Exomental projection
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
...
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Spa 28, 17:00. Iš viso redaguota 12 kartus.
-------------------------------------- Kam bus idomus, ismokysiu kaip patekt i savo ar kito zmogaus prota ,nes šitas labiausia skirta nukaut baimės savo ,
![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 01, 18:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
Dabar paaiškinsiu kaip atlikti šita dalyka: Prieš norint atliktų ,apatartina darant prieš meiga , bet galim bet kada daryti ,negaliti daryk įvarias veiklas ,kaip judejima , bet galim daryt ,stovint,sedint arba gulint
Norint patek i psichinei karalystėi reikia sakyt šia mantra : "Mano protas yra kompiuteris ir mano pasąmonė yra kompiuterio programa." .Turit šitą daryt medituojant ir būti atsimerkias ,galim mirksieti , bet neužsimerkit Bet jeigu norit patekt i kitą žmogaus turit vertui mani pasčmonė apkeist į žmogaus kurio nori patekt ,pavž: "mano protas yra kompiuteris ir [- žmagaus vardas ,pavž Petro) pasąmonė yra kompiuterio programa" Nepamirškit grižanjt i savo prota ar į fizikinį pasaulį (realybeje) reikia sugraut/sunaikint tiltą ,kruis jungia du protus ,nes kitaip gali to žmogaus baimės pas tave ateit ,ir jūs tikrai nenorit to ![]() Nei visdar neišku štai 1. Atsigulkit, atsisėskit arba stovėkit 2. Būkit atsimerkė, mirkseti yra gerai, bet neužsimerkit 3. Pakartokite mantrą ir, jei reikia naudokit vizualizacijos technika 4. Kai matote psichikos karalystė atmerktomis akimis galite sustabdyti kartojant mantrą. 5. Jei pradedat išeiti iš psichikos karalystė, ir jūs pradėsite matyti fiziniame pasaulyje, iš naujo pradėkitė procesą. dabar kai pateksitė į psichinė karalysteje pirmą kartą ,jums reikia sutik sergėtoją kuris bus šalia to gaublio ,kur dažniausai ten tavo baimės einą ,tai jei nežinot kur jis yra ,sekit savo baimės ,ir ten ji surasi ,P.S padek sergetojui nugaletot tos tavo baimės ir kai baigsit paklausk jo viską ka tau reik žinot ,P.S dar paklasu jei gali transformuot Jeigu turit klausimų klauskit ,aš neesu bandės , bet žinau apie šita dalyka labiau Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 01, 20:40. Iš viso redaguota 4 kartus.
Taigi jau įdėjo linkus, ir pats parašė. Aš irgi iš pradžių nepamačiau. ![]() Jau ištaisiau
![]() Norint patek ,turit iš pirmo medituot ,darant nereikia daryt fizines veiklos,bet turit but atsimerkes ![]() Norint patek i kitą žmogaus prota ,taip pat sakyt tik kad toi vetui "mano pasąmonė" ,vetui "mano" reikia pasimk žmogaus varda i kuri norit ,pavž: "mano protas yra kompiuteris ir *žmogaus vardas į kuri norit patekt ,pavž Petr'o " yra kompiuterio programą" , bet kai grižant i savo prota/išeinant iš kito žmogaus prota ,nepamirškit kad rya tiltas tarp dviejų protu ,jūs turit sugraut tiltą ,nes jei ne ,tada iš to žmogaus baimės pereis per tiltą į tavo prota ,ir tada turesit to žmogaus baimės ,ir tikrai jūs nenorint turėt ,ane ![]()
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Mistika |