Dirt 2 - garsiosios lenktynių žaidimų serijos naujausia dalis
Kaip manau visi jau žinote vakar oficialiai Europoje pasirodė Dirt2. Atradau laisvo laiko ir pats išbandžiau šį žaidimą nes esu Colin Mcrea žaidimų serijų fanas. Tiksliai nežinau ar Dirt2 dar te be priklauso Colin Mcrea serijai ar ne. Įsijungęs žaidimą iškart patekau į man kvailai pasirodžiusį meniu. Pagalvojau, kad kvailas meniu dar pakenčiamas, gi daugelyje žaidimų jis būna tiesiog nepakenčiamas, bet pats žaidimas būna labai geras. Gaila, bet to negalėčiau pasakyti apie Dirt2. Codemasters taip gyrė šita žaidimą dėl jo realistiškumo ir t.t, bet kas iš to gavosi? Need For Speed bekelėj? Man taip ir pasirodė. Pridėk “tiuningo” galimybes, o ne tik keičiamus ”liveries” ir gausi Need For Speed: Dirt 2.
Mašinų valdymas žaidime pagerėjo nuo jo pirmtako Dirt. Dabar jau įmanoma šį žaidimą žaisti su klaviatūra. Žaidimo fizika irgi daug pasikeitė, dabar susikalęs į sieną per ”replay” gali stebėti kaip tavo mašinos detalės išsilaksto per visa trasą.
Žaidime atsirado pilna naujų kvailų ”gamemodes” kurie man visiškai nepatiko. Na nebent tas kur reikia važiuoti ir daužyti dėžes. Džipų valdymas tiesiog klaikus netyčia įvažiuosi į kokią duobutę ir žiūrėk jau mašina čiuožia ant stogo.
Žaidime taipogi atsirado “flashback” funkcija kurios man labai trūko pirmame Dirt, nes pastoviai atsitrenkdavau į finišą ir lenktynes tekdavo eiti per naujo. Man asmeniškai žaidimas nepatiko gal, kad jame man trūko ralio. Jeigu jums labai patinka ralio žaidimai, bet jūsų kompiuteris “nepatempia” Dirt2 jums galiu pasiūlyti CMR04 kuris yra puiki Dirt-Dirt2 alternatyva silpnesniems kompiuteriams.
Apžvalga nėra mano!
Minimalūs reikalavimai sistemai:
* Procesorius: Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
* Vaizdo plokštė: GeForce 6800 GT 256 MB GDDR3 /Radeon X1300 or above
* Darbinė atmintis (RAM): 1024MB
* Vieta kietajame diske: 12.5GB
* Operacinė sistema: Windows XP
Rekomenduojami reikalavimai sistemai:
* Procesorius: Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
* Vaizdo plokštė: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Darbinė atmintis (RAM): 2048MB
* Vieta kietajame diske: 12.5GB