebook, kaip žinia, yra socialinis tinklas - milžinas, o twitter yra mikroblogų sistema. Naudingiau yra kiekvienam, pagal jo poreikius. Pvz.: neseniai čia buvo sugedęs Skype tinklas, pirmąsias naujienas sužinojau būtent iš twitter, nes ten, žmonės, dirbantys skype galėjo duoti vartotojams žinią greičiau, nei kokiu nors kitu būdu. Pvz.: Jeigu man įdomu kokie renginiai artimiausiu metu vyks, pažiūrėti kaip sekasi mano seniai matytam draugui ar šiaip paskaityti krūvą visokio šlamšo, parodyti draugams savo kelionę (nuotraukas), pasidalinti įdomiomis nujorodomis, ar šiaip galų gale kaip nors susisiekti su seniai amtytu žmogumi - aš tą padarysiu būtent per facebook.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Sau 31, 18:28

facebook, kažkokia manijakė pastaruoju metu pasidariau ;dd refresh'inu puslapį, nors nieko gero nėėra : D

Vartotojo avataras

Apatija.

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

1,252.65 Lt

Standartinė » 2011 Vas 04, 20:30

Aš už facebook.

Vartotojo avataras

RedWhite

Dalyvis

2,922.01 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 15:54

Facebook'as

Vartotojo avataras

algimo

Įsijaučiantis

1,124.23 Lt

Standartinė » 2011 Vas 28, 15:38

Janisimo rašė:Pvz.: neseniai čia buvo sugedęs Skype tinklas, pirmąsias naujienas sužinojau būtent iš twitter, nes ten, žmonės, dirbantys skype galėjo duoti vartotojams žinią greičiau, nei kokiu nors kitu būdu

o kuo jau per twitterį greičiau? :) abu lygiaverčiai tinklai. prie abiejų taip pat greit galima prisijungt ir pamatyt. abu surišti su telefonais. žodžiu nematau čia pliuso twitveriui :)

Janisimo

Įsijaučiantis

Vilnius

1,245.19 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 18:41

algimo, tai paprasta. Lietuvoje twitteris yra gana silpnai paplitęs, tačiau didžioji pasaulio dalis nutikus kam nors, kaip mano aprašytam pavizdyje bėgs skaityti kas nutiko būtent į twitterį. Pavyzdžiui, man patinka paskaitinėti įvairius atnaujinimus, kuriuos paskelbia tam tikros programinės įrangos kūrėjai, jie ten paskelbia dalykus, kurie feisbuke, oficialiose svetainėsi ir visur kitur būna paskelbti tik prieš išleidžiant produktą arba žymiai vėliau nei twitteryje arba nebūna paskelbtos apskritai.

P.S. Juk pasakiau, kad tas problemas apie skype iš twitterio žmonės galėjo sužinoti anksčiau, t.y. twitteryje naujienos buvo paskelbiamos bent keliomis valandomis anksčiau. O kai kalba eina apie tokį didelį tinklą, kaip skype, kuriuo naudojasi begalybė įmonių visame pasaulyje, skype daugybė žmonių moka pinigus už paslaugas ir turint omeny tai, kad skype yra greito susisiekimo priemonė - kelios valandos yra didelis laiko tarpas. Šiuo atveju twitteris buvo pirmasis naujienų šaltinis, todėl įmonės galėjo greičiau surasti sprendimą iškilusiai problemai ir galbūt išsaugoti tūkstantį pinigų bei neprarasti klientų. Manau tokioje situacijoje twitteris turi įtakos ir nemažai. Su visa derama pagarba, aš tik argumentuoju :)

Kompiuteriai Internetas, technologijos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Marijonas, Pijus, Virbutas, Venta, Sofija

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių