Elektroninės knygos
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Skaitau ir anglu kalba knygas, bet juk yra tokia gausybe nuostabiu lietuviu rasytoju knygu! Plius labai megstu knygas apie tremti, kara, tuos visus baisius lietuviu patirtus dalykus, malonu skaitant sutikti ivykius, apie kuriuos pasakojo mociute, isivaizduoti kaip viskas ten buvo, ypatingai kai minimos pavardes meginu atsiminti gal cia apie ka is giminaiciu rasoma..?
HotMess, tai va, įkurdink tam užsieny lietuvišką bibliotekėlę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apie raganas prirašyta daugybė knygų ir tikriausiai kokia kita tema ar istorinis fenomenas netgi mūsų dienomis nėra apaugęs bauginančiomis išankstinėmis nuostatomis, kaip isteriškas tariamų raganų persekiojimas. Teigiama, kad per tris šimtmečius būta beveik 60 000 aukų, paaukotų ant inkvizicijos laužo. Dieteris Breuersas, žinomas istorikas, germanistas ir žurnalistas, remdamasis gausiais istorijos šaltiniais irarchyviniais duomenimis, itin meistriškai ir meniškai atkuria viduramžių įvykius. Apie viduramžių Europą kausčiusius kliedus ir prietarus, žiaurią raganų medžioklę, inkvizicijos šėlsmą ir kankinimus jis pasakoja gyvai ir vaizdingai, tarsi kurdamas kriminalinį romaną. Iš rašytinių šaltinių žinomi moterų ir vyrų, persekiojamų tuomet kaip žiniuonės ir raganiai, vardai, jų gyvenimo fragmentai ir faktai sudaro knygos pagrindą. O visa kita, ką autorius mums pateikia, galėjo būti ar nebūti... Leidimo metai:2009 Kalba:lietuviu Verte:Virginija Masiulionyte Puslapiu skaicius: 360 Formatas: PDF Failo dydis: 34,4 MB Atsisiusti: failai.lt Esu atrades toki saita
http://ltknygos.ucoz.com/ Naujas saitas, bet periodiskai kiekviena diena nauju knygu ideda. Galbut zinote daugiau tokiu saitu, kur kazka panasaus galima rasti? Aj nezinau su tom elektroninem... nu aisq jei butina perskaityt ar mokyklai, ar dar kam ir nera kitos iseities, tai gal dar ir nieko... Bet kai kiti skaito ka tik skaityt per kompa, tai man kazkoks kosmaras.
Kazkada pati bandziau taip skaityt, net nusistacius spec rezima ekrane (text) akys ziauriai pavargo nei puse knygos neperskaiciau. Nu aisq cia kiekvieno asmeninis dalykas, bet man tai nlb patinka. ![]()
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai |