Diskusijos Gyvenimas

Draugystė su žmogumi turinčiu trūkumų

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 22:40

Gal kam nors netyčia teko turėti vaikiną/merginą turinčius trūkumų tokių kaip pvz sunki kalba, kurtumas ir pan? Ar norėtumėt su tokiu žmogumi būti kartu jei jis jums šiaip patinka bet yra nesklandumų susikalbant, sunku suprasti ar kažkas panašaus? Ar bijotumėte aplinkinių dėmesio ar turėtumėte drąsos su juo/ja būti kartu?
Laukiu nuoširdžių atsakymų.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 23:01

Jei jau kalbi apie žmogų su trūkumais, pasakysiu tiek, kad kai myli, tų trūkumų nepastebi.
Bet ir tie trūkumai dėl sunkios kalbos, ar kurtumo- nėra kliūtis.
Draugavau su vaikinu,kuris prastai girdėjo kaire ausimi, dėl to kartais pabosdavo kartoti kažką kelis kartus.
Tačiau gerbiau jį, ir man tikrai, nuoširdžiai sakau, nerūpėjo tai.
Niekada nebijojau aplinkinių dėmesio ir nematau, kodėl reikėtų žmogau, kurį myli (jei myli), gėdytis.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 14:00

Tobulą mylėti lengva,o meilė - kai myli trūkumus,o ne privalumus.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 14:49

Turiu draugą, kuris mikčioja. O kai užgeria tai labai labai mikčioja. Bet niekam tai netrukdo, jis draugų labai daug turi, paneles traukia kaip magnetas, nes yra labai gražus ir šiaip fainas iš bendravimo ir mielas. Aš kartais net nepastebiu, kad mikčioja, nebent jau labai sunku suprasti ką nori pasakyti. Kažkaip su žmonėmis, kurie turi stipresnių sveikatos problemų (kažkaip nekyla ranka rašyti - trūkumas) kaip ir neteko bendrauti.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 18:25

Turėjau kurčnebylę merginą. Ji buvo labai graži ir nuostabiai šypsojosi. Buvau DALBAJOBAS paauglys ir man labai rūpėjo kitų nuomonė.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Vas 13, 20:00

neteko turėti, bet jei myli tai myli ir trūkumai tada būna mažiausiai svarbūs ;) svarbiausia, kad dviems žmonėms gera kartu, o kitų nuomonė turėtų mažiausiai rūpėti

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 14, 21:55

Cia kaip ir neigalumas?
Teko. Seniai gylios vaikystes darzelio laikais, turejau gera drauga. Vaikscioti negalejo ir visada sededavo vezimelyje. Tai bendrauti netrukde, o gal amzius buvo kitoks ir dar nelabai ka suprasdavau. Tokie mieli prisiminimai kaip jis man leisdavo pastumti jo vezimeli po kiema :). Kiek prisimenu man kartais budavo tokia baime, kad as jo tik neuzgauciau... :)

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2011 Vas 14, 22:04

Man žmonės su trūkumais netgi įdomesni... : )

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Vas 14, 22:49

Manau, kad tokie dalykai tarkim kaip kurtumas, negalia, tai nelabai gražiai skamba 'trūkumai': ) Turiu draugą, jis nešioja klausos aparatus, na bet niekuo nesiskiria nuo kitų, smagu bendrauti su juo ;>

Vartotojo avataras

Kleckutis

Įsijaučiantis

Marijampolė

1,605.36 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 18:25

Trūkumų turme kiekvienas, tik pas vienus jie didesni, o pas kitus mažesni.
Nemanau, kad tai turėtų trukdyti draugystei, meilei ar bendravimui:)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 19, 21:08

devoted rašė:Turėjau kurčnebylę merginą. Ji buvo labai graži ir nuostabiai šypsojosi. Buvau DALBAJOBAS paauglys ir man labai rūpėjo kitų nuomonė.

Taip.. Deja paaugliam dazniausiai aplinkiniu nuomone rupi labiau nei nuosava, nes nuosava dar nera pilnai susiformavusi ir tvirta. Pati asmeniskai neturejau draugu su negaliomis, bet niekada neatstumciau tokio zmogaus vien del vienokio ar kitokio trukumo. Tiesa turiu pazistama, kuris yra kurcias, bet snekame tik online, t.y. susirasinejame ir ilgai net nezinojau, kad jis kurcias

Vartotojo avataras

dream.

Įsijaučiantis

1,599.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 19, 21:13

Turėtų būti nesvarbi kitų nuomonė, svarbiausia, jog kartu būtų gera.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 20, 00:10

Pati asmeniškai esu turėjusi tik klasiokę, kuri mikčiojo.
Jei tektų įsimylėti tokį žmogų, nemanau, kad jo negalia man trukdytų. Kai myli, myli tokį, koks yra. O aplinkinių nuomonė man yra visiškai nesvarbi, tad tai nebūtų kliūtis.

Vartotojo avataras

z69

Apšilinėjantis

639.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 23, 22:27

Mano manymu visi zmones turi trukumu ir nereiketu diskriminuoti tu zmoniu kuriu trukumai ryskesni...

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Lap 23, 22:42

Nežinau netgi ką atsakyt. Kiek esu sutikusi tokių žmonių, labai nesutariau. Buvusi kambariokė viena ausim negirdėjo, todėl nešiojo klausos aparatą. Per metus neišmokom bendraut, bet ne klausos aparatas buvo kliūtis. Ji tiesiog kardinaliai priešinga man buvo.
Turiu kursioką, kuris mikčioja. Mikčiojimas netrukdytų, jei apskritai jo mąstymas nebūtų penktoko lygio. Man naivių žmonių, kaip jis, labai labai gaila ir tas naivumas... Tiesiog pjauna be peilio. Kai tokio žmogaus nemėgsti, tai ne tik mikčiojimas, bet ir prisėdimas šalia erzina.
Taigi mano patirtis tokia, kad nieko negaliu pasakyt. Širdy tikiu, kad man tai netrukdytų, bet kaip būtų iš tiesų... Nežinau.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias