Britney Spears
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Mano nuomonė tokia: kažkada jos nemėgau ir neklausiau jos dainų. Kai išgirdau kelias man visai pradėjo patikti. Paskutiniu laiku, ji daug jų kuria. Dabar žinau keturiolika, jei kas netiki tai: Circus, Oops I did it Again, Womanizer, I'm a slave for you, Gimme more, Radar, If you seek Amy, Sometimes, Everytime, Toxic, Do something, Overprotected, Cinderella (let me go), Lucky, Peace of me. Na o čia prieš kelis mėnesius fane jos buvau. Bet kai sužinojau apie ją daugiau nustojau. Visgi pykčio jai neturiu nekiek. Ką man kas besakytų: ji neteko vaikų, prisigėrė. Ech, nepykstu aš ant jos. O ką manot jūs? P.S. Britney yra pop princesė.
![]() -------------------------------------- Rekomenduojam :) --> Iki 5 klases ji man labai patiko, kol pasiekiau 7 klase nustojau rinkti jos plakatus ir iskarpas. Turiu kasete viena, pora kompaktu. Gal kadar dar ir paklausyciau jos senesniu dainu, bet siuo metu man ji labai nepatinka. Naujas jos stilius shudinas.
tai vat,kad ir aš neįsivaizduoju.Tikriausiai dėl tos dainos ''Every Time'' .Nuo pop'so iki Placebo ilgas kelias,bet nuo Britney iki Marilyn Manson tai begalybė (šaunuolė,kad taip sugebėjai )
oh,man greit peršokt pavyko manau ne daug kas taip sugeba ; DD
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |

,kai buvau gal 7m,tai patiko kelios dainos