Įvairūs Mistika

Būrėjos

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 30, 17:55

Niekada nebuvau. ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gumdrops

Dalyvis

Kaunas

5,932.80 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 18:00

Pati niekada nebuvau. Ir net nežinau tikiu ar ne jomis.. Gal šiek tiek, nes vieną dalyką žinau kuris tikrai išsipildė. :cry:

Čia seniau, net neatsimenu prieš kiek metų gal kokius 5m bijau pameluot, mano krikšto mama(teta) būrėsi ir ten jai pasakė, kad tipo jos sūnus kai bus kažkiekmetų tipo skęs su dar kažkokiu berniuku. Nu ir mano pusbroliui dabar 12m, bet prieš metus jis iš tiesų skendo. Prūde, su savo pusbroliu. Ten jie plaukiojo ir jis su kamuoliu apsikabinęs iki vidurio nuplaukė ir tas kamuolys jam iš rankų išslydo nu ir paleido, o plaukt lyg ir mokėjo, bet visvien skęst pradėjo, o jo pusbrolis norėdamas jį gelbėt nors pats ne ką geriau plaukia šoko į prūdą nu ir tada jie abu skendo. Bet visa laimė, kad viskas gerai baigės. Pamatė juos tėtis jo ir ištraukė. Taigi..

Gal čia tik sutapimas, bet išsipildė kaip ir sakė. Aš visko neatsimenu, net ir nežinau, bet daugiau papasakojo ta būrėja.

Vartotojo avataras

Do.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

12,287.71 Lt

Standartinė » 2008 Lap 30, 21:25

Mano pažįstamos draugės mama nuėjo pas būrėją. Ir viską ji tiksliai pasakė. Bet man atrodo, kad ji neprašė pinigų. Kai kurios būna šarlatanės, o kai kurios ne.

Vartotojo avataras

Area51

Patyręs forumietis

7,571.61 Lt

Standartinė » 2008 Lap 30, 22:34

O aš tikiu, ką gali žinoti, gal išburs tiesa.

Vartotojo avataras

Madcon

Apšilinėjantis

Kaunas

1,410.79 Lt

Standartinė » 2009 Sau 07, 14:17

Aš buvau pas burėja ,nes sirgau sunkia liga (nepamenu pavadinimo) Ji kalbėjo nesamonęs kaip : Burtažodžiai..
Tačiau po kiek laiko nuėjas pas ją pajaučiau kažkokią keistą galią, parėjęs namo pagalvojau , kad pasimatuosiu temperatūrą... 39.7 ?
Paskambinau mamai į darbą pasakiau , kad grįžtų... Ji grįžo pasimatavau temperatūrą 37.5 . Ir pakalbėjo mama su burtininke pasakė , kad jos magija veikia... :clap:

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 20:37

Madcon,tu truputį žiauriai.Savo ligos nepameni,ir kiek supratau sunkios ; DD
O šiaip tai netikiu tom burėjom..

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 21:07

Kaime buvo tokia bobutė, kuri viską matydavo. Mamai pasakė, kad gyvens sunkiai iki kokių 35 metų (dabar gyvenimas taisosi, tfu tfu tfu). Jos broliui, mano dėdesi pranašavo labai sėkmingą ateitį (išsipildė visiškai). Gaila, bet ta bobulytė jau mirusi.
O pas mus Rokišky viena būrėja taip pat pasako visišką tiesą, o pinigų neima. Su drauge buvom nuėję, abiem pasakė visiškai skirtingą ateitį ( man sėkmingesnę). Ir pinigų neimė ri kai paklausėm bet kodėl neimat? Ji : Man malonus pats procesas". Ir mamos draugei ji irgi būrė, tai išsipildė žodis žodin. :up:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 21:37

Mano mama buvo. Nu tikiu daug maž... šiaip kai kažką tokio pasako, ko pats žmogus žinot negali, tada žinoma patikėti sunku. bet mama nuėjo pas tą moterį, ir dar kai mama nieko nespėjo papasakot, inai pasakė, kad mama turi dvi dukras. 16 ir 12. Agnę ir Laurą. Tai iš tikrųjų tiesa. :cry:

Vartotojo avataras

parelika

Įsijaučiantis

Šiauliai

2,071.29 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 19:36

Aš tai tikiu. Yra mano draugės pusseserė ji serga anoreksija,bet rankas judina tik ją turi paguldyt.Jai 25m. kažkaip žiauiriai ten atrodo ; ((.
Prieš kokius metus su kortom tai darė,bet netikėjau. Ir pildosi..
Ir tikiu : )
O kitos tai pavepezoja kokias nesąmones tai lūžtu iš juoko ten...
žodžiu mama buvo sakė tipo kai man buvo 12m tipo,kad vaiką turėsiu 13m :lol: Kitos tai tik dėl uždarbio kliedžia ;D
minedes kažkokios

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 22:39

šneka nepievas tik tos kurios litų neima...

Vartotojo avataras

parelika

Įsijaučiantis

Šiauliai

2,071.29 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 21:43

Jo.. sutinku.
Vat kaip tik pievas šnekėjo tokia būrėja tipo vadinama..
Nū čia tas pats , kad aš betką pasikviesčiau ir sakyčiau tu mirsi už 10min ir prieš tai dar pasigimdysi 5vaikus :D

Vartotojo avataras

Shyma

Dalyvis

Šiauliai

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 21:53

Man dar neteko lankytis, bet papasakosiu ką man mama pasakojo..
Čia jos kažkokiai pažįstamai nutiko taip, kad ji norėjo apsilankyt pas būrėja ir kai jau atvažiavo vos ne apsigalvojo, spyriojos, sako nebeisiu ir ten kažkas kas ją atvežė sako, kad nueik, be reikalo čia važiavom tada... Nu ta atėjo ir tos būrėjos pirmi žodžiai buvo: "tai ko taip abejojot"?

vat.
:D

Vartotojo avataras

Spring*

Dalyvis

Kaunas

7,979.04 Lt

Standartinė » 2009 Lie 27, 17:53

aš labai norėčiau nueiti.
vat tik nežinau nei kur, nei kiek kainuoja ;D
eičiau pas patikimas.
buvo mamai išpranašavę senai visą gyvenimą...
pasakė, kad mano sėkmingas likimas bus.
bet tikrai norėtųsi pačiai nueiti tik nežinau kur...;D

griunas123

Lankytojas

Kybartai

286.64 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 18:11

as tai buwau pas ragana!!
bet ji tikra nes zodziu vistom wardus net dawus!
zodziu ji visa tiesa pasake apie mano patewi kiek jis wajku turejo ir dar pasake kad dar vienas mire!!!
ir dar ji pasake kad mano tuoj mociute turetu mirt ir ji mire uz 1 sawaites!! :(

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 20:01

Nu nebuvus pas jokią ;D Ką žinau, ar jos tiesą sako, ar ne. Būna ir tokių, kurios tokias žiaurias nesąmones pripaisto, kad net bloga. Savo kailiu nepatyrusi, tikėti negaliu.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių