Criss AngelKodėl jums taip svarbu, ar tikri tie triukai ar ne. Juk iliuzijos žavėsys ir yra toje paslaptyje, kuri po to verčia aikčioti iš nusotabos ir klausinėti savęs - kaip jis tai padarė? Kiek paskaičiau apie jį wiki tai jis niekur ir netvirtina, kad turi kažkokių antgamtinių galių. Net yra pats pasakęs (apie laidą, kurioje iliuzionistai atlikinėjo triukus, o jis buvo vienas iš teisėjų) - "no one has the ability, that I'm aware of, to do anything supernatural, psychic, talk to the dead. And that was what I said I was going to do with Phenomenon. If somebody goes on that show and claims to have supernatural psychic ability, I'm going to bust [him] live and on television." Žmogus tiesiog profesionaliai atlieka savo darbą, daro įspūdingus triukus, kurių beveik niekas nesugeba pakartoti. Man ypač patiko kai levitavo ant Las Vegase esančios piramidės viršaus
![]() Obąą/Vaū/Omgšu.
![]() Be žodžių. <...> Žiauriaisia su ta moterim, bliot ten ji lakstė kai višta be galvos. ![]() ![]() <...> Kažkoks nenormalus jis man. ![]() Bet tikrai reikai žiaugtis, kad yra ką pažiūrėt. :} be to kaip jūs sakėt pasako jis visas tas gudrybes, galėtu nesakyt, viskas galėtu likti paslaptyje - būtų įdomiau. :]] <...> Bhūūūū. ![]() Nu jai iš tikro tai čia gerai pavarė, bet nežinau kuo tikėt, čia gali būt ir suvaidinta, nu kaip dauguma sakė kad papirko žmonės, o dėl to kad jis taip ištikro gali tai nežinau, per kaikuriuos video galima patikėti, bet man tai per kitus atrodo visai netikroviškai. Norėčiau tai pamatyt savo akim.
![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |