Man labai įdomu tokie dalykai, todėl noriu paklausti. Ar bandėte burtis (patys ar draugai išbūrė, nesvarbu)? Kokių žinote būrimų? Ką manote apie taro kortas?
Aš pati neseniai išsibūriau. Klausiau kortų apie ligą, ar artimiausiu metu būsiu sveika. Po kelių dienų man stipriai užkilo temperatūra, savaitę nėjau į mokyklą. Nežinau, ar čia sutapimas, ar prisikalbėjau. Dėl to labai susidomėjau.
Būrimas kortomis
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Ooo priminėt taro kortas. ;DD Šiaip, gal kortos patikimų ir profesionalių būrėjų rankose ir gali kažką pasakyti, bet mes, pirmą kartą su būrimu susidūrę ir tiesiog internete iškritųsių kortų reikšmes pasiskeitę, vargu ar kažką doro sau išsibursim. Bet bent jau linksma. ;D Einu išsibursiu, o helionault iš esmės nelabai pritariu - gal naudos ir nebus, bet kas nuo to gali būt blogiau? Juk ištraukę kortą sau gyvenimo gal nesusigadinsim. ;DD
Na, bent jau man tai būna, kad išsipildo kortų pranašystės, o gal sutampa. Čia jau nežinia kuo tikėt. O šiaip tai juk jei ištrauki blogą kortą, dar nereiškia, kad būs viskas blogai. Atsimenū, skaičiau knygą. Tą, iš tos serijos "paslaptis" . Tai ten rašė, kad gali save užsiprogramuot. Tai jei ir tikėsi, kad ta bloga korta pavirs tikrove, gal ir pavirs. Na, bent jau aš nežinau ar tai tiesa.
![]()
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Mistika |