Diskusijos Grožis ir sveikata

Energiniai gėrimai

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 15, 16:44

Neperku, nes jie man neskanūs (o dar ir kainuoja jie brangiai- jau geriau 2l butelis limonado, negu viena skardbonkė "Red bull'io")

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lyju.

Patyręs forumietis

17,403.93 Lt

Standartinė » 2009 Spa 15, 19:08

Labai skanus man tas,"rasos" lyg ir energetinis.. Mažam,raudonam butelaity. Nesijaučia tokio rūgštumo kaip kituose.

Vartotojo avataras

Gretūtė.*

Dalyvis

5,077.76 Lt

Standartinė » 2009 Spa 15, 20:27

šiaip skanu . :D
Bet tai kad girdėjau kad į energetinius gėrimus ir coca colla bei visokius tokius gėrimus deda kaškokį šuduką su kuriuo laisvai galima išvalyt nuo žiedo,auskarų ar bet ko metalinio,arba auksinio purvus,ir kitokius nešvarumus kuriuos su vandieniu neišvalysi. Net girdėjau jog su kokakola valo žiedus,grandinėles,ir kitus papuošalus.. Ten kažkoks kuris išgraužia tuos purvus.
Žinau kad deda į energetinius ir pan. gėrimus to skyščio vieną lašiuką,nes jai idės daugiau sako kad išgrauš viską.
Taip kad mum nelabai,derėtų gert energetinius.. :(
Bet vistiek bent kartą į 2 mėnesius tikrai išgeriu enegretinio gėrimo.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 14:46

Negeriu. Tikriausiai dėl kelių priežasčių. Tai viena iš jų būtų dėl to, kad man jie neskanūs {ar bent jau nieko ypatingo}, kita priežastis kad jie brangūs. Ir kažkada važiavom į ekskursiją, sustojom parduotuvėj, ir visi pirko po energetinį gėrimą. Tai man kažkaip, nežinau, nekaip pasirodė.
O juo labiau kad pasirodo jie dar ir nesveiki, tai dar labiau nusveria mano nuomonę prieš energetinius.

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 14:53

Man kažkodėl jie žiauriai neskanūs..Esu tik keletą kartų gėrus,bet ir tai tik kelis gurkšnius.
Esu girdėjus,kad nuo jų gali žmogus mirt širdžiai kažkas nutinka jei per daug dažnai geri.

Vartotojo avataras

Ras*a

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai.

239.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 15:07

Gretūtė.* rašė:šiaip skanu . :D
Bet tai kad girdėjau kad į energetinius gėrimus ir coca colla bei visokius tokius gėrimus deda kaškokį šuduką su kuriuo laisvai galima išvalyt nuo žiedo,auskarų ar bet ko metalinio,arba auksinio purvus,ir kitokius nešvarumus kuriuos su vandieniu neišvalysi. Net girdėjau jog su kokakola valo žiedus,grandinėles,ir kitus papuošalus.. Ten kažkoks kuris išgraužia tuos purvus.
Žinau kad deda į energetinius ir pan. gėrimus to skyščio vieną lašiuką,nes jai idės daugiau sako kad išgrauš viską.

Žiedus ir dantų pasta gerai nuvalo.

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 15:31

mm.. energetiniai gėrimai... Kaip gerai, kad turiu klasioką (dosnų) , kuris jų visad turi.. Geriu, žinoma. Šiais laikais daug kas nesveika. Tai ką padarysi..

Vartotojo avataras

Ras*a

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai.

239.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 15:33

Geriu - skanu . : D

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2009 Spa 16, 16:16

Gretūtė.* rašė:šiaip skanu . :D

aha, galima prisipirkti coca-colos ir naudoti kaip kriauklių valiklį. Išvalo super. O jeigu sar kokia akcija tai iš viso, prisiperki kaip valiklio ir valai sau per dienas tas kriaukles laimingas. Kai pavargsti, užgeri stiklinės kokios ir gerai :lol:

Vartotojo avataras

Lisa*

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

17,194.63 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 16:18

-spychka- rašė:aha, galima prisipirkti coca-colos ir naudoti kaip kriauklių valiklį. Išvalo super. O jeigu sar kokia akcija tai iš viso, prisiperki kaip valiklio ir valai sau per dienas tas kriaukles laimingas. Kai pavargsti, užgeri stiklinės kokios ir gerai :lol:

Prajuokinai. :D

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 16:26

Esu energetinių gėrimų maniakė. Ant jų litų nepagailėsiu. :]

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 16:54

Negeriu, nebent labai labai labai retai kokį gurkšnį. ;DD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 17:03

Mano tėtis jei pamato kad aš geriu kokakolą {kad ir kaip retai taip bebūtų} tai sako ''eik geriau tūliko šveist''. : D

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2009 Spa 16, 17:29

geras. ;DD

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Švenčia gimtadienį