100lt už koncerta man sakykim ganėtinai normali kaina.
Skaičiau apie jos turą 2008 kol kas Lietuva neįtraukta.
šiaip nežinau ar būsių ne kažkodėl tai nėra noro.
Emilie Autumn
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
100 lt už koncą šiaip tikrai nedaug ypač jei tikrai daininkas patinka
Dabar ir po to 240 paskutinėm dienom pakloja einant į koncus. O kad tėvai neišleidžia čia kita prblm. Patarčiau kokioj tiketoj pasižiūrėt dabartines bilietų kainas (normalių koncų) ir sudaryt įspūdį sau ir tėvam. ![]() patiko pirma ir paskutinė dainos. ir dar labai opheliac.
taip ant jos "užsivedžiau" , kad dabar kiekvieną dieną ir visur klausaus paspaudžiau,aš ant to bring emilie autumn to KAUNAS. taip ten parašyta... šiaip norėčiau visai į koncą,bet neleidžiu taip paprastai babkių
na ir į vilnių nevaryčiau,na nebent kaune būtų,ten kur gyvenu. ![]() Frunde, Emilie dar ir klavesiną turi!
Sako, jau įtraukta, bet kol kas TBC. paskaityk www.emilieautumn.com AgnyČy, smagu, kad ir Tau patinka
Spalio 19d. Vilniuje, klube GCW (A. Vienuolio g. 4) EMILIE AUTUMN + support Bilietų kaina - nuo 50lt daugiau informacijos greitai. spread the word!
50lt? brangu? As jau turiu ir bilieta ir vaziuosiu. Laimes pilnos kelnes ^^. (beja su klasioke kuri jos neklauso DD )
Oiii, 50 Lt tikrai nebrangu, bet kelionės išlaidos, nakvynės klausimas o ir tėvai tikrai neišleis, kadangi jie nusistatę prieš koncertus ir mano, kad už tuos "bereikalingai" išleistus pinigus geriau nusipirkti plokštelę ir klausyti ją dar milijonus kartų...
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |