Blondinė = kvailė?
42 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
tai čia tie peroksidiniai/blondininiai plaukai, įdegis, špaklius, akiniai per pusę veido, kad paslėpt tuščią žvilgsnį ;d tai kaip naujas trend'as (mada) pasidaręs, kurio vaikos dauguma panų, vien tai jau parodo šiek tiek tuštybės, jokio originalumo ar saviraiškos. o šiaip žn pora blondinių, kurios tikrai ne durnos, aišku stereotipas, bet kai kada tinka ;d
Vienos kvailos kitos ne. Pavyzdžiui mokykloje, mano klasėje buvo blondinė, ir viena iš geriausiai besimokančių mokinių. Žinau, žinoma, ir daugiau tokių. O štai darbe yra keletas blondinių...neduok Dieve..tokių kvailų merginų dar nesu gyvenime mačius. Ar ten iššilavinimo stoka ar kas. Bet aišku jei jau matai kad kažkas neto tai taip ir sakai iš karto: Blondyyyyyynėėėėėėėė.
Sutinku su Aivaro nuomone. :} Pažįstu blondinių, kurios tikrai nėra kvailos, bet visko pasitaiko. Stereotipai pagal plauku spalva yra kvaili, nors kita vertus pati esu blondine ir megstu is saves pasijuokti pasakodama anekdotus apie sviesiaplaukes. Tiesa, nemegstu platinine spalva dazytu plauku, bet cia turbut tik mano alergija akivaizdziai dirbtiniam groziui.
42 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |