Būrėjos
73 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pati niekada nebuvau. Ir net nežinau tikiu ar ne jomis.. Gal šiek tiek, nes vieną dalyką žinau kuris tikrai išsipildė.
![]() Čia seniau, net neatsimenu prieš kiek metų gal kokius 5m bijau pameluot, mano krikšto mama(teta) būrėsi ir ten jai pasakė, kad tipo jos sūnus kai bus kažkiekmetų tipo skęs su dar kažkokiu berniuku. Nu ir mano pusbroliui dabar 12m, bet prieš metus jis iš tiesų skendo. Prūde, su savo pusbroliu. Ten jie plaukiojo ir jis su kamuoliu apsikabinęs iki vidurio nuplaukė ir tas kamuolys jam iš rankų išslydo nu ir paleido, o plaukt lyg ir mokėjo, bet visvien skęst pradėjo, o jo pusbrolis norėdamas jį gelbėt nors pats ne ką geriau plaukia šoko į prūdą nu ir tada jie abu skendo. Bet visa laimė, kad viskas gerai baigės. Pamatė juos tėtis jo ir ištraukė. Taigi.. Gal čia tik sutapimas, bet išsipildė kaip ir sakė. Aš visko neatsimenu, net ir nežinau, bet daugiau papasakojo ta būrėja. Aš buvau pas burėja ,nes sirgau sunkia liga (nepamenu pavadinimo) Ji kalbėjo nesamonęs kaip : Burtažodžiai..
Tačiau po kiek laiko nuėjas pas ją pajaučiau kažkokią keistą galią, parėjęs namo pagalvojau , kad pasimatuosiu temperatūrą... 39.7 ? Paskambinau mamai į darbą pasakiau , kad grįžtų... Ji grįžo pasimatavau temperatūrą 37.5 . Ir pakalbėjo mama su burtininke pasakė , kad jos magija veikia... ![]() Kaime buvo tokia bobutė, kuri viską matydavo. Mamai pasakė, kad gyvens sunkiai iki kokių 35 metų (dabar gyvenimas taisosi, tfu tfu tfu). Jos broliui, mano dėdesi pranašavo labai sėkmingą ateitį (išsipildė visiškai). Gaila, bet ta bobulytė jau mirusi.
O pas mus Rokišky viena būrėja taip pat pasako visišką tiesą, o pinigų neima. Su drauge buvom nuėję, abiem pasakė visiškai skirtingą ateitį ( man sėkmingesnę). Ir pinigų neimė ri kai paklausėm bet kodėl neimat? Ji : Man malonus pats procesas". Ir mamos draugei ji irgi būrė, tai išsipildė žodis žodin. ![]() Mano mama buvo. Nu tikiu daug maž... šiaip kai kažką tokio pasako, ko pats žmogus žinot negali, tada žinoma patikėti sunku. bet mama nuėjo pas tą moterį, ir dar kai mama nieko nespėjo papasakot, inai pasakė, kad mama turi dvi dukras. 16 ir 12. Agnę ir Laurą. Tai iš tikrųjų tiesa.
![]() Aš tai tikiu. Yra mano draugės pusseserė ji serga anoreksija,bet rankas judina tik ją turi paguldyt.Jai 25m. kažkaip žiauiriai ten atrodo ; ((.
Prieš kokius metus su kortom tai darė,bet netikėjau. Ir pildosi.. Ir tikiu : ) O kitos tai pavepezoja kokias nesąmones tai lūžtu iš juoko ten... žodžiu mama buvo sakė tipo kai man buvo 12m tipo,kad vaiką turėsiu 13m ![]() ![]() minedes kažkokios Man dar neteko lankytis, bet papasakosiu ką man mama pasakojo..
Čia jos kažkokiai pažįstamai nutiko taip, kad ji norėjo apsilankyt pas būrėja ir kai jau atvažiavo vos ne apsigalvojo, spyriojos, sako nebeisiu ir ten kažkas kas ją atvežė sako, kad nueik, be reikalo čia važiavom tada... Nu ta atėjo ir tos būrėjos pirmi žodžiai buvo: "tai ko taip abejojot"? vat. ![]()
73 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Mistika |