Energiniai gėrimaišiaip skanu .
![]() Bet tai kad girdėjau kad į energetinius gėrimus ir coca colla bei visokius tokius gėrimus deda kaškokį šuduką su kuriuo laisvai galima išvalyt nuo žiedo,auskarų ar bet ko metalinio,arba auksinio purvus,ir kitokius nešvarumus kuriuos su vandieniu neišvalysi. Net girdėjau jog su kokakola valo žiedus,grandinėles,ir kitus papuošalus.. Ten kažkoks kuris išgraužia tuos purvus. Žinau kad deda į energetinius ir pan. gėrimus to skyščio vieną lašiuką,nes jai idės daugiau sako kad išgrauš viską. Taip kad mum nelabai,derėtų gert energetinius.. ![]() Bet vistiek bent kartą į 2 mėnesius tikrai išgeriu enegretinio gėrimo. Negeriu. Tikriausiai dėl kelių priežasčių. Tai viena iš jų būtų dėl to, kad man jie neskanūs {ar bent jau nieko ypatingo}, kita priežastis kad jie brangūs. Ir kažkada važiavom į ekskursiją, sustojom parduotuvėj, ir visi pirko po energetinį gėrimą. Tai man kažkaip, nežinau, nekaip pasirodė.
O juo labiau kad pasirodo jie dar ir nesveiki, tai dar labiau nusveria mano nuomonę prieš energetinius.
Žiedus ir dantų pasta gerai nuvalo.
aha, galima prisipirkti coca-colos ir naudoti kaip kriauklių valiklį. Išvalo super. O jeigu sar kokia akcija tai iš viso, prisiperki kaip valiklio ir valai sau per dienas tas kriaukles laimingas. Kai pavargsti, užgeri stiklinės kokios ir gerai ![]()
Prajuokinai. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |