Energiniai gėrimaiLabai mėgstu, bet stengiuos per daug negert.
Turėdavau visad kokią skardinę, jeigu ryt kokį kontrą istorijos ar giegės rašydavau. Tai kliūdavo kokius aštuonis skyrius skaityt per naktį, trumpai pasikonspektuojant... APie dvyliktą išmaukdavau redbulio ![]() ![]() ![]() žala tai aišku yra.. bet geriu retai tai man jokio skirtumo ; Dd
o šiaip. net nepadeda ;s pasiėmiau vieną kartą gėrimą į išvyką,nes buvo labai varginanti diena,o miegot negalėjou visą naktį. Galvoju nu ok. Pasiimsiu gal padės kažkiek. Joo. 5 min padėjo. Energingesnė buvau ; Dd
O aš kaiptik kažkaip atvirkščiai sakyčiau. Nežinau kaip ten su sveikata, ir pnš., bet man tiesiog juoką kelia kai ateina visokios mažaikės ir girtis pradeda, va, maždaug aš kasdien nusiperku po bambalį energetinio ir išgeriu.. tai toks kaifas būna, vapše, nu jau tada tai siautimai.. Tai pff, gal dar morkų sulčių išgerkit? Kažkaip netikiu kad ten belenkas nuo kažkokio energetinio.. Paskutinį kartą redagavo Raminta1993 2010 Bir 27, 14:28. Iš viso redaguota 1 kartą.
gal praeitais mokslo metais kasryt kioske nusipirkdavau po skardinę, bet gal po semestro vos paragavęs gurkšnį vos širdies smūgio negaudavau. nuo energetinių gėrimų širdis pradeda labai labai greit plakti todėl net nuo vienos skardinės gali ištikti smūgis, jei yra silpna širdis.
daktarė sakė kuo rečiau juos gert, visada vengti, kada gali be jų, bet jei reikia naktį kur dirbti pas tėvus ar ką, tai tenka išgerti, nes smingu. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |