![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
Darbas vasarądabar jau kai braškių "pabaiga" tai moka po litą už kg.
tai labai gerai.. internete tai amžinai nieko gero.. reikia nueiti į darbo birža(arba pasiskambinti) kaip mes darėm.tik reikia eiti į jaunimo,o ne į paprastą biržą.. buvo nuo 16 metų sandėlininkai(čia ir merginom) tai ievuzia,reikėjo ankščiau susirūpint
tas pats ir man.. šiaip dabar padare kad galima dirbt vasara nuo 14 metu..
bet kai nueisi i darbo birza juk pirmenybe teiks vyresniems.. juk kam reikia 'vaiku' .... tai vat... taip iseina kad jaunesni uzsidirbt dar nelabai gali.. o serbentus skint tai tikrai bjaurus darbas!!!... Rintt yra dvi vaikų grupės 14-16 ir 16-18 ir jie turi skirtingus reikalavimus,skirtingas sąlygas. darbo biržos svetainėje yra lankstinukas, jame aprašyti tokie dalykai. žinoma,daugiau darbdavių norėtų vyresnių vaikų,su jais mažiau bėdų.
o aš žadėjau šią vasara dirbti, bet matyt per mažai norėjau na man nieko netrūksta,nieko ypatingo nereikia, tad nusprendžiau pailsėti ![]()
man tai būtų priimtini tokie darbar.paprasti ir nesunkūs. norėčiau,tik , kad nebuvo pas mus Kaune niekur!!!! Gin---> kaip tu gali dirbti sesele,jei nieko apie tai neišmanai.juk pavojinga kitų žmonių atžvilgiu.. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |