‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Sau 27, 20:01
saulė.pasaulio rašė:Ką turi omeny sveiki dantys? Negi tipo kur nėra buvę taisyti?
Na, kiek girdėjau iš senelio žmonos odontologės, tai negalima balinti dantų kurie nematę odontologo apie 2-3 metus. Aišku ten patikrina, jei viskas tvarkoje, tai pabalina.
--------------------------------------
-

Aistuolė.
- Patyręs forumietis
-
- Radviliškis
- 15,916.68 Lt
» 2010 Sau 29, 16:50
.(Smile). rašė:Kai kada taip balindamos dantis gali tik susigadint juos. Daugumos žmonių natūrali,sveika dantų spalva nėra tobulai balta. Ir nieko baisaus,manyčiau. 99 procentais iš šimto merginos tik išsigalvojat, kad dantys rudi. Veidrodis būna blogas patarėjas (: Va kai bus dantys rudesni už šokoladą - tada jau blogai. Kava rudina emalį,rūkymas, daug cukraus turintys produktai, arbata,sultys. Atsisakius, dantys pašviesėja. Natūraliai...
Hmm : D tai ką ryte gert ?
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2010 Sau 29, 16:53
pieną 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 29, 17:01
Tai matyt galima arbatą, bet saikingai gal ; D ten išgėrei ryte ir viskas ; D
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2010 Sau 29, 17:06
Aistuolė. rašė:Hmm : D tai ką ryte gert ?
Mhmm, o kas sakė, kad saikingai geriant blogai bus? Aišku, jei didelis entuziazmas išsibalint dantis, tai žmogus kavos išvis negers, juk grožis reikalauja tam tikrų aukų. Bet juk aš nekonkretizuoju, tik išbandytas tiesas pasakau ir viskas.
-

blizzganti
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 4,204.92 Lt
» 2010 Sau 31, 21:21
Mano dantys nėra tokie, kad jau geltoni visiškai, bet truputį gelsvi, valausi su tom balinančiom pastom, gal 10 rūšių esu išbandžius. Rezultatas - nieko. Pabandysiu su soda.. Gal bus gera, bet nemanau. O balintis tai neleidžia dar.
-
ViktoOotis
- Lankytojas
-
- pajūris
- 521.50 Lt
» 2010 Vas 01, 00:38
blizzganti rašė:Mano dantys nėra tokie, kad jau geltoni visiškai, bet truputį gelsvi, valausi su tom balinančiom pastom, gal 10 rūšių esu išbandžius. Rezultatas - nieko. Pabandysiu su soda.. Gal bus gera, bet nemanau. O balintis tai neleidžia dar.
Balinančios pastos ne šiaip nubalina dantis, bet išbalina iki tavo natūralios dantų spalvos- ta prasme, kad jei jau gelsvi dantukai iš prigimties, tai su dantų pasta diena naktį gai brūžinti, bet nepadės.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Vas 01, 01:29
ViktoOotis rašė:Balinančios pastos ne šiaip nubalina dantis, bet išbalina iki tavo natūralios dantų spalvos- ta prasme, kad jei jau gelsvi dantukai iš prigimties, tai su dantų pasta diena naktį gai brūžinti, bet nepadės.
jo, to kaulo spalva natūrali jau tokia...ir šiaip visokie tie š balinantys taigi kenkia, jei dar silpni dantys tai nepatartina...
-

blizzganti
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 4,204.92 Lt
» 2010 Vas 02, 18:43
Vykst rašė:jo, to kaulo spalva natūrali jau tokia...ir šiaip visokie tie š balinantys taigi kenkia, jei dar silpni dantys tai nepatartina...
Šiaip kaulo spalva nėra labai geltona mano dantukų. 
-
Caffeine
- ®espect
-
- Vilnius
- 2,880.80 Lt
» 2010 Vas 05, 16:16
O tos balinančios pastos nekenkia tarkim breketams arba plokštelei?
-

Aimi.
- Įsijaučiantis
-
- 3,684.55 Lt
» 2010 Vas 05, 16:42
Caffeine rašė:O tos balinančios pastos nekenkia tarkim breketams arba plokštelei?
Nešiojau breketus ir nusipirkau balinančią pastą, nes šiaip norėjau atsikratyt tokio gelsvumo. Galvojau, kad nekenkia, bet mama užsiminė mane gydžiusiam daktarui, kad pradėjau ją naudot ir jis šiukštu liepė jos nenaudot. Kenkia emaliui. Ir labai : )
Breketams ar plokštelei dėl to kenkamumo nežinau, bet dantims kenkia (:
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Vas 05, 16:51
Nelabai kreipiu dėmesio aš į tą savo spalvą dantų  . Bet tikrai pastebėjau , kad jie pabaltėjo. :]
Ir nereikėjo man tų balinančių pastų
Nors šiaip ir jos prisidėjo.
Mano silpni dantys. Va ir šiandien nuo keptos duonos skauda.( Emalis plonas ;/ )
Tai nusiperku pastą jautriems dantims. Ir man kažkaip nuo tų pastų lyg pabaltėjo  DD
Aš kaip tik išsivalau jie balti būna, o po to kažkaip pagelsta..nervina
Ir šiaip.. prižiūriu dabar labiau. Po maisto iškart gumą kramtau, kad pH susinormalizuotų ; D ir karieso neatsirastų. Nes ačiū,man jau užteko pas dantistę pabūt ;/ Fuuuu
-

Adiemus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,849.34 Lt
» 2010 Vas 26, 16:02
Šiaip manau žmogaus dantų spalva nėra balta balta, tad nubalinti visiškai dantys man nėra gražu, jie šviečia ir neatrodo natūraliai, todėl man labai nepatinka amerikonų šypsenos, kur jie rodo savo tuos nubalintus dantis.
Dramblio kaulo spalva yra natūrali žmogaus dantų spalva, aišku tie pieniniai vaikų dantys gal ir yra labiau balti, bet mes juos pakeičiam, jie iškrenta ir atauga nauji, kurie yra kaulo spalvos maždaug, tad nematau reikalo jų baltinti. Nusivalau pas dantistę kartais, kai labai apnešti būna ir su šepetėliu nebenusivalai gerai, bet niekada nebalinčiau.
-

Laur.
- Aktyvus dalyvis
-
- 7,709.90 Lt
» 2010 Vas 26, 16:05
*AgnyČy rašė:Man yra labai svarbi burnos higiena.Dantys turi visada sveikai atrodyti ir būti prižiurėti. Bet norėjau paklausti:gal žinote kaip labiau galima pabalinti dantis,be balinimo procedūrų,atliekamų klinikose..? bandau naudoti balinimo pastas,bet jos neveiksmingos.Gal turit savo kokį specealų metodą?  P.S. klausimas kvailas, bet įdomu:kiek kartų į dieną ir minučių valote dantis? 
Kartais be balinimo procedūrų išbalinti dantų neįmanoma. Tokie būna įgimti dantys.
-

VakarPuse8
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 205.00 Lt
» 2010 Kov 07, 15:33
Jei kam negaila pinigų,vaistinėj mačiau dantų balinimo rinkinį su kapomis kainuoja apie 115 lt.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|