Diskusijos Grožis ir sveikata

Bohemiškas stilius

koewrar

Apšilinėjantis

501.66 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 19:29

Labas. Aš labai noriu vilktis pagal bohemišką stilių. labai labai 8) gal čia yra bohemiečių, kurie galėtų man pakonsultuoti? internete mažai informacijos radau... :piktas:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 28, 16:02

Nu man tai gražu kaip tik : )
Pvz čia:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Lie 28, 16:07

Bohemiškas stilius? Kurk jį pati! Jei apskritai čia - stilius. Norėčiau prieštarauti. Čia daugiau nei stilius, bent man. Jokių plagijatų. Apskritai, šitas stiliukas lengvai pajuntamas, jei žinai, apie ką aš.
Čia net ne stilius, o gyvenimo būdas, jei realiai.... Jei esi kuriantis žmogus, šiandieninį stilių, prijaučiantį ala boheme, gali susimąstyti pati.
Internetas - ne pagalba.
Geriausias konsultantas sau esi pati. Pagalvok, ko nori ir kaip žadi tai įgyvendint. Aišku, jei nori tiesiog taip apsirengti - nemanau, jog mano šneka padės. Čia būtų tas pats kaip fyfą apvilkti juodai.
Jei artimas tas gyvenimo būdas, aprangos suvokimas ateina intuityviai. Čia menas, o kaip kurti meną - patarimai nepadeda. Sėkmės ieškant savitumo.
O apskritai pikta, jog visą šitą boheme lygina su mada ar kažkokiais kopijavimais/apsimetinėjimais... Garbės žodis, prieš visus mielai pačiuožusius žmones(kuriuos, beje, dievinu) tarytum kuriasi kokie anti-judėjimai, kiek pastebėjau;oo
Beje, Kornės įdėtas megztinis man laaaabai gražus :baloon:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 28, 16:50

kažkur jau rašiau:
tie tipo meniški nickai,maždaug "žalia_boružė","molinė.koja","skęstantis lygintuvas" ir pnš. dar dažniausiai būna mergaitė apsirengus visais rudais drabužiais,nuotrauka prie palangės ir komentaras "štai ji,lietingą rudens vakarą klauso meniškos dpoezijos ir meniškai gerią kavą..." ai,dar būtinai turi mėgti tipo sendintus daiktus ir BŪTINAI dekupažą,dar 'vintage' daiktus (arba bent žodį). ir dar turėti "keistų įpročių" kurie iš tikrųjų arba nėra keisti,arba "meniškoji molinė koja" tik apsimeta juos turinti.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių