EgzaminaiAš irgi bijau,bet neperdaugiausiai
![]() Kaip bus,taip.Bet šiaip nemanau,kad prapulsiu. Man kitą savaitę prasideda paruošiamieji egzaminai.Per vieną savaitė teks daryt visus egzaminus iš dalykų,kuriuos turiu ![]() ![]() ![]() Nebaisus tie egzaminai.. cia tik psichologiskai teigiamai reikia nusiteikti ir viskas bus gerai... Dieve kai pagalvoju, jei mokytojai nebutu tiek bludije ir cype kad mokykites, kitaip neislaikysit, daug maziau nervu butu susigadine.. Ateini, atsisedi,moki-parasai; nemoki-nu vis vien kazka parasai
![]() ![]() Atsimenu su klasiokais po kiekvieno egzo lakem, o kitam egzui, paciose isvakarese "ruosdavomes"... Hmmm, man kitą savaitę sesija prasideda, bet bus tik vienas iš rimtesnių egzaminų tai -tapyba, į egzaminus dabar jau žiūriu gan ramiai ir šaltai, geriau susikaupti ir sau po truputį kažką ruoštis ir daryti, nei bereikalingas isterijas ar jaudulio priepuolius visiems rodyti. Ir apskritai, kuo mažiau galvoji, ką kiti moka ar yra padarę ir susikaupęs darai, ką reikia, pasieki tikrai geresnių rezultatų. Susikaupimas ir harmonija veikia kur kas teigiamiau
![]() Na ką... Eilinis egzaminas, kaip sako mokytojai. Egzamine svarbiausia reikia išlaikyti vidinę ramybę, o šiaip šiandien buvo lietuvių ir man, rodos, visai neblogai pasirodžiau.Rašant rašinį pritaikiau savo kalbėjimo medžiagą, tai turbūt visai nieko gausis.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |