BaimėBijau aukščio, nemalonu būti tamsoje ir prie didelių ežerų O_x (kažkaip upės, jūros netrukdo, o ežerai... nemalonu kažkaip.). Bet baime įvardinčiau tik aukštį, nes prie kitų tik nemalonu būti. :> Ir vorai nemalonūs man dar. Aišku, artimųjų netekties ir t.t., tai čia jau tokios net labai žmogiškos baimės... ;} Tipiška aš tokia.;D
-------------------------------------- Aš bijau vagių,kankinimo (skausmotokio akip per pjūklų visas dalis) tada bijau netekti artimų žmonių,bijau sustorėt,bijau kad plaukai nukris bijau traumų visokių,bijau kad pinigai baigsis ,bijau kad skaudės širdelę nuo mano naujos meilės,ohh kokia aš bailė ir visko bijau
![]() bijau voru
bijau adatu ir dantistu bijau,kad nieko gywenime nepasiexiu... bijau likti senmerge... bijau wienatwes... bijau mirties sawo ir artimuju... bijau karo,pasaulio pabaigos;DD bijau,kad krize taip palies musu seima,kad nebeturesima uz ka pawalgyt... bijau kad nuo manes nusigres artimiausi draugai... bijau buti palikta... ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

taip siaubingai jei koks užliptų tikriausiai apsiverkčiau...ir dar aukščio labai bijau 

bijau mirties... bijau,kad kas nors gali atsitikti mano seimai...bijau...daug galima bijoti,bet reikia mokytis ja iveikti !