Šis bei tas Pašnekesiai

Ekskursijos su klase

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 17:39

Aš taip pat nebuvau nuo kažkur 6kl.
Ir nematau reikalo, nes jie važiuoja į Vilnių. Žinot net juokas ima.
Dabar važiuos į Klaipėdą ir Nidą. Man krizė, o be to, aš su jais nieekur nenoriu važiuot.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 18:16

Kornė rašė:Nieko prieš Tave neturiu, bet man rodos 6 klasėj dar esi vaikas, nebent vaidini labai suaugusį, kad su klasiokais nenuvarai į ekskursiją. Tipo nelygis.

Taigi rašo žmogus, kad nuo šeštos klasės nevažiuoja į ekskursijas, o ne kad 6 klasėj dabar. Ir amžius jos - 18 m. (bent taip pasirašius).
Arba aš kažką ne taip supratau :roll:

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 18:57

Nu ji taip tiesiogiai nerašo, kad nelygis, čia tik tokios interpretacijos

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 19:08

Rūt, nepjauk. Klasiokus gerbiu, ir man bet ką daryti su jais - smagu. BET. Nematau reikalo kišti pinigus į balą, važinėti po muziejus ir kitas a la įdomias vietas, kai aš taip beprotiškai myliu Kauną, kad paprastą dieną išėjus pasivaikščiot jaučiuosi labiau praturtėjus negu po kokios pažintinės kelionės.
O tos ekskursijos per naktį, dievaži, sakau, tą patį galima nuveikt ir savaitgaliais, tik nebus jokių mokytojų, jokių nepageidaujamų žmonių ir t.t.

:drunk:

Ir taip, man 18, ir jau 6 metai praėjo nuo tos mano šeštos kalsės.

lengwai > :]

Vartotojo avataras

Ejolla

Dalyvis

Panevėžys

5,928.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 22:13

Mums nuskilo, kad auklėtoją gerą turim, tad ir į Lokės pėdą važiavom :). Ir šiaip, mūsų auklėtoja nėra senų pažiūrų, tikrai. Tai va, tas labai gerai. Nors dažniausiai klasės ekskursijos nebūna tokios įdomios, bet kaip kada. :)

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Bal 23, 19:57

Mano aukletojos žodžiai:
- Kad su jumis kažkur važiuosim, yra 1%.
Kitos aukletojos organizuoja kiek gali išvykų, o mūsų mum net per karnavalą nepadėjo, o kai prizinę vietą laimim net nepasveikina, o išveja iš klasės. :whata:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Bal 26, 00:25

Nidoje girdejau be gido nebus idomu. Musu klase irgi nesumasto kur noretume varyt :D Planuojam i delfinariuma. Man ten labai patiko kai buvau mazas. O siaip as megstu ilgas keliones. Man ekskursijos idomumas: Vaziuoti autobusu ir viskas :D

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 26, 11:00

Į ekskursijas nebevažinėju. Visvien klasiokai amžinai renkasi tokią vietą, kur yra akropolis ar koks kitas 'SuperDuperMarketas" ir ten užtrunka mažiausiai 50proc. visos ekskursijos. Ir visalaik per ekskursijas su klasiokais susipykstu, kad pyktis neatsileidžia iki kitų mokslo metų pradžios. Ir man ir jiems ramiau. Be to, randu kur galima linksmiau praleist laiką:]

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Bal 26, 11:02

Pas mus jau ekskursijų nebeorgranizuoja. :]
Pernai važiavom į ZOO,ir tai tik dėl to,jog biologijos mokytoja-pavaduotoja,ir buvo egzaminai,o su savo auklėtoja nenorėjom eiti šiaip į miestą. :>
Dabar birželį bus ekskursija su nakvyne į Palangą.
Gal važiuosiu.
:up:

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2009 Bal 30, 23:05

dar mėnesiuką su šita auklėtoja ir po vasaros turėsim vyrą, tikiuos organizuotą, nes su šita į 'Vichy' nueit negalim.
ai, varysim biologiniais tikslais į molėtus, žvaigdžių stebėt. :]]
Kitos aukletojos organizuoja kiek gali išvykų, o mūsų mum net per karnavalą nepadėjo, o kai prizinę vietą laimim net nepasveikina, o išveja iš klasės.

mano auklėtojos žodžiai:
-Mokytoja, o kada mes kažkur važiuosim?
-NIEKADA.

tai ai nu.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 09:48

mūsų auklieša irgi nieko neorganizuoja.tai mes susiorganizuojam patys.

Vartotojo avataras

Mimu*

Aktyvus dalyvis

6,491.15 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 15:45

Frunde rašė:dar mėnesiuką su šita auklėtoja ir po vasaros turėsim vyrą, tikiuos organizuotą, nes su šita į 'Vichy' nueit negalim.
ai, varysim biologiniais tikslais į molėtus, žvaigdžių stebėt. :]]
Kitos aukletojos organizuoja kiek gali išvykų, o mūsų mum net per karnavalą nepadėjo, o kai prizinę vietą laimim net nepasveikina, o išveja iš klasės.

mano auklėtojos žodžiai:
-Mokytoja, o kada mes kažkur važiuosim?
-NIEKADA.

tai ai nu.

O mes nezinia kokiais tikslais, bet i Moletu Observatorija vaziuojam birzelio 10 d ;D

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 15:49

Keliausim visa klasė prie ežero turbūt 30 - 31 dienomis. Ou jė kaip siausim. :>

Vartotojo avataras

-ReWaS-

Aktyvus dalyvis

kaunas

11,831.48 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 17:33

penktadieni buvau sokolado fabrike,trakuose

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 13, 17:08

rewas rašė:penktadieni buvau sokolado fabrike,trakuose

Uuu, mes irgi kažkada pradinėse klasėse važiavom ten... Dieve, kaip pasiilgau tų pradinių klasių ekskursijų.. :prašau: taip fainai būdavo.. Ir dažniau važiuodavom.. O dabar.. :roll: Praeitais metais į ''Vichy" vandens parką važiavom ir į ''Lokės Pėdą". O gal į ''Vichy" 5 klasėj.. neatsimenu.. Šiais metais neskaitant muziejų.. Turėtume birželį į ''Lokės pėdą" varyt, nes praeitais metais su kita auklėtoja važiavom, dabar kita.. Turėjom į "Vichy" parką važiuot, bet nevažiavom. nes per mažai žmonių buvo.. Dar kažkur birželį į Vištyčio ežerą turėtume varyt, bet kaip supratau, nebe.. :piktas: O visus metus laukiau... Ai, ir artimiausia ekskursija, kurios beprotiškai laukiu, tai į Rygą gegužės 20 d. Bet kažkaip turbūt labiau laukiu to važiavimo autobusu, nei pačios ekskursijos.. :D 6 h. ryto išvyksim, tai taip fainai taip anksti.. Ir dar fainai, kad tik 5 ar 4 važiuosim... :play:

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių