Cinema Bizarre
60 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
O man patinka tos jų idėjos dėl anime/manga, ir patinka tai, kad sieja su japonų kultūra, tačiau pati muzika man visai nepriimtina. :> kas dėl įvaizdžio... jie bent jau turi kuo pagrįsti savo įvaizdį, t.y., dėl ko atrodo, sakykim, nelabai vyriškai, ne taip kaip kai kurie *galvoja apie TH*. ;}} šiaip kažkaip galvojau, kad muzika jų kiek kitokia bus, bet paklausius tiesiog žiauriai nusivyliau.;/ muzika - tragedija, o idėjos man jų patinka. :>
šiaip man dar juokinga, kai žmones nervina paauglių mados Japonijoje.;D juokinga juk nervintis dėl to, kas vyksta visai kitam pasaulio krašte, o šiaip jau, juk čia saviraiškos būdas - kodėl nepabūti panašiu į mėgstamą anime veikėją, gotikinę lėlytę ar spalvingą vaiką, išsičiusčiusį visomis gėjų vėliavos spalvomis? Galiu pasakyti vieną, akd nespręskit apie knygą iš viršelio;D
Aš jų labai labai nu žiauriai nemėgau man jie buvo kažkas weilrfhwlirughwi vien užsiminus užsivesdavau ir žodžiu kol draugė neįkalbėjo važiuot į jų koncertą tieisog pasilinksmint:D Tenai pirmą kartą juos pamačiau gyvai ir man patiko, išties: D Realybėj jie net išvaizda skiriasi ta prasme gražesni, o nuotraukose jie gan tokie nelabai nu žodžiu esmė ta, kad iš anksto nereiktu peikti tų kuriems jie patinka, kiekvienas turi nuomonę, bet kitų ižeidinėti neverta vien dėl to, kad tuščiai kažką įrodytum:DD bizare man su bizūnu asocijuojas
![]() Klounai ![]() TH2 kaip kažkas sakė . Nežinau, man kažkaip kai davė kažkokį jų plakatą ir aš nesupratau, ten vyras ar moteris, tai man iš kartotokios grupės ne-a. Kas per mada grupių, kurių narių lyties atskirti, na ne neįmanoma, bet dažnai tikrai sunku. ![]() Nevykėliai. Atsiprašau visų,kuriems jie patinka, bet man jie nepriimtini. Jau geriau kačiuk pabūkim.
Jus paziurekit kas jie per sexai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
60 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |