Dainų žodžių pageidavimasman irgi šitos labai reikia,bet niekur internete nerandu. gal kas žino ar turi? net karmos nepagailėčiau boruze, sita? Pabusk Tau nerūpi ką manau Pasitrauki tu toliau Pabusti laikas Tau jau Nežinau nuo ko pradėti, Kaip tau viską pasakyti, Bet tikrai nesuprantu, Ar esam mes kartu. Mano norų neklausai, Tad pasakyki atvirai Nes kiekvieną dieną tu Tampi visai kitu Tu man atveri vartus, O kartais rakini raktu, Leidžiam laiko vis mažiau, O gal man dzin? Man vis šalčiau... Priedainis: Gal tau reikia skambučio, kad pažadintų tave, Kad pagaliau suprastum, jog pamiršti mane, Ne per vėlu žinoti, ką tu prarandi, Ar man reikia sukčiauti, kad būti su tavim? Tau suprast mane sunku, Tu bijai tikrų jausmų Man vienodai jau tikrai Tau mielasis ne gerai. Gal kvailai tai nuskambės, Naktį visuomet reikės Tos žvaigždės kurią lietei, Tos kurią tu sapnavai Pasakyk ką sau manai, Kada elgiesi taip kvailai. Kuo toliau, tuo man sunkiau, Bet tau jau dzin. Tau vis šalčiau. (Priedainis) Kiekvienas turi taisykles, Nesuprantu kodėl tu laužai jas Ar mes negalim būt kartu? Ar mes nemokam girdėt širdžių? Kiekvienas turi taisykles, Nesuprantu kodėl tu laužai jas Ar tu nenori būt kartu? Ar tu nenori turėt jausmų? Kiekvienas turi taisykles, Kodėl laužai tu jas? Tau nerūpi ką manau, Pasitrauki tu toliau. Pabusti laikas tau jau.
Ночь жаркого лета Мы с тобой вдвоём до рассвета Бриз солёного моря Шёпот волн, тихий шелест прибоя. Припев: Наш порыв с неба шок срывая В первый раз замираю мечтая В эту ночь все мечты в нашей власти Мы с тобой отдадимся страсти. Ночь жаркого лета Мы с тобой вдвоём до рассвета Ночь мечты в нашей власти Мы с тобой отдадимся страсти. Припев. --- mylekit ir gerbkit, tikiuosi nereik man perasinet lt raidem visko ![]() Šitie?
club - fever fever: struck down by a prayer and she compels you, you can't help it drop down to your knees she's in your mind and you are blinded and she put a spell on you she's nobodys angel she's nobodys nobodys angel fever fever leave my heart alone teardrops down my face i curse the day that I was born Lost inside her grace and you surrender sweet surrender bound within a sigh she takes you under, keeps you under and she puts a spell on you still my fading heart beats for your love still my fading heart beats for love Leisk,
leisk man prisimint ir vis tave pamiršt, leisk pabūt mažu vaiku! Vėl... leisk, leisk susigrąžint viską kas brangu, tyliai aš meldžiu tavęs. Leisk, leisk man prisimint ir vis tave pamiršt, leisk pabūt mažu vaiku. Vėl... leisk, leisk susigrąžint viską kas brangu, tyliai aš meldžiu tavęs! Skubantys žmonės, nebylūs veidai ne visi ištirpę, išblukę jausmai. Kartais atrodo, dar neseniai visas pasaulis buvo namai... Leisk pabandyt dar kartą... Noriu matyti užmerktom akim, net jei kiti nepatikės manim. Leisk pabandyt dar kartą... Rodos pačias duris į ten antrą kart. Jei paklausysiu širdies Leisk, leisk man prisimint ir vis tave pamiršt, leisk pabūt mažu vaiku Kartais pamirštam apsidairyt ir akimirkai sustoti. Kartais nemokam, kartais mes bijom būti savimi ir verkt. Leisk pabandyt dar kartą... Noriu matyti užmerktom akim, net jei kiti nepatikės manim. Leisk pabandyt dar kartą... Rodos pačias duris į ten antrą kart. jei paklausysiu širdies Leisk, leisk man prisimint ir vis tave pamiršt, leisk pabūt mažu vaiku vėl... leisk leisk susigrąžint viską kas brangu, tyliai aš meldžiu tavęs. Leisk paprašyt kaip prisimint pabūt mažu vaiku vėl. Leisk paprašau susigrąžint viską kas brangu. Leisk paprašau tik prisimint pabūt mažu vaiku vėl. Leisk paprašau susigrąžint viską kas brangu man. Sel - NE VAKAR (FEAT. MONIKA LIU)
Aš atsiversiu šiandien, Ne vakar, ne ryt Baltą popieriaus lapą ir pradėsiu rašyt. Norisi man naujo, neatrasto, nepaliesto. Girdžiu šitas saldžias natas Ir glostau plastiškais rankų žestais. Žiūrėdamas kažkur skraidau į tavo akis, Jom neprilygs brangiausio deimanto spindesys. Tavo būvimas šalia, tik tyro oro įkvėpimas, Tave man atsiuntė dangus,dabar vėl atima likimas. Rankoje raktai, supakuoti daiktai, Užrezervuoti bilietai aš važiuoju lėtai, Kur pakilimo takai, Tu tyliai man sudie sakai. Atnešk man stiuardese viskio kol mes dar neaukštai. Aš skrisiu ten, kur gaila be tavęs. Į seną miestą, nematytą uostą, Aš vaikščiosiu vėl žemės pakraščiu lėtai Tik šiltas vėjas vienas mano sielą glosto. Priedainis: I`m falling in you, Let me disappear. Stuck on your mind, can`t believe you're here. I know who we are, where you've been before. I am by your side and I'll give you more... I`m falling in you, Can we fly, I`m leaving my self, time to say goodbye, I know who we are, where you've been before. I`m losing control, but I'll give you more. Ta muzika liūdna mane aplanko tiktai naktį. Bijodama karštuose saulės spinduliuose degti. Spalvom nudažo man gyvenimą, Kurį turiu tik vieną. Galėtų būti vis kitokios jos kiekvieną dieną. Keisti eilėraščiai ir žodžių deriniai, Lyg dūžtančiais į blizgančias grindis perlų deriniai. Skambėdami atsimuša ir virsta natomis, Kurios paglosto mano dienas ir naktis. Tu mano sapnuose, bet jie labai trumpi... Tu mano mintyse, kurių tu negirdi... Kiek daug naktų aš tau rašiau šitą liūdną dainą, Suvokdamas tai ką jaučiu vis nepraeina. Nesibaigiančios gatvės, baltos kaip amžinybė. Einu lėtu žingsniu - šalia manęs stipri ramybė. Svarbiausia pasirinkti taisinga kryptį, nori eiti. Žinai kaip dienos, valandos, sekundės bėga greitai... Priedainis: I`m falling in you, Let me disappear. Stuck on your mind, can`t believe you're here. I know who we are, where you've been before. I am by your side and I'll give you more... I`m falling in you, Can we fly, I`m leaving my self, time to say goodbye, I know who we are, where you've been before. I`m losing control, but I'll give you more. žodžiai iš http://www.dainos.lt Oh - stop
With your feet in the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah Your head will collapse But there's nothing in it And you'll ask yourself Where is my mind Where is my mind Where is my mind Way out in the water See it swimmin' I was swimmin' in the Caribbean Animals were hiding behind the rocks Except the little fish But they told me, he swears Tryin' to talk to me, coy koi. Where is my mind Where is my mind Where is my mind Way out in the water See it swimmin'? With your feet in the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah Your head will collapse If there's nothing in it And you'll ask yourself Where is my mind Where is my mind Where is my mind Oh With your feet in the air and your head on the ground Oh Try this trick and spin it, yeah Oh Oh Agniusha, visus dainu zodziu rasi http://www.dainos.lt, supr saitas, ten visu dainu zpdziai yra.
Benita – Ledai Šokoladiniai, braškiniai, vaniliniai ledai Jais mane jau seniai vaišinai. Patiko tada bėgt iš pamokų, Negalėjau atsispirt – norėjau ledų. Saulėta diena jau kvietė į lauką, Vaniliniai ledai manęs jau laukia. Už rankos tu paėmei mane Suvalgėm ledų ir ėjome gatve. Viskas prasidėjo dėl ledų, Dabar aš be tavęs nebegaliu. Švelnia ranka apkabini Ir kaip ledai tarytum tirpsti. Tu buvai tada dar mažas berniukas Ir valgėm ledus ant pagaliuko. O vėliau braškiniai užvaldė mus Ir valgėme juos ištisus metus. Šokoladiniai, braškiniai, vaniliniai ledai Jais mane jau seniai vaišinai. Patiko tada bėgt iš pamokų, Negalėjau atsispirt – (norėjau ledų) x3 ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |