Dovana
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
tai man per 13tą gimša dvi draugės padovanojo tualetinio popieriaus ruloną ir ten visokių prisiminimų buvo prirašyta ir sveikinimų.. ir tipo jos forsėm vaidino, tai gerai svaigo ten.. paskui atnešė milžinišką dėžę.. ten visokių popierių ir į dugną nugrimzdęs laikrodis.. tai taip ne pati nuostabiausia dovana, bet patiko..
-------------------------------------- As visa laika surengiu koki nors '' LABIRINTA'' taip as vadinu.. ten tiesiog reikia visokiu originaliu minciu tureti.As pvz rasiau laiskucius.laiskutyje pasako kaip surasti ta daikta ar uzuomina ir leki ieskoti kai randi kazka prikolno ir dovanele gauni laiskuti vel... na tiesiog nemoku apsakyti,bet patikekite labai linksma ir idomu.o dovaytes tos gali buti tiesiog smulkmeniskos ir grazios...vat ka jau atsimins tai ta diena kai jus praleidote linksmai jos gimtadieni...be abejo padarysi jai staigmena...
![]() ką nors siūlau originalaus. Pirk visokius menkniekiukus, diržą, stikliuką, kompo pelę, trauzus ir prie kiekvieno daikto jumoristine forma parašyk kam jį dovanoji. (; aš panašiai padariau tai draugei labai patiko , ypač lipni juostelė musėms gaudyti. taip pat 16 suėjo. svarbiausia ne dovana o atsiminimui daug ką parašyt. (;
mes su draugu dovanojom draugei marškinius tokius didelius
nupurškėm jos vardą (beja jis graffiti paišo),šiaip gražiai juos padailinom,didelį kaklaraištį nupirkom ant kurio parašyta : ''TRY ME'' ir meškiną
o šiaip aš labai džiaugčiaus gavus,didelį rėmelį su daug savo ir draugų foto ![]() Mes padarėm seniau draugui, ten mūsų daug buvo ir dovana nė viena, bet viena iš jų pamenu buvo
Faini rėmeliai, fonas Platelių Ežeras, ir kiekvieno iš mūsų galva tame fone, ir jo pati didžiausia ;D. Dar viena draugė sesei padovanojo, jos pačios daryta knygute su nuotraukom ir aprašyta daug smagių akimirku, ten lūžau kai skaičiau. xD Visokių galima dovanų pirgalvot, kuo orginaliau tuo fainiau bent man :D Va vakar, su drauge nupirkom klasiokei dideli torta, vaikisko sampano, balionu (galima nupirkti tiek balionu kiek yra metu)... Nuejom pas jos tai jinai buvo labai nustebinta, nes net nesitikejo mus pamatyti, buvo smagu ziureti i jos reakcija kai mus pamate tarpdury
![]()
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

nebent gėlę.