Įvairūs Gyvūnai

Draugystė

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 26, 18:58

Taigi čia gan neįprasta tema. Turiu aš prancūzų buldogą, kuris nemėgsta svetimų žmonių, puola ant visokių gyvūnų ir yra ūmaus būdo. Nesenai nusipirkau triušytę ir man jau tikrai nusibodo ją ginti nuo to šuns.

Taigi gal galėtumėt padėti man kaip nors tą šunį, na kaip čia pasakius "priversti" pamėgti kitus? Būčiau labai dėkinga... :pray:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Gru 26, 19:50

Priverstinės draugystės geruoju niekad nesibaigia :D

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Gru 26, 19:53

Abejoju,ar pakeisi šuns prigimtį.
ūmaus būdo

Juk viskas tuo pasakyta. Dresuot tą šunį specialiai reikia (?)
(Nors aš nė kiek nenuvokiu apie šunų auklėjimą)

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 26, 21:21

mano tojterjeriukas yra lilipūčikas, bet kaimynams pirštus kandžioja. vienam buvo perkandęs iki kraujo, tai ten visas kiemas kruvinas buvo. ir už dai kad pasakė šuns vardą jam taip.

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Vas 07, 22:39

Sunkus atvejis. :roll:

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Vas 07, 23:18

Na nežinau, bet gali pamėgint kokią draugę pasikviest ir paprašyt, kad ji liktų rami ir leist tavam buldogui apuostyt ją, arba paprasčiausiai tam žmogui duok kokį mėsos gabaliuką ir tegu jis duoda jam ta gabaliuką.

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2010 Vas 08, 14:12

Blogai socializuotas šuo. Žiūrint kiek amžiaus jam, jei jau pagyvenęs, tai geriau patikėk ciuciką patyrusiam dresuotojui. Jei viskas bus gerai, šuo tiesiog nekreips dėmesio į triušį, nesitikėk, kad susidraugaus iš kart ir miegos ant vienos pagalvės.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 09, 23:53

Invisibler rašė:mano tojterjeriukas yra lilipūčikas, bet kaimynams pirštus kandžioja. vienam buvo perkandęs iki kraujo, tai ten visas kiemas kruvinas buvo. ir už dai kad pasakė šuns vardą jam taip.

Nezinau, kaip lietuvoje, bet anglijoje tavo suni uzmigdytu. Nes pvz as buvau pas savo drauge ir as ta suni norejau paglostyti tai mes abi su ta drauge ji glostem atrodo, viskas gerai, bet va tau ikando man iranka ir prisivijes prie sienos pradejo loti, tai jai buciau nuejusi tarkim i ligonone ir pranesusi, ta suni butu uzmigde.

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 19:54

Paantrinsiu Aistėjai. Tokius nesuvaldomus, agresyvius šunis gali sutvarkyti tik profesionalas dresuotojas :roll: Nors, žinoma, nevisada šuo, ypač senas ar iš tų mažesnių veislių, pasiduoda dresūrai, bet bent reikėtų pabandyt, nes toks nesocializuotas šuo yra grėsmė ne tik Jums, bet ir aplinkiniams.

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 00:22

Šuns charakterio neįmanoma pakeisti. Jis nuo prigimties toks jau yra, dresūra tai skirta mokinti šunį komandų pagrinde. Šuo turi instinktą ginti gaujos narį - tave.

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 17:52

Pakeisti visiškai - ne, sušvelninti ar beveik panaikinti kai kuriuos bruožus tikrai galima. Šuns charakteris formuojasi jam augant, tad jeigu jis yra dresuojamas nuo mažumės, jokių problemų nekyla. Be to, dresuodamas ne tik mokini šunį bendro paklusnumo, bet ir pats mokaisi su juo bendrauti, jį geriau suprasti.

Visiškai pritariu guccino, kad šuo turi ginti savo šeimininką, bet tik pagal tam tikrą komandą, nes puolimas bet kur, bet ką ir bet kada jau yra agresija, kuri negali būti toleruojama.

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 21:58

.(Smile). rašė:Abejoju,ar pakeisi šuns prigimtį.
ūmaus būdo

Juk viskas tuo pasakyta. Dresuot tą šunį specialiai reikia (?)
(Nors aš nė kiek nenuvokiu apie šunų auklėjimą)

sakau iš patirties šio šuns neišdresuosi (prancūzų buldogo). Jie yra pati bukiausia (grubiai tariant) šunų veislė. Tai jai nori vesk pas dresiruotoją, bet pamatysi jis atsisakys dresuoti nes kartoju: tai neišdresuojami šuniukai XD

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 23, 01:39

Kaika uzmirsau pasakyti, siaip jai kas neszinojot yra tokie kaip ir vaistai suns egresyvumui nuimti, pvz anglijoje sunui turi buti suleistas tas vaistas. Tik jis labai brangus, bet kiek zinau argresyvumas tikrai dingsta.

Vartotojo avataras

Cukrinė

Dalyvis

3,150.48 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 11:41

Kai buldogas miegos pridek švelniai triušyte tai gal pades,nes mano kate ir suo vienoje budoje gyvena man no problem. :roll:

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Tautmilas, Alvydė, Milda

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių